sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Oh, deer


Lasten Metsolan Bambeja oli pakko saada vähän itselle. Punapalloiseen paitaan tuli mustat kanttaukset ja pääntietä piristämässä on punainen nappi.

 Kanttasin pitkästä aikaa myös hihansuut.

Applikoin mustasta Bambi kankaasta
pienen yksityiskohdan helmaan.

 Mustapalloinen Bambitrikoo sai keltaiset kanttaukset ja mustan napin pääntiehen.Lahjaksi ystävän lapselle meni mm. tällaiset raitahaalarit.
Musta-valko-raidallinen joustofrotee on ostettu myös Lasten Metsolasta


Taskuun applikoin retrolelujen todellisen klassikon Atomin.
Applikaatio on tehty velourista.

 Ihana LiandLon turkoosi kissatrikoo on ostettu Hannan Kankaasta. Kaulus menee toisella olalla ristiin.  Tämä leikkaus voisi toimia paremmin jollakin rauhallisemmalla kankaalla, mutta tulipahan testattua :)


17 kommenttia:

 1. Voi kun toi banbitrikoo on ihanaa! Tuskin maltan odottaa että oma paketti saapuu! Kylläpäs teidän pojat on kasvaneet ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivoja kankaita ja ihania paitoja! Ja minä kun menin lupaamaan etten tilaa kankaita. Hmph!

  VastaaPoista
 3. Tuo bambi kangas on kyllä niin ihanaa. Ja vielä atomit, meillä on niitä onneksi jonkin verran :)

  VastaaPoista
 4. Beautiful! I don´t understand how you find the time so sew som much!

  VastaaPoista
 5. Sulla on kyllä kumma taito taikoa pojille poikamaisia vaatteita kankaista, jotka itse olen mieltänyt "tyttökankaiksi". Tuota bambiakin olen ihaillut metsolan sivuilta, mutta ei käynyt pienessä mielessään tehdä siitä mitään omalle pojalle. Mutta nyt olen sitä mieltä että sehän sopii hienosti pojalle!

  VastaaPoista
 6. Tuo malli, jota käytit mm. bambipaidoissa on ihana. Oletko itse tuunannut kaavan vai onko se suoraan jostain? -Jenni-

  VastaaPoista
 7. Jenni, bambipaidat on tehty kevyesti muokaten Ottobren raglanpaidan kaavalla, joka löytyy 4/2011 numerosta.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa tuo bambi! Minäkin sain pikkupalan haalittua!

  VastaaPoista
 9. ihania paitoja! Hihih ja luin tuon kissapaidan kohdalla aluksi että "voisi toimia paremmin rauhallisemmalla kakaralla" :D

  VastaaPoista
 10. Pikku piltti, haha :D Aivan loistava lukuerhe!!! Sait minut nauramaan ääneen tässä koneella.

  VastaaPoista
 11. Ihania vaatteita olet taas tehnyt. Nuo housut on aivan hellyttävät taskusta kurkistavine leluineen. Osaat kyllä tosi taitavasti applikoida. Testasin juuri myssy ohjettasi. Kivakiva, kun sivuiltasi saa kivoja ideoita. Kiitoksia ahkerasta blogin kirjoittelusta :)

  VastaaPoista
 12. Olen aikaisemminkin ihastellut noita kivoja nappikauluksia, joita olet tehnyt useampaankin paitaan. Miten sä sen teet? Ois kiva kokeilla itsekin... jos vain osaisi! :)

  terkuin, Siiri

  VastaaPoista
 13. Ihastuttavia kankaita ja niin hauskan pirteitä paitoja olet taas saanut aikaiseksi! On ilo käydä saamassa inspiraatioita täältä blogistasi, kiitos :) Tervetuloa kurkistamaan http://tyttelinkadenjaljet.blogspot.com/

  VastaaPoista
 14. The sweater are sooo butifull and the pants also cool :) you always impress me with your work :)

  VastaaPoista
 15. Hukun aina sivustoillesi koko päiväuni ajaksi (vauvan). Sen verta hienoja ja inspiroivia käsitöitä sulla esillä.

  VastaaPoista
 16. Ihastuin tuohon viimeseen kankaaseen. Harmittelin vaan ettei meijän tuupukylän kirjastosta löydy ottobre-lehteä niin mistälie paidan kaavat löytäsin :(

  VastaaPoista
 17. ottobre lehtiähän voi tilata yksitellenkin nettisivujen kautta. Myös useat nettikaupat myyvät lehtiä. Ikasyr esim. mainosti myyvänsä yksittäiskappaleita.

  VastaaPoista