sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Sieniä syksyynNämä sienikankaat ovat odottaneet hyllyssä liian kauan ompelua. Ajatuksenani oli ommella niistä syystakit, ja no, en minä nyt niin hirveästi myöhästynyt siitä syksystäkään :) Eli jospa näitä ehtisi vielä pitää. Dottie Mushroom -kankaat on tilattu Michas Stoffeckesta Saksasta ihanan Janan avustuksella. Vuoritin takit ruskealla tikkikankaalla ja lisäsin etu- ja takakappaleille vuorin ja päällisen väliinkerroksen untuvakangasta tuulta ja viimaa taltuttamaan. Vuorikankaat löytyivät Eurokankaasta. Yhdistelin tässä mallissa todella montaa kaavaa ja lopputulos onkin ihan mukava.


P.S. Hei, onkos muilla ollut ongelmia kommentointien kanssa? Itse en ole pitkään aikaan päässyt kommentoimaan blogeihin, joissa on kommentointiloota suoraan postauksen lopussa... Sellainen kommentointiosio, joka aukeaa omaan ikkunaansa ei ole tuottanut ongelmia. Mistä siis moinen, tietääkö kukaan?

33 kommenttia:

 1. Ompas ihanaa kangasta ja ihanat takit! :) Mistä olet löytänyt avoketjuna noita pallovetimillä olevia vetskareita? Minä ostin Metsolasta tytön haalariin juurikin tuollaisen ketjun mutta ainakaan silloin siellä ei vielä ollut avomallisena noita.

  VastaaPoista
 2. Vau :) Mitä materiaalia ovat? Tuo vetoketjumalli on kyllä ihana.

  Mulla itselläni ei ole ollut ongelmia kommentoimisessa, mutta olen kuullut, että jollain olisi myös ollut...

  VastaaPoista
 3. Jonna, rengasvedinketju on ostettu Myllymuksuilta.

  Tiina, sienikangas on puuvillaa - aika ohutta sellaista, joten piti tunkaista sitä untuvakangasta vuorin väliin tuulta torjumaan.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania vaatteita nämä siun tekeleet! sait kyllä koukuttumaan, joten vierailen useamminkin luonasi ;) alkaa tämän orastavan ompelijan sormia syyhyttämään että josko sitä itsekin joskus noin taitava olisi... harjoitellaan, harjoitellaan ...

  VastaaPoista
 5. Ihanat sienitakit!! Minullakin oli sama ongelma etten päässyt kommentoimaan. Minulle se ongelma katosi kun otin pois ruksin: "pidä minut sisäänkirjautuneena" (en nyt tarkalleen muista mitä siinä lukee) sisäänkirjautmissivulla.

  VastaaPoista
 6. Ihanan syksyiset takit!

  Mulla nuo kommentoimisen ongelmat katosivat samalla konstilla kuin Kiikalla. Eli kunhan en pysyttele kirjautuneena kuin hetkellisesti niin onnistuu, mutta muuten ei edes erilliseen ikkunaan aukeavaan boksiin.

  VastaaPoista
 7. Ihania takkeja! Tosi hyvä malli. :)

  VastaaPoista
 8. Aivan huippukangas. Alkaa oma takkikuume taas kasvamaan... Kaava on hieno, taskut on hieno yksityiskohta, tykkään :)!

  VastaaPoista
 9. Ihanan malliset takit ja huippukivat nuo kankaat!

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana takki, onnistut aina löytämään niin upeat kankaatkin!
  Ja tosiaan, välillä kommentointi onnistuu, välillä ei. :/
  ps. blogissani on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 11. Ihania takkeja itekkin tykkään tälläsistä!

  VastaaPoista
 12. Hei hienot takit, kiva kun löysin blogisi. Täällä on paljon upeita juttuja. :)
  Mitä kommenttien lähettämiseen tulee niin itsellänikin oli sama ongelma ja lopulta sain googlelta virhekoodin, jonka avulla löysin ohjeet: http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=774d6d9a7fa0cd66&hl=en

  Eli tosiaan ei pidä jättää itseään sisään kirjautuneeksi ja täytyy poistaa selaimen tallentamat tiedot: työkalut, internet asetukset, poista (keskellä) ruksi kaikkiin paitsi ylimpään, poista.

  VastaaPoista
 13. Sulla on silmää kauneudelle ja lahjakkuus toteutuksessa kuvia myöten, vau.

  VastaaPoista
 14. Hienot takit joo! Munkin pitäs tehdä huppareita ja kommentointi tökkii mullakin pahasti...

  VastaaPoista
 15. Olet Annika uskomattoman taitava :O Ihan älyttömän hienoja juttuja -selasin ekaa kertaa sun blogia kun sitä mulle kehuttiin :)) Miten ihmeessä ehdit?? Vautsi!!
  Ps. kuvat on ihan sikahienoja myos :))

  VastaaPoista
 16. Love the coats, especially the pockets !

  VastaaPoista
 17. ammattilaisen katseella kun katselin tuota takkia niin hiansuu aika kapea. Tee seuraaviin leveämpi hihansuu niin lapsellakin mukavampi olla. Muuten ompelukset ovat huippuhienoja!

  VastaaPoista
 18. Moi Annika!

  En ole aikaisemmin kommentoinut mitään, mutta tasaisin väliajoin käyn ihailemassa sun tuotoksiasi. Taitava olet! Näitä, kun saisi kaupasta, niin jo ostaisin. :)

  Luin myös toista blogiasi Aamun valoa, mutta oletko nyt poistanut sen kokonaan?

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 19. Hi Annika,

  i love it, how you do the same things in different colours..they both looks so cute and fresh.

  lovely greetings - Esra

  VastaaPoista
 20. Ellu, Aamun valoa blogi on suljettu kokonaan. Mietin tässä jonkin aikaa jatkanko sitä enää lainkaan, ja jos jatkan missä muodossa. Syy blogin sulkemiseen on kehitysvammaiseen lapseeni kohdistuneet ikävät kommentoinnit netissä. Blogin tarkoitus oli toimia vertaistukena lähinnä perheille joiden lapsen etiologia on täysin auki, eli syytä vammaisuuteen ei ole kyetty selvittämään, mutta nyt kävi näin.

  VastaaPoista
 21. Voi Annika, olen tosi pahoillani, että olette joutuneet kohtaamaan tuollaista!

  Paljon Voimia ja energiaa sinne tulevaan syksyyn! Jatkan sun kätten töiden ihailemista tässä blogissa. Toivottavasti saamme vielä joskus kuulla Eemunkin kuulumisia. :)

  VastaaPoista
 22. Todella ihanat takit! Mulla tuo on yhä sillä loputtomalla to do-listalla...

  VastaaPoista
 23. Huiput takit ja nuo neulomuksetkin alapuolella!

  VastaaPoista
 24. Ihania takkeja ja tosi kaunis kangas, varsinkin tuo vihreäpohjainen miellyttää kovasti.

  VastaaPoista
 25. Mulla on ihan sama ongelma. Todella inhottavaa. Edes omaan blogiin en pysty kirjautuneena kommentoimaan.

  VastaaPoista
 26. Minäkin kommentoin että todella harmi että olet saanut ikäviä kommentteja Aamun Valosta... :( Luin itsekin sitä. Mielestäni se oli hieno osoitus ihmisen elämän arvosta ja kauneudesta. Se herätti paljon ajatuksia ja ymmärrystä. Itselläni ei ole vammaista lasta, mutta tuttavapiirissä kyllä. Netti on täynnä idiootteja joiden ainoana ajanvietteenä tuntuu olevan negatiivinen kommentointi, ihan riippumatta mitä kommentoidaan.

  VastaaPoista
 27. Ihania takkeja.

  Mulla oli varmaan monta kuukautta tuo sama ongelma ja se on harmittavaa. Nyt ilmeisesti kommentit taas toimivat. En ole tehnyt mitään muutoksia missään välissä, mutta tallensin tuon ohjeen varulta;)
  -eitsu-

  VastaaPoista
 28. Ompas taas kauniita vaatteita :)

  VastaaPoista