lauantai 14. kesäkuuta 2014

Kivaa!Huomio kaikki oululaiset kankaiden ystävät - tätä tilaisuutta ei kerta kaikkiaan voi jättää väliin! Ouluhallissa on nimittäin Kivaa! Lapsi- ja perhemessuilla tarjolla kerrassaan upeita kankaita Ikasyrilta, Käpyseltä, Neenuskalta ja PaaPiilta. Ja tietysti kaikkea muutakin ostettavaa, touhua, esityksiä ja aktiviteettia- mutta kankaita! Ja, ja ja... sanoinko jo kankaita!? Messut ovat auki tänään ja huomenna sunnuntaina klo 10-18 ja tapahtumaan on vapaapääsy. Onko vähän huikeata? No on!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Oliko kankaat normaalihintaisia? :)

  VastaaPoista
 2. En muuten edes ajatellut, mutta olettaisin että varmaan olivat jokseenkin normaalihintaisia. Olin niin onnellinen, että pääsin näkemään kankaita livenä, säästin postimaksuissa eikä tarvinnut odottaa paketin saapumista :) Luksusta!

  VastaaPoista
 3. Ois kyllä noista pinoista voinut noukkia kotiin mukaan vaikka kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :) Mittään ei tarvis, paitsi kaiken.

   Poista
 4. Mieki hiplasin kankaita kuin ihmemaassa. En sitte kuitenkaan saanut kotiutettua ku metrin. Näin sinutkin kahvilassa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tollotin myös ihastuksissani niitä tyyppejä siellä tiskin toisella puolella :) Meinasi ihan itku tulla kun oli niin mukava nähdä kaikki hassut livenä :D

   Poista
 5. Montako metriä lähtivät sun kans kotiin?? On parempi etten lähde sinne. Kangaskaappi on täynnä ja tili aikallailla tyhjä :-((.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin tosi maltillinen...mutta menen ehkä huomenna uudestaan sekoamaan :)

   Poista