sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Punaista ja turkoosia


Punainen Saksasta tilattu kukkatrikoo sai luvan muuntua Vappuisaksi tunikakokeiluksi. Pirteä siitä tuli ainakin :) Hieman pitää vielä säätää ja suunnitella seuraavaa tunikaa ajatellen - onneksi minulla on tuolla kasa mekko- ja tunikakankaita odottamassa ystäväni tuomion tuliaisten ansiosta! Tunika on siis tehty ilman kaavaa.Muistelen, että tämäkin raitakangas olisi tilattu Saksasta. Eteen applikoitui hassu Nörtti-Ankka huiveineen. Tällä ankalla on jotenkin luonne kohdallaan - kun valmis applikaatio tuijotti minua paidasta, olin aivan myyty! (Ajattelin ensin laittaa kirkasta muoviliinaa silmälasien linsseiksi, mutta jätin ne kuitenkin pois, koska en tiennyt miten muovi käyttäyttyisi pesuissa yms. Silitystä se ei ainakaan olisi varmaan kestänyt.) Tämä oli paita, johon poika sanoi heti: "En tykkää!"... Onneksi mieli kuitenkin muuttui, mutta kai se pitää valmistautua siihen että tyrmäyksiä alkaa sitten vähitellen sadella näille miun tekeleille. Voihan kökkö!

21 kommenttia:

 1. Mielettömän ihastuttava ankka :)

  VastaaPoista
 2. Pöytäliina muovi kestää kevyttä silitystä paperin läpi, suoraa rautaa ei kestä. Pesua on 40 asteessa kohtuullisesti kestäny. Yhesti tainnu vahingossa käydä 60:ssä ja rumussa. Niin neljästä pöytäliina silmästä yksi on irronnut.

  VastaaPoista
 3. Amazing the duck was wonderful, you are so talented. Dress is really nice too!

  VastaaPoista
 4. Ihunia! Tuo tunika on kyllä niin inspiroiva, jotain vastaavaa olisi ihana itselle askaroida. Tosin vähän eri mallilla D-kupit huomioiden:D

  VastaaPoista
 5. Whoaa mikä applikointi!! Aivan upea ja yksityiskohtainen ja hauskakin vielä! Tunika on myös tosi nätti, ja silmään pisti miten kivasti oot laittanut tukankin, pirteä ilmestys! :)

  VastaaPoista
 6. ihana tunika! ja tuo ankka on valloittava ;)

  VastaaPoista
 7. Voi lapset.. eivät ymmärrä hyvän päälle! :D :D Ihana paita ja ihana tunika!! :) Pitäisi itsekin alkaa väsätä itelle tunikoita. Kankaita on jo oottamassa. :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana ankka! :D Ja tunikakin niin mahtavan pirteä ja hauska leikkaus tuossa edessä. Tykkään! :)

  VastaaPoista
 9. Voi itku miten symppis toi ankka on!!! Ihana! Ja tosi kiva tuo sun tunikakin!

  VastaaPoista
 10. Aivan ihania molemmat!!! Varsinkin tuo tunika..... :)

  VastaaPoista
 11. Wonderful i love this Shirts....

  Sabrina

  VastaaPoista
 12. Laita Annika sellainen tykkää-boksi näihin blogipostauksiisi jookos? :) Tykkään kaikista mitä teet mutta ei tule kommentoitua kuin joskus harvoin... :P

  VastaaPoista
 13. Voi hitsi kuinka ihana applikaatio. Sä oot kyllä supertaitava. Miten sitä ikinä ite uskaltautuis kokeilemaan applikoimista?

  VastaaPoista
 14. Ihanaihanaihana tunika! Mä tahdon just tommosen, tuo punainen kangas on niin hieno ja turkoosiin yhdistettynä aivan just oikein! Ja ankka on kerrassaan valloittava myös. Sä olet niin taitava!

  VastaaPoista
 15. Meidän tyttö tykkäisi tuosta ankkakuvasta kuin hullu puurosta! Aivan mahtava! Kun osaisi itsekin... Ostan sulta heti tuommoisen ankkapaidan punaisella värillä (siis paita olisi punainen, enemmän tyttövärinen) jos haluat sellaisen meille tehdä. Ihana <3

  VastaaPoista
 16. Eksyin tänne blogiisi jostain nettimaailmasta, ja olen tässä ihastellut sun ompeluksia, voin sanoa, että rakastuin tuohon sun tunikaan, ja kaikki lastenvaatteet on ihanan pirteitä :) Aivan tosi ihania juttuja osaat kyllä tehdä :)

  VastaaPoista