torstai 14. elokuuta 2014

Chalk Stars


Minulla oli suuri kunnia suunnitella taas pari kuosia Selialle. Heti ensimmäiseksi pääsi ompeluun harmaa Chalk Stars Jersey. Tein toiseen raglansaumaan nepparilistan ja nostin vastavuoroisesti toisen puolen helman sivusauman rypytyksellä vinoksi. Korostin kaikkia saumoja tikkaamalla ne peitetikkikoneen ketjutikillä. Helman ja hihansuun käänteissä hyödynsin kankaan valkoisen nurjanpuolen tekemällä rouheasti käänteet oikealle puolelle. Chalk Starsia löytyy Selialta myös farkkusinisenä ja keltaisena Tästä kankaasta pitää kyllä tehdä useammalle tyypille jotain...hmm jopa miehelle! Joo!34 kommenttia:

 1. Toll ... das gefällt mir sehr!!

  Liebgruß Doreen

  VastaaPoista
 2. Kävin juuri tänään hakemassa pakettini <3. Ihana kuosi tämä tähti, vaikkakin luulin sitä pienemmäksi. Mutta tästä tulee vaikka mitä tehtyä, ajaton ja tyylikäs. Pesukarhutkin olivat niin söpöt!
  Paitasi on kaiksessa mainitsemassasi rouheudessaan valloittava!

  VastaaPoista
 3. Hei, hieno asu! En ole saanut aikaiseksi tilattua, mutta pitkästä aikaa kangas joka herätti innostusta. Kiva kun päivitit / mainostit. Tehosi :) eli ostoksille....

  VastaaPoista
 4. Oi miten mahtava paita. Minä sain kanssa eilen kanssa tätä ihanuutta ja suunnitelmissa olisi kanssa tehdä itselle paita. Täydellinen kuosi =)

  VastaaPoista
 5. Ooh <3 Ihana ompelus <3 Kyllä tämä vahvisti myös minun ostohalukkuuden... ostoksille siis...

  VastaaPoista
 6. Upea kuosi ja paita aivan ihana, tyylikäs !

  VastaaPoista
 7. Haa, kiva nuorisokuosi. Lasten kuoseja on ähkyksi asti mutta vähemmän niitä mistä isommille koululaisille inspaisi ommella. Onnittelut onnistuneesta suunnittelutyöstä!

  VastaaPoista
 8. Tosi hyvä idea, kääntää nuo hihan- ja helmansuun käänteet "väärinpäin". Mielenkiintoinen kuosi, jota voi käyttää monella tapaa.

  VastaaPoista
 9. Todella hieno paita ja kuosi! Mulleki tällaista kangasta :)

  VastaaPoista
 10. Miten teit tuon rypytyksen? Hommasin juuri tätä kangasta ja työn alla olisi samantyylinen tunika siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni tein tämän sivurypytyksen ihan vain kuminauhan avulla. Farmilon olisi varmaan parempi vaihtoehto.

   Poista