maanantai 5. maaliskuuta 2012

Jojottelua



Siili sitten päätti opetella muutaman jojo-tempun, ja ilmeestä päätellen tätä harjoittelua on jatkunut jo aika kauan. Olipas haasteellista saada näkymään valokuvissa tuo kirjailtu teksti, mutta jospa se sieltä erottuisi. Ihana keväisen vihreä tähtitrikoo ja toisen hihan tehoste raitatrikoo on molemmat ostettu Royal-Tuotteesta. Ja voi kun tykkään tuosta pinkistä jojosta yksityiskohtana. Ehkäpä rohkenen tunkea muutakin yhtä "tyttömäistä" -väriä poikien tuleviin kevätvaatteisiin. Applikaatio on tehty joustofroteesta ja velourista.










27 kommenttia:

  1. Ihan huippu, siilin ilme niin täydellinen! Minäkin tykkään tuosta pinkistä yksityiskohdasta, raikastaa kivasti kokonaisuutta :-)

    VastaaPoista
  2. Tykkään myös pinkistä jojosta, tekee paidasta kivasti unisexin. =)
    Ja toi siilin ilme on ihan mahtava!! =D

    VastaaPoista
  3. Onpa ihan herkullisia yksityiskohtia ja ilmeikäs siili :)

    VastaaPoista
  4. Aivan mahtavan ilmeikäs siili ja upea paita!

    VastaaPoista
  5. Ihana <3

    Miten nää Annika teet tuon tekstin? Piirrätkö ääriviivat etukäteen jollain kankaalle? Minkälaista tikkiä, suoraa vai siksakkia?

    VastaaPoista
  6. love this shirt! very nice ..this stripes on arm
    love it!!
    Liebe Grüsse
    Nathalie

    VastaaPoista
  7. Mahtava, aina ilahduttaa nähdä mihin nämä kankaat sun käsissä taipuu :)

    VastaaPoista
  8. todella upea! tuo jojo on oikeasti ihan kuin liikkeessä tuossa - loistava!

    VastaaPoista
  9. Siili on tosi cool ja ihanat värit paidassa!

    VastaaPoista
  10. Riika, tussasin langanlinjat haihtuvalla kangastussilla ja ajelin suorallaompeleella muutamia kertoja päälle. Tällaiseen tarvii hyvän tukikankaan alle, että tikkaus onnistuu trikoolle siististi.

    VastaaPoista
  11. Ei vitsi toi siilin ilime on hieno! "Mitäs tässä jojoillessa." :D

    Sulle on mun blogissa jotain. :)

    VastaaPoista
  12. Tosi ihana idea!! "Pakko" kokeilla itsekin vielä joskus tuota kirjoittelua samalla tavalla. =)

    Sun vaatteet on ihania, kun niissä on aina joku juju mukana! Melkein kuin kokonaisia tarinoita!!

    VastaaPoista
  13. Hei Annika!

    Ihania vaatteita osaat kyllä tehdä <3 Olen jo pitkään lueskellut blogiasi, mutta en ole saanut aikaiseksi kommentoida.. Nyt sain inspiraation itsekin opetella applikointia ja on kyllä vaikeaa ja kärsivällisyyttä vaativaa hommaa, mutta jospa ne taidot siitä karttuu pikkuhiljaa... Tein muuten itsellenikin blogin, siellä ei vielä oikeastaan ole mitään (just äsken siis tein sen), mutta halusin vain ilmoittaa, että linkitin sut sinne omalle blogilistalleni! :)

    VastaaPoista
  14. Aina yhtä hauskoja!

    VastaaPoista
  15. Sinulle on tunnustus blogissani. =)

    VastaaPoista
  16. Lasten mielikuvitusta stimuloivia vaatteita, jotka kertovat enemmän kuin tuhat sanaa! Ihania! Terveisin uusi lukija, joka jäi heti koukkuun ja on koko viikonlopun näitä ihaillut uudestaan ja uudestaan ja uudestaan - ehkä sitten kun tämä masussa muksiva esikoinen on 20v osaan minäkin ommella edes puoliksi niin hyvin kuin sinä!

    VastaaPoista
  17. Löysin blogisi ihan vasta, aivan mielettömän hienoja vaatteita ja upeita kuvia!! Miten joku voi ehtiä kaiken tämän??? :D Varmastin poikkeilen jatkossakin.

    VastaaPoista
  18. wow wow wow!!!!! It´s so beatiful! Iam falling in love!!!!
    Cute!
    Sabine

    VastaaPoista
  19. Pirteä paita! Tykkään minäkin kovasti väriyhdistelmästä.

    Ja kiitoksia Annika vielä vinkeistä, kun kyselin jokin aika sitten siitä, miten mittaat resoreiden pituudet. Nyt odottaa valmista kolme t-paitaa kesää :) Olisin vielä tiedustellut millä tikin pituudella (onkohan tämä oikea termi, vähän hakusessa sanasto) ompelet resorin kaksoisneulalla kiinni? Oletko huomannut lyhyen/pitkän ompeleen hyväksi?

    VastaaPoista
  20. Bellis, tikkaan itse kanttaukset peitikkikoneella, jossa pistonpituus mahtaa olla pisin mahdollinen. Hitsi, kun en muista enää minkälaiset säädöt kannatti laittaa kaksoisneulalla tikastessa. Asiaan saattaisi löytyä vastaus, kun lähtisi selaamaan minun kirjoitusten kommentteja taakse päin, siihen aikaan kun minulla ei vielä ollut peitetikkikonetta... Mutta siis jotenkin miulla on sellainen olo, että pidin kyllä tikatessa tikin pituuden aika pitkänä.

    VastaaPoista
  21. Täytyypä kokeilla seuraavan kerran pitkällä tikillä.

    Ihana tuo pingviinipaita. Meidän kuopus olisi niin riemuissaan moisesta kalasaaliista :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.