tiistai 4. maaliskuuta 2014

Jumppa-Nalle

Eurokankaasta ostetulle tähtitrikoolle applikoitui jumppaava nalle. Nalle on tehty veloureista ja trikoosta, korvat ovat irralliset. Tein paidan kaveriksi velourista kaaritaskulliset housut. Lisäsin tehosteeksi kaksoisresorin lahkeensuihin, joista kapeampi toimii ikään kuin tereenä. Jotenkin onnistuin tekemään housut aika hurjalla kasvunvaralla. Nämä varmaan menevät jalkaan tosi kauan :)
Lähes samoissa väreissä hyllyltä huudellut koiratrikoo löysi myös vihdoin paikkansa V-kaula-aukkoisena bodyna.20 kommenttia:

 1. Voi miten ihana pikkumies on kasvanut. Aivan ihana karhu tähtipaita, kaunis body ja kivat housut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hippasen liian nopeasti tuppaavat kasvamaan nämä pienuudet aina.

   Poista
 2. Tosi kivoja vaatteita taas. Onnistuisinpa minäkin neppareiden laitossa, niin innostaisi bodyjen ompelukin enemmän. Pihdeistä huolimatta tahtoo ainakin joka kolmas epäonnistua, mistä lie johtuu, etteivät osu kohdikkain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onko sinulla minkä valmistajan pihdit? Jäävätkö nepparit hyvin kiinni pihteihin ennen paikoilleen painamista. Todella kurjaa jos huteja tulee pihdeistä huolimatta...

   Poista
  2. siis mitäh, pystyykä noita laittamaan joillain pihdeillä?!? :)) Nim. vasarointiin kyllästynyt.

   Poista
  3. Sanna miulla on itsellä Prymin pihdit enkä pois antaisi. Itse myös hakkasin ennen vasaralla ja inhosin neppareiden laittoa yli kaiken - pihdeillä nepparin osat vain painetaan nätisti yhteen ja sillä selvä. Suosittelen siis todella lämpimästi, joskin nyt tuo Homsantuun epäonni pihtien kanssa vähän pohdituttaa että mikä siinä vastustaa... Pihdit maksavat muistaakseni arviolta jotain 15 euroa.

   Poista
  4. Prymin pihdit on ja nepparit kyllä pysyvät, mutta eivät aina osu kohdalleen, vaan piikit tulevat vierestä läpi. Kerran olen vaihtanut ne valkoiset osat, mutta ei ollut apua. Ehkä nämä pihdit ovat joku maanantaikappale!

   Poista
  5. Itsellä on menossa nyt toiset Prymin pihdit. Uudet hankin kun tajusin, että sirkkarenkaiden kiinnitykseen tarkoitetut rautaosat onnistuivat jotenkin venyttämään pihtien kiinnitysaukkoja sen verran ettei valkoiset osat enää pysyneet kiinni pihdeissä vaan tipahtelivat pois paikoiltaan. Nepparit ovat kyllä aina osuneet kohdalleen, ainoastaan niiden hiukan liian pienten nepparien kanssa on toisinaan ollut säätöä - siis niiden jotka eivät ota kiinni valkoisiin osiin kunnolla. Neppareita voi toki laittaa kiinni sillä vasarointiin tarkoitetutlla muovilipareellakin, niin että laittaa nepparit siihen kiinni, mutta puristaakin sitten sen lipareen pihdeille yhteen. Mutta kyllä minä näkisin että pihdeillä nepparien pitäisi kyllä osua kohdilleen ihan automaattisesti...

   Poista
 3. you are the best. this is again super cute!

  VastaaPoista
 4. Aivan suloiset vaatteet. Väritykset niin kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Yritän vähitellen saada taas värejä käyttöön, vaikka oikeasti tekisi vaan mieli ommella kaikkea mustaa, valkoista ja harmaata :D

   Poista
 5. Vilka söta plagg har du sytt!!! Jag är helt fascinerad!

  VastaaPoista
 6. Kiva setti, housut sopii hyvin paitaan :)

  VastaaPoista
 7. Tosi söpönen setti ja ihana pikkumies. :)

  VastaaPoista