torstai 29. toukokuuta 2014

Kirppistelyä

Tämä päivä on mennyt taas pitkästä aikaa pyykätessä ja silittäessä. (Ja niin näyttää menevän koko seuraava viikkokin...) Kuiskaanpas siis vaan tiedoksi halukkaille täällä Oulussa: huomenna käymme täyttämässä ensimmäiset satsit myytäviä RuttuNuttuja ja Mutturalloja, muiden meille tarpeettomiksi jääneiden lastentarvikkeiden kanssa Paljekirppikselle.
 
Pienikokoinen matka menneeseen, on tässä taas tullut itselle tehtyä varsinkin noiden kuosien suhteen. Ah ja voih miten nostalgista :)

29 kommenttia:

 1. Oioi mikä pinkka! Huomenna ollaan sopivasti menossa kirppistelemään Ouluun eli pakko kysyä, vietkö nämä ihanaiset aamusta myyntiin vai vasta myöhemmin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamusta koetan ehtiä laittamaan pöydän valmiiksi :)

   Poista
 2. Voi kun olisit nettiin laittanut niin minäkin Etelän ihminen olisin näistä saanut iloa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenni, tulee tasaisesti aina netiinkin jotakin. Lähinnä tuonne FB:n ommeltujen vaatteiden kirppikselle tai uniikkikirppikselle olen niitä aina nakellut myyntiin. Pakko päästä välillä tällä tavalla kerta rysäyksellä tyhjentämään kaappeja, ja tuolla pääsee samalla eroon lastentarvikkeista...toivottavasti :)

   Poista
 3. Samaa utelemassa et mihinkähän aikaan nämä on tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamusta olisi siis kova yritys ainakin päästä paikalle. Nimimerkillä: lapset lahkeissa roikkuen ja mies töissä - ei tartte auttaa :D

   Poista
 4. Apua.. miks mä en asu oulussa :( kaikkia ihanuuksia sun pöytä täynnä, ei varmasti kauaa vanhene ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Toivottavasti päästään meille turhista eroon tehokkaasti!

   Poista
 5. Kääk iihania!!! Miten sinä raaskit noista luopua? Minä en raaskisi... :D

  VastaaPoista
 6. Et viittis pöytänumeroa kertoa

  VastaaPoista
 7. Taidanpa äkkiä pakata auton ja ajella täältä etelästä Ouluun! :) Minäkään en malttaisi kaikista noista ihanuuksista itse luopua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Pakko vähän vähentää jostakin päästä.

   Poista
 8. Hmm, the google translation is really weird once again, but I'm guessing you are selling these old t-shirts for some handicapped people. This is super sweet. And as always: Teh shirts are super duper amazing!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh no, google translator did it again! No, I just telling that I´m going to sell these old clothes at the second hand store. Well that isn´t so sweet...I just want to get some space for the closets

   Poista
 9. Voi kun Oulu on niin kaukana. Muuten olisin viivana pöytää penkomassa! :)

  VastaaPoista
 10. Saattaapi vähän olla tunkua kirpulla!! Veikkaan, että jos olisit huuto.nettiin napannut, niin noilla olisi saanut aikamoisen omaisuuden aikaiseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seisoin minä hetken kameran kanssa vaateröykkiön luona täällä kotona, mutta tulin siihen tulokseen että järki lähtis jos kaikki alkaisin kuvata ja mittailla...:)

   Poista
 11. Kiitos Annika! Nyt on meilläkin ihanuuksiasi. Ei ollu tunkua kahden aikaan iltapäivällä, mut kassa sanoi et koko päivän on myyny tän pöydän tavaraa! ;) Enkä yhtään ihmettele! Kaikki hyvää ja laatua. Vähän enemmänkin olisin niistä voinu maksaa. Ite en viitsi yleensä värkätä niin kivoja yksityiskohtia lastenvaatteisiin, mut ihana kun sie jaksat ja vielä annat inspiraatiota muille blogisi välityksellä. Kiitos!

  VastaaPoista
 12. Ahhhh I Want this Shirts ;-) they are so nice .... :-)! Lovely Greetings Steffi

  VastaaPoista
 13. Pöytää on täytelty nyt muutamia kertoja. Huomenna käyn vielä kerran ja pitää nyt katsoa kuinka kauan pöytää kannattaa enää pitää, eli tavaraa riittää. Selkä on jo ihan rikki huonossa asennossa silittämisestä...puuh :)

  VastaaPoista
 14. Laitatko blogiin ikinä myyntiin. Täältä olis helppo ostella. :) Jos kerkiääs ennen muita innokkaita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna, en ole koskaan myynyt suoraan blogin kautta. Sitäkin voisi tietysti miettiä jossakin vaiheessa. Pitäisi vain ensin kartoittaa vähän, että minkälaisia ongelmatilanteita siinä voisi tulla...(huomaa heti pessimistinen asenne, kun lähes aina kun olen myynyt tekemiäni vaatteita jossakin, joku on pahoittanut mielensä, kun on syystä tai toisesta jäänyt ilman...) Onko joku lukijoista myynyt oman blogin kautta jotakin ja miten asiat sujuivat? Kertokaa ihmeessä kokemuksia :)

   Poista