maanantai 16. syyskuuta 2013

Repolainen




Surautin pahimpaan applikaatio -ikävään pienen ketunpojan somistamaan bodya. Olipas mukavaa pitkästä aikaa! Bodyn kaveriksi tein reippaat mustavakoiset joustofroteehousut pitkillä resoreilla. Frotee on Lasten Metsolasta ja raitaresori Royal-tuotteelta. Ja kuten näkyy vielä löytyy noita vanhoja merkkejä...ja PAL-JON, mutta jospa niitä saisi tuhottua silloin tällöin näihin pikaisiin ompeluksiin.
 
 
Toisen bodyn vähän samaa värimaailmaan sopiva suloinen Kaakeli-trikoo on Majapuulta. Tuo on kyllä kuosi joka sopii täysin sukupuoleen katsomatta vauvasta vaariin :)
 
 
Tässä resorit on käännettyinä kaksinkerroin.

 
Somisteet olilla nappaavat somasti puklut. Testattu on!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
Eurokankaan palalaarista mukaan tarttuneesta
ruusutrikoosta tuli itselle jälleen kerran imetystunika.
 

 

 

25 kommenttia:

  1. Milloin ompelet miehellesi??
    kelpaisi kyllä pitää,niin taitava ompelija olet(sanoo vaatetusalan ammattilainen)<3
    ruskan värejä ja aurinkoa mutturalle!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh kiitos :) Mainitsin miehelle tästä kommentista ja hän jäi miettimään, että mitä hänelle nyt sitten voisi ommella :) Tosiasiassa ompelunurkkani on niin pieni, ettei siellä ole miellekästä pyöritellä suurempia kankaita. Eli toisinsanoen: minun pitäisi saada isompi ompelutila ;D

      Poista
  2. Sisäinen kettytyttöni hymistelee aina nähdessään muita kettuja ja tämä pieni on jumalattoman söpö tapaus. Niin body kuin poikakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ketut on niin hienoja väritykseltään, että niihin aina palaa kuvituksissa uudestaan

      Poista
  3. Oh, miten charmantti pikku repolaismies <3 Ja nuo raitapöksyt on niin söpöt, että meinaa vauvakuume iskeä (ja niin ei käy helposti mulle!) :-)

    VastaaPoista
  4. Nää on taas niin upeita ettei mitään rajaa.

    VastaaPoista
  5. Syötävän suloinen! Ja pystytukat kummallakin:)

    VastaaPoista
  6. Ihania niin pienoisen pojan vaatteet kuin tuo oma imetystunikasikin (:

    VastaaPoista
  7. Voi, mitä ihanuuksia <3 Eihän tässä osaa päättää, mikä on ihanin :)

    VastaaPoista
  8. Kettuapplikaatio on vekkuli ja ompelukset muutenkin taas kerran mielettömiä. Meidän värimaailmamaku osuu hyvin yksiin!

    Itse olen vasta hankkinut saumurin ja surauttanut pari bodya tulevalle perheenlisäykselle.

    Teetkö nuo aplikoinnit ihan ompelukoneella vai tuolla peitetikkaajalla? Jälkimmäinen näistä on itselleni täysin outo laite, kannattaako hankkia?

    Lisäksi mulla on oma lehmä ojassa tuon imetystynikan suhteen, mistä moiseen kaavat?

    Kiitos blogistasi, tulen jatkossakin seuraamaan sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Applikoinnit tehdään tavallisella ompelukoneella tiheällä siksakilla. (Vaatii hyvät tukikankaat, jottei venyvät kankaat lähde aaltoilemaan.) Peitetikkikone taas on kanttien tikkausta ja esimerkiksi hiha- ja helmakäänteitä varten. Siinä päälipuolelle tulee käytettävien neulojen määrästä riippuen 1-3 tikkiä ja nurjapuoli näyttää saumuriompeleelta. Kun kurkkaat ostopaidan helmakäännettä hoksaat millaisesta tikistä on kysymys :) Muutoin hiukan samanmoisen joustavan tikin saa aikaan tavallisen ompelukoneen kaksoisneulalla - tällöin päälipuolelle tulee kaksitikkiä ja nurjalle puolelle sissakkia muistuttava ommel. Jos ompelee paljon, peitetikki on kyllä mukava lisä :)

      Imetystunikoihin en ole itse löytänyt kaavoja, (joskaan en ole kovin aktiivisesti niitä etsinytkään) vaan olen muokannut sellaiset itse.

      Poista
  9. Nämä sun tuotokset on aina niin upeita ja saavat hymyn huulille. Sinulla on upea taito yhdistellä kankaita, kuoseja ja värejä ja ihan mieletön mielikuvitus! Kiitos kauniista kuvista ja inspiraatiosta! Värikästä syksyä :)

    VastaaPoista
  10. Kivoja kaikki, söpö tuo kettu :)

    VastaaPoista
  11. Ihania vaatteita olet saanut taas aikaiseksi! Tuo kettu on ihan ylisöpö :) JA oma tunikasi on ihan mieletön, kaunis kuosi ja malli!

    VastaaPoista
  12. Ihana aplikointi ja on kyllä superkivaa tuo toisenki bodyn kuosi! Ja mikä ihana imetystunika, ah! :)

    VastaaPoista
  13. Ihania, niin ihania, kaikki :)

    VastaaPoista
  14. Voi miten suloinen kettubody <3 saanko lainata ideaa ja ketunkuvaa oman pojan vaatteeseen? :)

    VastaaPoista
  15. Tosi ihania juttuja olet ommellut.:)

    VastaaPoista
  16. Aww nää on niin ihania!!! Olen pitkään jo haaveillut alkaa itsekin ompeleen vaatteita. Vielä kun saisin saumurin. Lukijaksi liityin :)

    VastaaPoista
  17. Hei! Aivan ihania nämä sinun ompelukset! Tulin kysymään hieman neuvoa... Voiko applikoida normaalisti kankaalle, joka on hieman joustavampaa (n.8% elastaania/lycra) kuin perus puuvillatrikoo? Vai jääkö pesun jälkeen enemmin kuprulleen..?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.