keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kwazii ja Peso


Oktonautit on meillä tosi kova juttu. Löytö-Palasta löytyi ihanan pirteitä trikoita ja kun hahmot oli valittu alkoi syksyisten paitojen tehtailu. Kwazii on applikaatiossaan nolosti peilikuvana, mutta eipä tuo lie menoa haittaa, ööh vaikka silmälappu ja korvamerkki välillä ovatkin nurinkurin... Oktonauttien mustekala-logon maalasin lakkeihin valkoisella kangasvärillä, muutoin applikaatiot ovat velouria.


32 kommenttia:

 1. Oi ihania, varsinkin lasten mielestä, oi kato siellä on peso! Tää sarja on niiin vienyt meen lapset ja mullakin seuraavana applikointilistalla.

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, että hienoja! Meilläkin on Oktonautti fani ja tällä kerroksella ollaan otettu joka jakso boksille talteen. Kwazii on meidän 4-veen suosikki ja olenkin luvannut tehdä kyseisen paidan hänelle! Muistatko yhtään mistä Kwaziin värinen kangas on?

  VastaaPoista
 3. Aina yhtä hienoja sun ompelukset ja nuo aplikaatiot etenkin! Meidän poika tykkäis varmasti kans näistä kun yllättäin okto faneja löytyy täältäkin :)

  VastaaPoista
 4. Olipa hyvä idis, meilläkin oktonautit on nyt suuri hitti!

  VastaaPoista
 5. Onpa taas tosi hienoja! Mä tässä ihan just samaan aikaan oon tekemässä Kapteeni Valkosta pojan paitaan! Muutama tikkaus vielä puuttuu. Nää on kai nyt niin joka perheessä in, että samoja ideoita pyöritetään. :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno toteutus! Ihanat!! Meidän 3,5 v. neiti tykkää kovasti Oktonauteista, aplikointitaitoni ei vaan vielä riitä ihan tuolle tasolle ;)

  VastaaPoista
 7. Huomaan, että aihe on ajankohtainen, sillä itsekin tänään mietin aplikaatiokuvaa miettiessäni, että lapset rakastaisivat Oktonauttija paidassaan. Ei vaan riitä mulla taito ja hermot moisen kuvan tekoon. Sen sijaan sinä onnistuit upeasti - kuten aina!

  VastaaPoista
 8. Enpä uskaltais näyttää näitä tyttärelle, kun se on kans niin fani! On ne Oktonautit sellasia kesäaamujen pelastajia :) Saas nähdä mitä tulee tänä syksynä, viime syksynä kun Anton Siilinen oli The Juttu...

  VastaaPoista
 9. Juu, ei uskalla näitä kuvia katsoa lasten nähden... :-) Taidokasta työtä!

  VastaaPoista
 10. Nuo aplikaatiot ovat sitten aivan mahtavia :)

  VastaaPoista
 11. Todella ihanat paidat! Meilläkin asuu kaksi Oktonautti-fania ja JOS heillä olisi nuo paidat, eivät varmasti suostuisi pukemaan enää mitään muuta päälleen :)

  VastaaPoista
 12. Voi että kun osaisikin.. Meillä myös Oktonautit on tällä hetkellä kovinta huutoa. Hitsi kun jostain saiskin oktonautti-paitoja. Lapset ois niin innoissaan. Vaikka oonkin kova ompelemaan, niin tollaisiin applikaatioihin en vaan pysty. Eikä kyllä taida olla siihen sopivaa konettakaan..

  VastaaPoista
 13. Jälleen ihania paitoja! Sinulla on suuri taito käsissäsi :)

  VastaaPoista
 14. Todella hienoja! Teet niin ihanan siistiä jälkeäkin.

  VastaaPoista
 15. Aivan upeita! *kumartaa kunnioituksesta* :D

  VastaaPoista
 16. pitää taas pitkästä aikaa "julistaa"näitä niin ihanat värit...sekä hahmot!

  VastaaPoista
 17. Aivan mielettömän ihanat paidat! Meilläkin tyttö tykkää kovasti "Okkorista". Peson voisi kokeilla tehdä... Tyttö olisi ihan onnessaan... =)

  VastaaPoista
 18. Aivan upeita. Tyttö ku nää näkis niin pitäs saada "okto". Eikä ihan taidot riitä :D

  VastaaPoista
 19. UPEITA! Mielettömän hienot. Omalle oktonautti-fanille en edes usakalla noita näyttää kun tällä äidillä ei taidot riitä tuollaisten applikaatioiden tekemiseen.

  VastaaPoista
 20. Ihania! Just katsoin netistä Peso-kuvia ja mietin, miten saisin 3v-Oktonautit-fanille applikoinnin tehtyä...Ei taita niin hienoa tulla...;-)

  VastaaPoista
 21. Hih, juuri eilen leikkasin Pinton, Qwasin ja Kapteeni Valkoisen poikien housuja koristamaan. Omat taidot eivät vain ole lähelläkään sitä mitä sinulla, joten tein suosiolla vain päät. Tekemäsi paidat ovat upeita!

  VastaaPoista
 22. Aivan ihania! Olet kyllä tosi taitava.
  Haaveilen, että itselläkin olisi aikaa (ja hermoja) tehdä noin tarkkoja ja hienoja applikointeja. :)

  VastaaPoista
 23. Taas jälleen kerran ihan tajuttoman taidokkaita applikaatioita! Oletko koskaan ottanut aikaa, kuinka kauan sulla menee noiden tekemiseen? Itse harvoin applikoivana teen tooooodella hitaasti...

  Olet todella taitava!

  VastaaPoista
 24. Aivan ihania applikaatioita teet! Vähän neuvoja kaipaisin nyt kun itse jonkun verran ompelen. Enimmäkseen pipoja, ja jotain ihan pienten lasten vaatteita. Jos sinulla on aikaa olisi kiva jos selittäisit miten sinä toimit kun teet näitä applikaatioita. Varmasti löytyy monta eri tapaa toimia. Muutkin saa mielellään neuvoa ja jakaa omia "taktiikkoja".
  Olet kyllä taitava!

  VastaaPoista
 25. Vau! Meiltä löytyy myös pari oktonautti-fania, ja itseasiassa Viivi on ollut jo alkuvuodesta tulostettuna applikointia varten. Jospa sitä saisi viimein aikaiseksi...? =)

  VastaaPoista
 26. TAas niin symppikset aplikaatiot - aivan ihanat!

  VastaaPoista
 27. Upeita. Täältäkin löytyy pieni Oktonautti-fani ja kovasti toivottaisiin Kwazii-paitaa, mutta nyt tuli suorituspaineita ja pahasti. ;)

  VastaaPoista
 28. Cool! ;)

  http://stickfisch.blogspot.de/2012/03/peso-von-den-oktonauten.html

  LG
  Sandra

  VastaaPoista
 29. Oih, aivan mahtavaia jälleen! Nämä on meilläkin suuressa suosiossa, hyvä idea.. =)

  VastaaPoista
 30. saisko näitä joku tehtyä, itsellä ei ole taitoa, olisin innokas tilaamaan, nää on aivan huippuhienoja!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.