keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Roosa nauha -huutokauppa


Tämän viikon perjantaina 9.10. klo 10-22 on taas Roosa nauha -huutokaupan aika. Saumanvara -ompeluryhmämme valmistaa jälleen huutokohteiksi upeita uniikkeja tuotteita, joista saadut tuotot maksetaan suoraan ilman välikäsiä Roosa nauhan keräystilille. Jokaisen tuotteen lähtöhinta on vain 5 euroa.
 
Huutokauppa käydään Facebookissa Saumanvaran sydämestä - Roosa nauha-huutokauppa nimisessä ryhmässä.
 

Minulta huutokauppaan lähtee huudettavaksi tällainen kissa-mekkonen, (74 cm). Mekko on joustofroteeta ja applikaatio velouria. Kissan häntä kiertää niskan takaa toiselle olalle ja kiinnittyy nepparilla.  
 
Nyt kannattaa pikaisesti liittyä ryhmään, että pääsee tutustumaan muihinkin tuotteisiin, huutelemaan perjantaina upeita juttuja ja tekemään yhdessä hyvää! Jokainen euro hyvälle asialle on tärkeä!

Tervetuloa!!!


https://www.facebook.com/groups/499769313515610/

8 kommenttia:

 1. Aivan ihana kissa-mekkonen hyvää tarkoitukseen! :)

  VastaaPoista
 2. Hauska idea tuo kissanhäntä ja hieno asia, että menee hyvään tarkoitukseen :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tuo huutokauppa ja toivottavasti tulee paaaaljon huutelijoita.Itse en kuulu facebookin mikä tietysti nyt harmittaa:).

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania nää sun ompelukset!
  Sulla näyttää olevan brotherin ompelukone, ootko ollut tyytyväinen ja onko varsinkin noi aplikoinnit sujuneet sillä hyvin?

  VastaaPoista
 5. Onpa ihana mekko! Olet kyllä taitava.

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Vain sä voit keksiä kaikkea näin ovelan ihanaa! ;)

  VastaaPoista
 8. Upea ja niin hieno asia, omat Mummit rintasyöpä vei... Pyryharakka kuosi on niin vienyt sydämeni sitä myöten löysn tieni tänne ;D

  VastaaPoista