perjantai 24. syyskuuta 2010

Nupulle peitto

Pitihän minunkin tarttua haasteeseen ja vaikka en todellakaan mikään tilkkutyöntaitaja olekaan sain kuin sainkin tehtyä Nupulle peiton. Ja toisenkin. Minun peittoni ovat 40x40 cm kokoisia, päällys on puuvillaa, tausta fleeceä ja välissä on ohutta vanulevyä. Uskallauduin laittamaan applikaatioiden sekaan pehmoisen RuttuNutun merkin, jonka applikoin huolellisesti reunoiltaan kiinni niin ettei reunat vahingoita pientä käyttäjää. Peitot on tehty pikkupojille, mutta tapani mukaan unisex-tyylisyys tulee esiin näissäkin. Toivottavasti tämä ei ole paha asia ja este sille, että peitot pääsevät keräykseen mukaan...

...

Omalta osaltani haastankin teidät kaikki lukijat ottamaan osaa liikuttavaan Nupulle Peitto -keräykseen!!!39 kommenttia:

 1. WAU! Aivan upeita luomuksia olet taas saanut aikaiseksi. Kyllä näiden pikkuruinen saaja (ja vanhemmat) tulevat takuulla onnelliseksi.

  Tällainen Nuppupeitto turvanaan on hyvä kasvaa ja vahvistua.

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihania! Kiitos linkistä, otan haasteen vastaan :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat! Nämä varmasti valitaan pinosta ensimmäisinä käyttöön! Pitäisköhän itsekin ommella? Teimme joskus kaveriporukalla nipun nuppupeittoja TAYSiin. Olivat osastolla mielissään. Itelle tulee kans niin hyvä mieli!

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Ihan sanattomaksi tässä menee kun katsoo näitä sinun tekemiä luomuksia! Kaikki ovat TODELLA IHANIA :) Täytyy yrittää itsekin saada aikaiseksi jonkinlainen nuppupeitto! Teetkö näitä ihania lastenvaatteita myyntiin myös vai onko vain harrastus ja omaan käyttöön?

  -Hanna-

  VastaaPoista
 5. tälläisen olisin itse valinnut kirkuen :D
  Erittäin kauniita!

  VastaaPoista
 6. Kumpaa siinä sitten enemmän ihaillaan, vauvaa vai tuollaista peittoa? =D Aivan mahtavat!!

  VastaaPoista
 7. Ihania! Olen ítsekin kerran lahjoittanut KYSin keskolaan nipun nuppupeitoja joita tein jämä kankaista, olivat ihan mielissään. Nytkin ois jämäkankaita vaikka muille jakaa. Otan haasteen vastaan ja ompelen jossain vaiheessa pari peittoa Kysiin.

  VastaaPoista
 8. Aivan huiput! Minäkin bongasin viime viikolla tuon keräyksen jostain ja tarkoitus olisi osallistua:)

  VastaaPoista
 9. Ihanat, pistit riman aika korkealle muille peittojen tekijöille ;-)

  VastaaPoista
 10. Aivan mahtavat! Itsellä on työn alla yksi peitto jo :) Ei kylläkään mitenkään näin upea.

  VastaaPoista
 11. Itsellä kans työn alla nuppu peitto. aivan mahtavat nuppu peitot olet tehnyt. i love

  VastaaPoista
 12. Upeat, ihanat on! Nämä valitaan heti muiden joukosta! ;) Tarkoitus on jossain välissä osallistua keräykseen. Seuraavat kaksi kuukautta olen kyllä täystyöllistetty vaateprojektin kanssa, mutta ehkä joutanen jossain välissä tekemään edes yhden pienen peiton. :)

  VastaaPoista
 13. Siis tämmösiä ei kyllä mistään näin suloisia löydä..

  VastaaPoista
 14. Upeita peittoja!!

  Laitoin tänään sinulle, Annika, s-postia tuohon osoitteeseen joka näillä sivuillasi on. Siltä varulta, jos et ole jo ehtinyt lukea :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 15. Suloiset peitot :) Tekee taatusti saajansa iloiseksi.

  VastaaPoista
 16. Kiva ttä otit haasteen vastaan :)
  Ja todella mahtavat peitot olet tehnytkin!!
  Täälläkin kaks peittoa jo valmiina ja 5v tyttö meinas että etkö vois tehdä seitsemän :D

  VastaaPoista
 17. Ihan uskomattoman kauniita peittoja olet tehnyt. Uskon että näiden peittojen alla oman vanhemman lähellä on uskomattoman lämmin ja turvallinen olo!

  VastaaPoista
 18. Kyllä on kauniit peitot! Voin vain kuvitella miten iloiseksi voi tulla, jos saa noin ihanan peiton pientä lämmittämään.

  VastaaPoista
 19. Aivan ihania peittoja! <3 Varmasti pääsevät keräykseen mukaan. Minun tekemät peitot näyttää noiden rinnalla ihan kälysiltä... :)

  VastaaPoista
 20. Aivan ihania peittoja. Tuovat varmasti iloa pikkukeskosten (vanhempien) elämään.

  VastaaPoista
 21. nämä sun ompelukset on niin häkähdyttävän upeita että en voi uskoa että miten joku voi olla noin taitava, kauniita :)
  Nyt melkein toivon että minulla olisi pieni keskonen joka saisi tuollaisen peiton omakseen, paljon tuo varmasti iloa ja lämpöä pienelle onnekkaalle joka nuo peitot saa ( ja vanhemmat varmasti yhtä onnessaan! )

  VastaaPoista
 22. Todella kauniit peitot olet tehnyt! Että varmasti peittojen saaja on iki onnellinen ;)Vaikka pieni onkin.

  VastaaPoista
 23. Tarkoitus on muutenkin ollu ottaa osaa tuohon keräykseen, mutta kyllä nää peitot osaltaan inspiroi itsekin yrittämään, mitä saa kasaan. Ihania! <3

  VastaaPoista
 24. Mua alkoi ihan itkettää, kun näin peittosi.
  Miten ihanat ja suloiset peitot! Nuita varmaan rakastaa kaikki! Kyllä ovat vanhemmat ja vauvatkin ikionnellisia nuo peitot saadessaan.
  Oot kyllä aivan huikeanmahtava! Ei voi käsittää, miten täydellistä on kaikki, mitä vain teet.

  t. Petra

  VastaaPoista
 25. VAU! <3 ei tähän kyl muuta osaa enää sanoo :)

  VastaaPoista
 26. Aivan ihania!! <3 ja tuo on niin ihana juttu tuo peittojen lahjoittaminen.. sillä meidän pikkuinen joutui lastenosastolle heti synnyttyään (ei ollut keskonen kuitenkaan, mutta muita onkelmia..) ja saatiin kans peitto muistoksi! siitä tuli hyvä mieli, kun muuten oli paha mieli kun pieni ei voinut olla äidin vieressä ja ettei äiti saanut pientä viereensä..

  VastaaPoista
 27. On kyllä aivan mahdottoman hienot ja suloiset nämä peittosi! Arvasinkin etukäteen että teet varmasti niihinkin jotain suloisia applikaatioita. :) Tykkään kovasti myös peittojesi värimaailmasta, ovat kivasti retrot ja sopivat mielestäni kyllä kummalle vain, tytölle tai pojalle.

  Vastasin myös 'haasteeseesi' ja tein itsekin kaksi nuppupeittoa, joista tosin näkee että on totisesti aloittelijaompelija ollut tekemässä... Mutta lämpimällä sydämellä nekin on tehty. :)
  http://pitkalanka.blogspot.com/2010/09/nuppupeitto-x-2.html

  VastaaPoista
 28. vaude, aivan sulosen ihania peittoja <3 Nyt tulee keskosten äideille tappelu että kuka saa sun tekemän peiton vauvansa päälle lämmittämään ;)
  Kyllä sä oot taitava!!

  VastaaPoista
 29. Oi kun nää on ihanat! Kyllä on jonkun pienen vanhemmat ihan onnesta soikeina, kun tällaiset saavat! :)

  VastaaPoista
 30. ei passaa toivoa, että pääsis valitsemaan peittoa pienelleen, mutta kyllä lähtis heti näistä toinen. Aivan ihanat!! mutta miten niin poikien värisiä? kyllä passaa molemmille yhtä hyvin.
  Olet uskomattoman taitava ja aikaansaapa! ei voi kuin ihailla.

  VastaaPoista
 31. Osallistunpas minäkin tuohon peitto haasteeseen kun näin sun tekemät peitot :D Nyt on jo 5 valmista peittoa ja 6. odottaa valmistumistaan, jotta saan lähettettyä nämä hyvään tarkoitukseen. Laitan kuvia varmaan blogiini kun kaikki ovat valmiita, vaikkase varsinaisesti onkin vain ja ainoastaan nukkekotiblogi. Anja
  http://kuuralehto.vuodatus.net

  VastaaPoista
 32. ihailen näitä sinun töitäsi!! aivan upeita! :)innostavat minuakin ompelemaan kaikkea mahtavaa

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.