sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Melkoisia mussukoita

 
 
 
Sattuipa taas löytymään mukavia uusia kankaita. Nämä Mussukoiden Sienitalo -joustikset tuovat jälleen kerran oman lapsuuden niin elävästi mieleen. Kuopus tiesi heti nähdessään ensimmäisen kuvan kankaasta, että vihreästä pitää tulla paita hänelle ja mustapohjaisesta isoveljelle.
 
 
 
 
 
Musikantit luomu jersey on yhtä lailla Mussukoista tilattu. Ihastuin mustapohjaiseen kankaaseen niin kovasti, että halusin tehdä siitä molemmille pojille paidan. Tilaamastani puolesta metristä sai hyvin kikkailtua kaksi paitaa yhdistelemällä hieman muita kankaita mukaan. Mielestäni puna-oranssi tähtijersey toi musikantteihin sopivasti ripauksen rock-henkeä :)


Ja voi mahtavuutta!!!
Mussukat.fi lupasi kaikille teille lukijoille heiltä tehtyihin kangastilauksiin postikuluttomuuden 18.11.2012 asti. Etu koskee siis vain kangastilauksia ja lunastuskoodi on: ruttunuttu
 
Mussukoiden kankaat löytyvät täältä.

Laitanpas tähän jatkoksi vielä tämän kissa-paidan joka on jäänyt jostakin syystä postaamatta. En ole ihan varma onko tämä hivenen liian tyttömäinen meille, mutta tulipahan sitten joskus muka tehtyä :)
Puikot on heiluneet nyt aika ahkeraan, jotta ehkä seuraavaksi taas sitten jotain neulottua luvassa tännekin.
14 kommenttia:

 1. Aivan upeita paitoja oot taas tehnyt. Olet kyllä ainut laatuasi. :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanaa tuo sienitalokangas!!! MAHTAVA!
  Ja ihan ihmeellistä miten saat lapset noin hyvin yhteiskuviin,tai kuviin yleensäkkin. Meidän neiti 3v ei enää innostu kuvattavana olemisesta ja kahdestaan lapset saa vierekkäin istumaan, mutta kohta jo toinen lähtee lipettiin ennenkuin kerkeää kameraa käteen ottamaan ;) :D

  VastaaPoista
 3. these are very very great shirt. i love the details for everyone.
  greetings
  monika

  VastaaPoista
 4. Oi tuo musikantit-kangas on hurmaavaa. Lieköhän liian lapsellinen omassa puserossa? Yöpaitana ainakin menisi ihan hyvin. Tuo kissa on myös tosi hauska :)

  - Anu
  aninspirationburstuponher.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Cool Boys, cute Shirts! Like it! Greetz, Bine

  VastaaPoista
 6. oooh! mä oon jo kallistunnu siihen, et ei tuota sientä meille, MUTTa... nää on vaan niin ihania!
  samoin tuo musikantti... mutta tuo kisupaita varasti sydämen (enkä mä edes tykkää kissoista...) IHANA!!!!

  VastaaPoista
 7. Musikantit -kankaasta tehty on mun suosikki, mutta muutkin on kerrassaan upeita! Oot niin taitava, kumpa minäkin osaisin! :)

  VastaaPoista
 8. Ihania nuo sieni paidat!! Ja koodi hyödynnetty, kiitokset :) jospa sitä saisi tytölle jonkin jouluisen mekon aikaseksi Mussukoiden sydänjoustiksesta :)

  VastaaPoista
 9. Ihania tilkkupaitoja! Ja mussukoita:)
  Neulomisia odotellessa...

  VastaaPoista
 10. Viimeinen on aivan huippu. tuosta käden merkistä tulee mieleen supersankari Kapteeni Ameriikka tai niin kuin 2 vuotias pokani sanoo Kapteeni Aremiikka. Sillähän on tuollainen kilpi...
  Taitais olla meidän poijan lemppari paita... Pistetäänpä mieleen tuokangas ja idea..

  VastaaPoista
 11. Aivan upeita luomuksia, miten saatkin aplikoinneista noin hienoja?!! Kiitos tarjouskoodista, musikanttia on nyt tulossa meidänkin soittoniekoille...

  VastaaPoista