sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Villiviikarille

Villiviikarin solmiopaita

tehtiin hieman rockhenkeen isänpäivän kunniaksi.

Paita on Tanssivasta Langasta ostettua mustaa interlocktrikoota,

punapohjainen onnenapilatrikoo on Michas Stoffecke :sta.
Joulusalaisuuden vievät nyt taas kovasti aikaa muilta ompeluilta.

Lisäksi olen pessyt ja silittänyt vaatteita ihan urakalla kirpputoria varten.
Ensiviikon keskiviikkona löytyy siis jotain rakkaudella pidettyjä,
jotain vanhoja noloja kokeiluja :) ja jotain täysin uusiakin RuttuNuttuja Kirppis Vintiöstä.34 kommenttia:

 1. Aivan ihana paita!

  Keskiviikkona on ihan pakko päästä kirppistelemään, jos vaikka sattuisi jotain ihanaa löytymään meidän 1-vlle.

  VastaaPoista
 2. Äh ihan tylsää :( Laita huutonettiin niin me vähän kauenpana asuvatkin saadaan mahdollisuus...

  VastaaPoista
 3. Kannatetaan myöskin tuota huutista =)

  VastaaPoista
 4. Ihana paita. Tosi hauska tuo "solmio".

  VastaaPoista
 5. Tää on kähee!!! Varmaan nuoren herrankin mielestä:)
  Niin symppiskin!

  VastaaPoista
 6. Peukku huutikselle! Ihania ompeluksia sulla!

  VastaaPoista
 7. Ei huutikseen vaan uniikkikirppikselle... :)

  VastaaPoista
 8. Nyt vasta eksyin luoksesi tuhannen linkin kautta. Siis ihan MIE-LET-TÖ-MI-Ä! Kaikki nää sun työt! Ei oo enää kyse satunnaisista onnistumisista ja oivalluksista, vaan sulla on näpeissäsi jokin yliluonnollinen tatsi! Ja rutosti kärsivällisyyttä!

  VastaaPoista
 9. Маленький джентельмен ! ))))

  VastaaPoista
 10. Mahtavaa! Kolkuttelen siis keskiviikkona Vintiön ovea. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 11. ihana paita! tosi kiva idea, niinku sulla yleensäkin... :) missähän tuo kirppis on?! (kuitenki jossain aivan liian kaukana... :( )

  VastaaPoista
 12. Ääh, ketkua. Kirppiksellä olikin JO tänään Ruttunuttuja, ja tietysti kaikki ihanuudet jo menneet. :/ Nyyh.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi, ehdin hikihatussa ennen sulkemisaikaa käydä heittämässä ensimmäisen satsin pöytään huomisaamua ajatellen vaikka tiukkaa tekikin. Koko ajan kaivelen lisää juttuja kaapeista ja pöytävarauskin alkaa vasta huomisesta :/ Tarkoituksenani on saada vain kaappeihin tilaa, eikä pahoittaa kenenkään mieltä...

  VastaaPoista
 14. Kaikki on jo myyty. Turha mennä keskiviikkona. Toivottavasti sai pöytämaksun takaisin kun kaikki meni jo samalla kun laittoi pöytää valmiiksi huomiseksi.

  VastaaPoista
 15. Tässä yks ihminen, jonka teit tänään onnelliseksi :) Ihania, lapsekkaita vaatteita edullisesti, suurkiitokset! Poikanenkin on ihan innoissaan uudesta "Möököpaidastaan" :)

  VastaaPoista
 16. Todella mukavaa - eipä tarvi sitten huomenna mennä Vintiölle aamusta. Kuten moni muukin on sanonut niin Huutikseen vain myyntiin. Saisi moninkertaisesti sen mitä kirppiksellä ja kaikilla olisi tasavertainen mahdollisuus.

  VastaaPoista
 17. On nämä sun "tekeleet" kyllä niin mahtavia, että ymmärrän hyvin kun ihmisiä sapettaa kun eivät niitä saa hankittua :)

  Itsekin siis haluaisin. Mutta ei tässä auta kuin alkaa harjottelemaan, vaikken kyllä lähellekään samantasoisia saa aikaseksi.

  Kumarran kyllä todella syvään taitavuutesi edessä. Olet kyllä todella aikaansaava ihminen!

  t. Virpi

  VastaaPoista
 18. Jeps! Aamusta ei sitten kannata näköjään ainakaan mennä minun pöytääni katselemaan... Vien töiden jälkeen vähän täydennystä, mutta eihän ne tätä menoa siellä kauaa pysy. (Joka on tietysti minun kannaltani toivottavaakin.)Näillä näkymin siis pidän pöytää enää muutaman päivän ja laittelen vielä nuo muutamat sinne jotka odottavat pesua.

  Ja seuraavaksi käyn miettimään sitten vaikka tuota Huuto.nettiä. Pitäisi vain tajuta laittaa sinne sitten miltei vähän väliä jotakin, ettei nämä myytävät kasat paisuisi tällaisiksi, että tulee epätoivo pelkästä ajatuksesta niiden listauksesta palveluun :)

  VastaaPoista
 19. Huutonetti on varmaan paljon vaivalloisempi kun joutuu kuvaaman kaikki vaatekappaleet ja postittamaan yksitellen. Ehkä yksi hyvä idea olisi ilmoittaa joku kahvila, parkkipaikka tms. minne ostajat voivat tulla niin ei tarvi pöytävuokria maksella. Kun kuitenkin 10min saa myytyä kaikki :)

  VastaaPoista
 20. "Ääh, ketkua. Kirppiksellä olikin JO tänään Ruttunuttuja, ja tietysti kaikki ihanuudet jo menneet. :/ Nyyh."

  Tämähän on ihan normaalia, että pitää olla vähintään tunti ennen sulkeutumisaikaa edellisenä päivänä päivystämässä, niin saa viedä parhaat päältä. Onneksi Vintiö on vielä niin pieni kirppari, että ei tarvi isoa hallia (kuten esim Paljekirppiksellä) koittaa hanskata - saa helpommin rohmuttua sen mitä haluaa. Ja mikä ei meidän muksuille käy, päätyy huutikseen ;-)

  VastaaPoista
 21. Kateellisena minäkin täällä eteläsuomessa harmittelen pitkää välimatkaa tuolle kirppikselle.. :) Mutta turha on kenenkään täällä ruveta moittimaan mikset laita huutikseen, eiköhän se ole jokaisen oma valinta. Bloginpitäjälle kiitos kauniista katseltavasta, tekeleesi ovat upeita, ideasi mahtavia ja poikasi suloisia. Ja seuraavan kerran kun myyt käytettyjä vaatteita, miten olisi jos myisit blogisi kautta? Eniten tarjoavalle tai pakettina tai mikä ikinä tuntuukin parhaalta. Itse ainakin olisin valmis ostamaan pakettinakin tekemiäsi vaatteita jos vaan olisivat oikeaa kokoa. :)

  VastaaPoista
 22. Täällä myös kannatetaan blogi-huutista :) tällöin "fanisi" saisivat ostaa tuotteitasi, eikä ne joutuisi kirppis-trokareiden käsiin. Harmittaa puolestasi, kun myyt vaatteet eteenpäin edullisesti ja sitten niitä myydään viisinkertaiseen hintaan esim. facebookin kirppiksillä :( Rahat kuuluisivat sinulle!!

  VastaaPoista
 23. Juu tänne myyntiin. Sattumalta käväisin eilen Vintiössä ja taisi olla kaksi pientä paitaa jäljellä... Ihania ovat, mielellään jotain ostaisin jos sattuisin oikeaan aikaan paikalle.

  VastaaPoista
 24. Juu tänne myyntiin. Sattumalta käväisin eilen Vintiössä ja taisi olla kaksi pientä paitaa jäljellä... Ihania ovat, mielellään jotain ostaisin jos sattuisin oikeaan aikaan paikalle.

  VastaaPoista
 25. I don't understand a word ;), but it looks absolutely gorgeous! Amazing to see, what you created from my fabric, I love it!

  Best,
  Susanne (Hamburger Liebe)

  VastaaPoista
 26. Löysin Vintiöstä sinun tekemäsi vetoketjullisen sammakkoaplikaatiopaidan, ja poika on aivan ihastunut siihen.

  VastaaPoista
 27. Inhottavaa on juuri tuo, että kirppistrokarit ottavat kaiken mitä pöytääsi laitat ja hetken kuluttua ne on huuto.netissä myynnissä moninkertaiseen hintaan.
  On olemassa ihmisiä, joilla ei koskaan ole varaa ostaa kaupoista tms mitään ihanaa ja kaunista lapsilleen. Nuo trokarit sitten vievät tämänkin mahdollisuuden niiltä perheiltä ja pieniltä lapsilta, jotka vaatteita OIKEASTI tarvitsisivat. :(

  VastaaPoista
 28. Aivan ihania kaikki sun tekemiset. Itselläni jää usein tekemiset vain suunnitelmaksi tai jos joskus pääsen toteuttamaan asti niin lopputulos ei kuitenkaan ole sellainen kuin olisin halunnut. Pakko siis ihailla sun kädentaitoja ja ahkeruutta. Kiva blogi kaikkiaan, ihania vaatteita ja söpöjä malleja. :) Tykkään.

  VastaaPoista
 29. Minäkin kävin pettymässä keskiviikkoaamuna. Innokkaasti odotimme poikasten kanssa puoli tuntia ennen avaamista jo paikalla, mutta tanko olikin tyhjä.. Oi voi.

  Voisitkohan pitää jonkun ompeluskurssin, jossa voisin tulla opiskelemaan ihanuuksien tekemistä? Luultavasti muutama muukin olisi kiinnostunut, vai mitä?

  VastaaPoista
 30. Minäkin suosittelisin Blogi-kirppistä, siinä säästyisi sinulta kirppiksen pöytävuokrakin :)

  VastaaPoista
 31. Viime kerrasta viisastuneena olin kirppiksellä jo edellisenä iltana ja nyt olen useamman ihanan ruttunutun uusiomistaja. Kirppistelemme muutenkin paljon ja on harvinaista, että kohtuuhinnalla löytää käsintehtyjä vaatteita. Ostamani vaatteet olivat suurimmaksi osaksi vieläpä täysin uuden veroisia! Kun ihanuudet eivät enää mahdu muksuillemme niin jaan ruttunuttuiloa eteenpäin ja annan ne ilahduttamaan ystävieni lapsia.
  Ruttunutut on oikeita aarteita ja niistä tykkää niin äiti kuin lapsetkin. Tuntuu kyllä kurjalta jos joku on vaatteita oikeasti hamstrannu jatkomyyntiä varten.

  VastaaPoista