tiistai 19. marraskuuta 2013

Makeasti oravainen

Tässä tumman saven ja sahramin värisessä Noshin oravatrikoossa on jotenkin aivan huippu menneen ajan meininki. Tein paidalle kaveriksi sahramin värisestä velourista  olohousut, joiden lahkeeseen leikkelin Pikkupiltin silityskalvoista myös oravan kuvan. Mikäs tässä köllötellessä.

P.S.
Ja koska olen luvannut informoida myyntiin tulevista käytetyistä jutuista, niin lisäsin juuri
FB:n Uniikkikirppisryhmään huutoon
eli jos olit siitä kiinnostunut,
nyt voit käydä huutamassa sen itsellesi :)

16 kommenttia:

 1. OMG-your little boy look sooo cute! Love the dress too! Best regards, Nicole

  VastaaPoista
 2. Suloinen puku ja suloisen suloinen mussukka ♥

  VastaaPoista
 3. How do you find the time to sew all those adorable things? I love your blog!
  Best regards,
  Frau O.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Frau O, thanks for your comment.
   The sewing is now a days my only hobby which I do and really love. Usually I sew when the little one is taking a nap. Sometimes I have time to sew only the one seam a day, but I don´t let it bother me. Happily I don´t have hurry at all.
   So lovely to hear that you like my blog. Thank you very much!

   Poista
 4. Moi, ihania juttuja taas täällä blogissa. Ihailen kyllä niitä aina ja käyn säännöllisesti kurkkimassa. Voi olla että olet jossain jo maininnut, mutta kysyn tässä vielä eli voiko niitä silityskalvoja silittää päällekkäin. Eli kun sulla on montaa väriä niin meneekö ne osin päällekkäin? Pysyykö ne hyvin kiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silityskalvoja voi silittää päällekäin. Ne pitää vaan silittää kerroskerrokselta, koska jokaisen silityskalvon päältä pitää aina silityksen jälkeen poistaa suojamuovi. Mutta onnistuu siis kyllä. Näissä miun muutamissa kokeiluissa joita olen tehnyt kalvot ovat pysyneet hyvin paikoillaan. Ainoastaan pingviini-merinovillapotkareista, lähti samettipintaiset silmät irtoamaan miltei heti housuja käytettäessä. Mutta todennäköisesti en vain uskaltanut kuumentaa muovia tarpeeksi, kun pohjalla oli tuo kuumalle arka merinovillaneulos ja samettipintaiset silitysarkit kun muutoinkin vaativat hiukan pidemmän kiinnitysajan.

   Poista