sunnuntai 22. marraskuuta 2015

MuttuRallaa kirpputorille


Olen luvannut kertoa täällä aina kun vaatteita on lähdössä myyntiin. No nyt taas on.
 
Tiistaipäivän aikana lähtee ensimmäinen erä RuttuNuttuja ja MuttuRalloja (sekä tietysti vähän jotain muutakin meille tarpeetonta) kohti Paljekirppistä täällä Oulussa. Pöydän löytää tällä kertaa ihan kassojen tuntumasta numerosta 263. Mutta vasta tiistaina. Ja silloinkin vasta illemmalla. Töiden jälkeen.
 
Pyrin täyttämään pöytää päivittäin ja olemaan hinnoittelussani järkevä. Käykää ostamassa minulle lisää kangasrahaa! Mutta vasta tiistaista alkaen! Kiitos! :)

15 kommenttia:

 1. Ei olisi mitenkään mahdollista ostaa näin netin kautta? Vaatteet kun on niin ihania mutta asutaan lähes toisella puolella Suomea? Poika kokoa 80/86. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt yritän päästä mahdollisimman vähällä ja kiikuttaa nämä vaan tuonne kirpparille. Lupaan jossakin vaiheessa olla taas reippaampi ja myydä netinkin kautta joitakin valittuja juttuja :)

   Poista
  2. harmi, kun oulu on niin kaukana.. mullekin kelpais 80-86 kokoiset poikavaatteet... jos nyt jotenkin myisit muutaman netin kautta? pliiiis <3 :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Pääasiallisesti mahtoi olla 80-86 senttisiä ja 110-128 senttisiä, sekä sitten pienempiä ja välikokoja vähän niukemmin.

   Poista
  2. Äh, en mä Ouluun pääse :(. Harkitsisitko myyntiä netin kautta, jos ostaisin kaikki 110-128 senttiset? Eikö sekin olisi aika helppoa? :)

   Poista
 3. Voi hitsit, kun asuisi lähempänä. Oot kyllä ahkera ompelija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on jo aikaa edellisestä kirpputorikerrasta. Mutta siis aika paljon näitä kyllä on :)

   Poista
 4. Schade, dass ich zu weit weg wohne.
  Versand nach Deutschland wäre viel zu teuer :(
  Aber deine Sachen sind immer wunderschön <3

  Grüße, Chrissi

  VastaaPoista
 5. I don't understand finish. I think you sell some used items. Can I find it on the internet? If that's right, can you please post a link. I love your style!
  Yours Kate

  VastaaPoista
 6. Äitini Merja toi pojalleni Jonalle tänään kasan vaatteita. En voi muuta sanoa kuin että uskomatonta! Olen nirso, mutta kaikki menee ehdottomasti käyttöön. Aivan upeaa, kiitos! <3 Yst.t. Marjaana

  VastaaPoista
 7. Miksi-oi miksi en asu Oulussa... :o Niin ihania vaatteita. No okei, säästyy rahat :D

  VastaaPoista
 8. Voih! MIksi asun niin kaukana? Tyhjentäisin varmaan puolet pöydästäsi! Ymmärrän, että sinulle helpointa myydä näin, mutta toivoisin joskus taas mahdollisuutta ostaa verkon kautta. Minullekin kelpaisi sinun tekemistäsi vaatteista melkein mikä vain koossa 98-110 (tai jopa isommat jemmaan)! Onko vetoketjullinen "sadenalle" jo myyty? ;)

  VastaaPoista
 9. Mitähän hintaluokkaa vaatteet on, osaisi varautua konkurssin edessä) ;)

  VastaaPoista
 10. Mitähän hintaluokkaa vaatteet on, osaisi varautua konkurssin edessä) ;)

  VastaaPoista