sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Villapuku Sammakolla

 
 
 
 
 
 
Äitiyspakkauksessa näytti olevan nykyisin villapuku. Tässäpä sitten voisi olla RuttuNuttu-versio siitä. Merinovillainterlocit sekä -resori ovat kaikki  Myllymuksuilta. Kaavana tässä on Ottobren 6/2011 ZigZag potkupuku, koossa 62 cm. Kaavaa muokkasin kyllä sen verran että kaavoitin tähän hupun, joka vetoketjun asettelun vuoksi piti tehdä hassusti vinoon, sekä tein kädenteiden resoreista sellaiset että ne saa käännettyä umpinaisiksi tumpuiksi. Sammakko-applikaatio on tehty osin merinovillasta ja osin veloureista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 











61 kommenttia:

  1. Kaunein näkemäni villahaalari:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pelkäsin että tästä tulee liian hempeä ja lälly, mutta ihan mukavahan tuosta tulikin

      Poista
  2. Oi! Tämä on todella söpö :)

    VastaaPoista
  3. aivan hurmaavan ihana! taidanpa laittaa siulle sähköpostia tulemaan...

    VastaaPoista
  4. Voi suloisuus! Ja tuo sammakko <3

    VastaaPoista
  5. Mun täytyy ehkä lopettaa tän sun blogin tilaaminen... Nämä maailman ihanimmat vauvajutut alkaa mennä jo sille tasolle, etten mä vaan kestä enää.. ;) (Kateuteni on tuon sammakon värinen. ) Mistä ihmeestä sä ratkot aikaa näille ompeluksille!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! :) Myöhäiset illat on aika hyviä hetkiä. Meidän muksut on oppineet pienestä asti nukkumaan ompelukoneen ääneen.

      Poista
  6. so sweet ♥♥♥

    Greetings Vera

    VastaaPoista
  7. Tämä sinun oma äitiyspakkauksesi on kyllä varmasti upein, hauskin ja suloisin äitiyspakkaus ikinä! Ihan oikeasti. Onnellista odotusta!

    VastaaPoista
  8. Wow! I love it! Beautiful suit and I just love the wool from Myllymuksut!

    VastaaPoista
  9. Ihana!!! :-) Meillä on talvi vauvelilla ollut kovassa käytössä se äitiyspakkauksen Merinovilla haalari, ja kylläpä olisi tämmöinen haalari ollut huippu!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiitos. Meillä ei tosiaan noilla teineillä (-96 ja -98) ollut vielä pakkauksessa villapukuja ja kahdelle pienemmälle en ole sitä ottanutkaan, niin kuin en nyt tälle tulevallakaan. Oli vain yllätys kun katselin pakkauksen sisältöä ja siellä sellainen oli.

      Poista
  10. Kyllä kateeksi käy teidän tulevaa pienokaista, näitä vaatteita tuijottaa suu ammollaan kerta toisensa jälkeen! Vielä kun sisään saadaan epäilemättä suloistakin suloisempi käyttäjä, ei kukaan varmasti saa silmiään irti lapsesta :)

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana puku! Miten olis jos ottaisit sellaisen "äitiyspakkauskuvan" missä on nää kaikki ihanuudet samassa kuvassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo voisin koettaa ottaa sitten kaikista yhteiskuvan.

      Poista
  12. Aivan ihana villapuku!!! Meillä käytettiin ja käytetään edelleen villapukua talvella. Se vaan on niin paras pitämään lapsen lämpimänä. Ja kaikki muutkin vaatteet ovat ihan huippuihania!!! Kyllä niissä kelpaa pikkuisen kölliä. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Villapuvut ovat kyllä ihan parhaita lämmöntuojia.

      Poista
  13. Ei mee jakeluun kuinka joku voi olla noin taitava....! Huh huh, aina sitä ihmettelen ja huokailen :) Sinulla on kyllä suurensuuri lahja :)

    VastaaPoista
  14. Oikeesti, mä en kestä <3 ihana!

    VastaaPoista
  15. onneks mä oon jo synnyttänyt, muuten oisin voinut inspiroitua näistä sun ihanuuksista. Nyt vaan huokailen ja ihastelen :)

    VastaaPoista
  16. Voi kääks ja kvaak kun taas tuli ihana --- kyllä teidän vauvan sitten kelpaa tuossa kölliä!

    VastaaPoista
  17. Olen vasta löytänyt blogisi; ja olen ihan myyty. Ihania vauvanvaatteita olet tehnyt!
    Voisikohan sulta tilailla näitä myös :) ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Tiitiäinen mukaan!!! Laita miulle mailia (ruttu-nuttu (at) wippies.fi) ja kerro mitä siulla on mielessä.

      Poista
  18. Ooh<3. Mulla löytyis metsolan mustia metri ja siitä näkisin tällasen jollai vuorella... Laitanpa spostia ;)

    VastaaPoista
  19. Aivan mahtava! Niin väritys, kuva ja mallikin. :)

    VastaaPoista
  20. Siis niinniin ihana kuin olla voi! Aaah ja Oooh!

    VastaaPoista
  21. IhAnA!!! Niin keväinen, raikas, pirteä ja iloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lime tekee kyllä varsin kirpsakan vaikutelman :)

      Poista
  22. Vastaukset
    1. Thank you! I was little afraid at first that this suit would be little too sweet - if you know what I mean. But after all it´s quite nice, I think :)

      Poista
  23. Tämä on kyllä suloisin villapuku ikinä! Ja muitakin aivan ihania vaatteita olet taas ahkeroinut. En voi käsittää, että sulla on jo teini-ikäisiä lapsiakin ja että ylipäätään muksuja on jo neljä ja viides tulossa, olet niin nuoren näköinen :) Ja miten ihmeessä ehdit ompelemaan mielettömät määrät mielettömän ihania vaatteita. Kyllä tässä tuntee taas itsensä saamattomaksi ja osaamattomaksi. Pientä ryhtiliikettä haettava ;)
    Onnea odotukseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen esikoistyttöäni alkanut odottaa jo 19 -vuotiaana ja 21-vuotiaana minulla oli jo kaksi lasta, jotta kylläpä sitä ehtii :) Ja kuvankäsittelyllä saa tarvittaessa sopivasti karsittua sitä väsymystä pois :D Mutta siis ompelu on miun ainoa harrastus ja se mitä vetäydyn pari saumaa kerrallaan harjoittamaan aina kun aikaa heltiää, nimimerkillä nukahdan aina jos koetan katsoa telkkaria tai lukea kirjaa :)

      Poista
  24. Nämä sun ompelukset ovat kerrassaan huikeita! Niistä löytyy aina jotain. :)

    VastaaPoista
  25. Aivan mahtava haalari sammakkoaplikaatiolla. Lämpimät kiitokset että tätä blogia saa lukea ja kuvia ihastella :)Tämä on yksi lempisivustoni jossa tulee hyvälle tuulelle kun katselee noita sinun laittamia kuvia ja lukee tekstejä.. Täältä saa myös ihania ideoita, harmi vaan etteivät taidot riitä ja aikaa ole riittävästi mutta ehkä sitten kun sitä aikaa on. Ihanaa aikaa odotukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos ihanasta kommentista :) Tuli mukava mieli ♥ Kiitos!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.