sunnuntai 20. toukokuuta 2012

UimamaisteriLöysin joku aika sitten netistä kuvan suloisesta ankasta joka istui vaahtopilven päällä. Muokkasin tuota kuvaa hieman vaihtaen pilven uimarenkaaksi ja lisäsin räpylät sekä taivaalle muutaman saippuakuplan. Ankan siipi on ommeltu irrallisena kuvaan. Turkoosiraidallinen trikoo on ostettu Fabriinasta, applikaatio on tehty veloureista. Jospa tämä T-paita urakointi lähtisi tästä liikkeelle.

25 kommenttia:

 1. Jotenkin niin hyväntuulinen applikaatio! Hyvin käy tuo uimarengasidea ja 3D-siipi.

  VastaaPoista
 2. Mielettömän kiva kuva, tykkään

  VastaaPoista
 3. Todella suloinen ankka! Ihanan pirteät värit! Tykkään kovasti.

  VastaaPoista
 4. Unglaublich schön. Grandios!!!
  Liebst, Kaddi

  VastaaPoista
 5. Ihana kesäinen aa-aa-ankka :)

  VastaaPoista
 6. Oh, that's so sweet :)
  Your Blog is just wonderful!!!! :)

  Greatings from Germany
  Christine

  VastaaPoista
 7. No voihan huokaus taas. Mahtava! :)

  VastaaPoista
 8. Miten olisi UimaHamsteli sellainen uitettu takkupallo.. sillä voisi olla snorkkeli ja liian isot räpylät.

  -Pettus

  VastaaPoista
 9. Pettus, Uimahamsteri on ollut kyllä mietinnässä myös :D Olen varmaan velvoitettu sellaisen vielä tekemään. (Teikkös bloggerprofiilin ihan tätä kommentointia varten? Jee! :))

  VastaaPoista
 10. wie süüüüß und gerade zum wetter perfekt

  VastaaPoista
 11. Ihana on! :) Mistäköhän olet hankkinut tuota pääntien joustovinonauhaa, kun on paljon "joustavamman" näköistä, kuin omani.

  VastaaPoista
 12. Pizzicato, tämä resori on tosiaan tuollaista isompi uraista laatua, enkä kyllä nyt muista mistä juuri tämä resori on ostettu. (sinänsä tämä resori ei ole sen joustavampaa käytössä kuin ne pienempi uraisetkaan - itse asiassa tämä vain venähtää helpommin kantatessa, eikä palaudu niin hyvin takaisin, joka pitää huomioida resorin mittaa määriteltäessä.) Viimeksi olen täydentänyt resorivarastoja Fabriinan resoreista.

  VastaaPoista
 13. Kiitos vastauksestasi! Viskasin vinokaitaleet paidantekeleestäni huitsin nevadaan ja vaihdoin resorikaitaleisiin. Johan onnistui pääntien viimeistely ilman, että ompeleet katkeilee päälle vedettäessä. Onnistui jopa minun koneellani. Mitä sitä tekiskään ilman blogimaailman "vertaistukea" :)

  VastaaPoista
 14. Pizzicato, kas tosiaan nyt vasta huomaan että puhuit aloituksessasi joustovinonauhasta, etkä ollenkaan resorista :) No mutta hyvä että pääntiet toimivat nyt paremmin!!!

  VastaaPoista
 15. Man tämä näyttää hyvältä jälleen. On hämmästyttävää, mitä voit, jotta kaiken. Ihailen työtä!

  Terveisiä Saksasta

  Heike

  VastaaPoista
 16. Saako näitä ihania tekemiäsi vaatteita ostaa jostakin? Nämä lasten suloiset paidat ovat ihania ja hurahdin yhteen tunikaankin kokonaan :)

  VastaaPoista