sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Autoja, autoja!!

Nämä autot eivät iskeneet minuun ensin ollenkaan, mutta heti kun olin nähnyt niistä ommeltuja vaatteita, oli pakko taipua. Ja ihaniahan ne ovat, itseasiassa todella valloittavia! Tämän trikoon olen ostanut Kestovaippakaupasta. Lisäsin mukaan ripauksen Ikasyrista ostettua raitainterlockia. Yhdistelmä on mielestäni todella mukava. Paidan kaavana on Ottobren 1/2013 Snap Button. En jotenkin saanut valenappilistan alaosasta tarpeeksi siistiä makuuni ja piti sitten ommella päälle RuttuNuttu -merkki. Muutin alkuperäiseen kaavaan ainoastaan nuo tuplahihat. Värilliset rengasnepparit olen ostanut 3exteristä samalla kun viimeksi hankin uusia ompelumerkkejä.
Turkoosi työkonetrikoo on puolestaan ostettu Oulun Löytö-Palasta Kansankadulta. Pakoille oli tullut kaikkia muitakin ihanuuksia, eli kannattaa käydä kurkistamassa!!!






Kirahvi applikaatio on ollut valmiina luvattoman kauan ja nyt sain vihdoin pienimmäisen painostuksella kasattua paidan valmiiksi. Applikaatio on velouria. Pilvitrikoo on ostettu joskus kauan sitten Lasten Metsolasta.

35 kommenttia:

  1. I admire your work! Incredibly beautiful!!!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Hih, kiitos. Alkuperäinen kuva on jostakin netin uumenista bongattu, ja päätyi nyt paitaan tosin oman näköiseksi muokattuna.

      Poista
  3. Ihanan pirtsakat paidat ja mahtis kirahvi, saa hymyn suupieliin :)

    VastaaPoista
  4. Hitsi tota kirahvia... loistava! :D

    VastaaPoista
  5. Ihanat aplikaatiot tuossa alimmassa <3! Paljonko maksoit tuosta auto ja työkonekankaasta? Minulla tuota autokangasta kirkkaan vihreänä, mielestäni se on niiiin ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jade. Tarkkaa hintaa en nyt muista kankaille, mutta olisikohan ollut tyyliin 15 euroa metri. Tuolla Löytö-Palassa oli mm. näihin autoihin sopivia tähtikankaita myytävänä :)

      Poista
  6. Voi miten piristävän kesäinen tuo kirahvi paita! Ihana! :)

    VastaaPoista
  7. Siis mielettömiä (kuten aina), rakastuin kirahviin aivan totaalisesti, pakko tulla kurkkimaan sitä koko ajan! Ja autopaidoissa raidat ja nepparit on juuri se juttu, toimii! :)

    VastaaPoista
  8. This shirt is so beautiful. All your shirts are very cuty.

    Herzliche Grüße
    MOnika

    VastaaPoista
  9. Ihania!!! Kirahvi on tosi hieno! Autopaita on makuuni, meidän pojalle onkin tulossa samasta kankaasta paita (tilattu).

    VastaaPoista
  10. Ihania paitoja!! Löysin blogisi vasta hetki sitten ja olen aivan inspiroitunut ja rakastunut tekeleisiisi. Upeita kuvia ja väriyhdistelmiä! Kävin itsekin viime viikolla Löytö-Palassa. Ulkoa päin se näyttää vähän kummalliselta paikalta mutta sisältä löytyikin vaikka mitä aarteita. Kovasti kaipaisin tänne Helsinkiinkin vastaavaa kauppaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun löysit tiesi tänne, Tervetuloa!!! Löytö-Palan rakennus on tosiaan hieman hämmentävä ulkoapäin. Nyt ovat mukavasti alkaneet päivittää valikoimaansa.

      Poista
  11. Aivan valloittavan ihana kirahvipaita! Ja autot on myös kivoja.

    VastaaPoista
  12. Voi miten kivoja ajoneuvopaitoja ja kirahvi on taas huippuihana <3

    VastaaPoista
  13. Kirahvipaita on huippu! Kävinkin tänään Löytöpalassa ja yllätyin tarjonnasta ja kävelin sinun kanssa muuten vastakkain kun lähdin löytöpalasta kaupunkiin päin ;)

    VastaaPoista
  14. Hurmaava kirahvi :D Katselin tuota Ottobren mallia juuri toissa päivänä ja mietin, oisko se kiva - ja onhan se :)

    VastaaPoista
  15. oooooooo i love the cars but that giraffe is really super

    VastaaPoista
  16. Voi jumpe! Eksyin blogiisi ja kuinka äärettömän ihania vaatteita teetkään! Aivan upeita vaatteita. Sanattomaksi vetää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun eksyit tänne Pikku. Tervetuloa uudelleenkin!!!

      Poista
  17. What a fantastic expression of that giraffe's face and posture/attitude! Amazing! You're the best!

    VastaaPoista
  18. minä tartuin tähän snap buttoniin vasta nyt ja minulla oli sama ongelma :( en saanut mitenkään siististi tuota alaosaa..

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.