torstai 1. maaliskuuta 2012

Muista aina liikenteessä...



Sain tällaiset ihanat liikennemerkki-kangasnäytteet Mussukat.fi nettikaupasta. Päädyin pitämään paitojen mallit simppeleinä, jotta upea kangas pääsisi oikeuksiinsa. Harmillista että Mussukat ei myy näitä kankaita, mutta kuosista tehtyjä valmiita vaatteita heiltä tietysti voi ostaa. EDIT: nyt näyttää olevan liikennemerkkikankaita myynnissä Eilen design:lla :)











 Sen ajan mitä suurin osa tuntuu pitäneen ns. kankaatonta helmikuuta, minä olen ihan urakalla hamstrannut itselleni erilaisia raitatrikoita. Testasin tällä kertaa myös hieman laatikon pohjalle kerääntyneitä kangastusseja. Polkupyörän kuva löytyi netistä ja on tosiaan tussattu suoraan kankaalle. Lisäsin muutamia ykstyiskohtia vielä ompelukoneella suoraompeleella tikaten. Musta-valkoraidallinen trikoo on ostettu Fabriinasta.






...


...monta mummoo onpi eessä :)


Niin tämä Michas Stoffeckesta tilattu  trikookangas on pölyttynyt kangashyllyssä jo aivan liian kauan. En millään keksinyt mitä siitä tekisin ja olin jo antamassa sitä kiertoon. Uusin Ottobre woman lehti ilahdutti kuitenkin kivoilla mekkokaavoillaan. Piirtelin kaavat Etta ruutumekon ja Cordelian välimaastosta, ja aloin soveltaa todella rankalla kädellä. No on tässä miehusta, taka-ylä-kappale ja helman mitta noista kaavoista, loput on omaa sooloilua. Tästä tulee niin mieleen minun mummoni, ja itse asiassa he molemmat. Helmiäisnapit pengoinkin sitten Anja-mummolta perimästäni nappilaatikosta. Aivan ihanan mummoa!!!



31 kommenttia:

  1. TUo pyörä on todella Wau!!! ja mekkokin on nätti ;)

    VastaaPoista
  2. Onpa tosiaan ihanat kankaat; en osaa sanoa kumpi väri on kivempi?! Sininen vai ruskea?
    Pyörä on todellinen taideteos; hienoa kun se on nyt tallennettu käyttövaatteeseen!

    VastaaPoista
  3. Tuollaista ruskea liikennemerkkistä vaatetta voisin harkita. Hyvän näköistä olisi varmasti myös taaperon bodyssa.

    VastaaPoista
  4. Tämä mekko oli oikein kiva! Täytyy juosta ostaa Ottobre ymmärrän :) Oletko seurannut blogiasi kauan, olet hyvin inspiroiva :) (Hope google kääntäjä kääntää kaivo Norja suomeksi, HII)

    VastaaPoista
  5. Ihanaaa tuo ruskea liikennemerkkitrikoo! Harmi ettei sitä tosiaan myydä kankaana.

    VastaaPoista
  6. Mä jo ehdin innostua, mutta plääh, jolleivat kerran myy tuota kangasta. En olis halunnutkaan, pitäkööt *mutisee*

    Hieno fillari ja vaatteet taas kerran taattua laatukamaa :D

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana mummonmekko! Vaikka niin kauniin ihmisen päällä olis perunasäkkikin kaunis;) Raidallinen paita on huippu, pyörä kun taideteos!

    VastaaPoista
  8. Liikennemerkkikangas on mahtavaa, oot etuoikeutettu, kun sait sitä :) Tosi hieno pyöräpaita ja mekko myös!

    VastaaPoista
  9. Täällä on meneillään liikenemerkkikankaan huutokauppa
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=263707437037765&set=a.130538583687985.31491.128150473926796&type=1&theater

    VastaaPoista
  10. Sinusta ei kyllä mummoa saa millään! Mutta mekko on ihanan nykyaikaisen mummomainen. :)
    Tuo pyöräpaita on aivan valtavan hieno ja hienoutta lisää se että se on tussattu (!!!!) siihen. Miten sä osaat?!?!?! Käsittämätön taituri.

    VastaaPoista
  11. Toi pyöräpaita on aivan upea! Ja sä olet kaunis.

    VastaaPoista
  12. Mussukoissa on ihania kuoseja vaatteissa ja harmi ettei kankaana saa, ihastuin ite siihen voikukka kuosiin.

    VastaaPoista
  13. Todella upeita ompeluksia sulla :)

    VastaaPoista
  14. Wau! Pyöräpaita on ihan mahtava! :)

    VastaaPoista
  15. Siis tussilla tehty pyörä uskomatonta! Mitä ihme tusseja sinä käytät! Kaunis mekko kauniin käyttäjän päällä!

    VastaaPoista
  16. mahtava mummon mekko,tykkään,napit kruunaa kokonaisuuden:)ja tuo ruskea liikennemerkkikangas on ihanaa.mä vielä kerään rohkeutta kokeilla itselle jotakin, kankaita olen jo kankkinut mutta se koekappaleen tekeminen jännittää:)

    VastaaPoista
  17. Uskomaton taituri olet!! Pyörä on aivan upea!
    Samoin tuo "mummo"mekko! Tykkään kovasti, ja voi kuinka saatkaan itsestäsi aina niin onnistuneita kuvia! (toisin kun minä!)
    Ilo aina käydä lukemassa blogiasi!

    VastaaPoista
  18. Kiinnostas kovasti, miten sie saat tussattua niin siististi, kun trikoo kuitenkin venyy? Mielettömän hienosti toteutettu. Ihana tuo pikkumekko!

    VastaaPoista
  19. Kristiina, kieli keskellä suuta sai tosiaan tussata tuota kuvaa :) Yksissä kangastusseissani oli sellainen siveltimäinen terä, jolla sai hieman tarkempaa tehtyä, mutta siis kovasti olisin kaivannut pienikärkisempää tussia tätä tehdessäni. Ja joo kangas tosiaan pyrki venymään alta, eli kuvaa piti tehdä todella lyhyillä vedoilla ja välillä ihan vain kynänkärjellä painellen.

    VastaaPoista
  20. Niin ja jatkan vielä, että jos nyt tekisin tuon uudelleen, ompelisin nuo pyörien pinnat ompelukoneen suoraomapeleella! Niitä oli tuskaista tussata, kun ei millään saanut tarpeeksi ohutta jälkeä.

    VastaaPoista
  21. Vau, miten magee pyörä!

    Tuo kangas on kyllä kanssa kivaa, juuri tuollaiseen selkeään malliin oikein sopivaa. Harmi, ettei sitä pysty ostamaan.
    T: Irmeli

    VastaaPoista
  22. Minkä merkkiset kangastussit sinulla on käytössä? Minun ihan askartelukaupasta ostetuilla kangastusseilla väri lähtee leviämään kankaalla ja vain kangasvärin päälle voi niillä piirtää. Olisin todella kiitollinen, jos voit vinkata merkin :)

    -Piia

    VastaaPoista
  23. Piia, tussit näyttävät olevan GIOTTO DECOR textile ja Ti-Colors merkkisiä - näissä molemmissa on sivellinmäinen terä. Lisäksi minulla on myös Bilteman KIDS Fabric Marker kynät :) Käytin siis kaikkia näitä kolmea merkkiä pyörää tussatessani.

    VastaaPoista
  24. Koska sulla on laskettu aika? Ihana masu!!!

    VastaaPoista
  25. Anonyymi, haha :D jipii eipä ole koskaan aiemmin minun erehdytty olevan raskaana - silloinkin kun olen oikeasti ollut, ei asiaa olla huomattu kuin vasta ihan loppu ajasta. Mutta tosiaan en ole raskaana :)

    VastaaPoista
  26. Fantastic! I like!
    Can you tell me, where you got the traffic textil?
    Thx
    Vanessa

    VastaaPoista
  27. Kiitos vinkeistä ja tiedätkö mitä? Minun kynästäni löytyi myös sivellinkärki ja sillä ONNISTUIN tussaamaan kuvan kankaalle ilman, että levisi!!!! Eli enpä ollut älynnyt käyttää kynän oikeaa kärkeä :D
    Kiitos siis kovasti!

    -Piia

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.