tiistai 12. heinäkuuta 2011

S niinkuin sininen ja sammakko

 
Tämä sinisyys olkoon taas hieman siedätyshoitoa minulle itselleni. Sininen ei näet ole pitkiin aikoihin kuulunut väreihin joista pidän. Tai oikeammin en ole sietänyt sinistä pitkiin aikoihin lainkaan. Nyt sitä on sitten tullut hankittua ihan tietoisesti sieltä täältä vähän kerrallaan. Tästä Eurokankaasta hankitusta raitatrikoosta tuli mieleen Ville Vallaton, joka vaikutti kyllä ostopäätökseen aika lailla. Kuopus toivoi paitaan sammakkoa. Tein sammakosta taskun, jonka sisällä on sammakon kieli ja saaliiksi jäänyt valoverhosta tikattu kärpänen :)20 kommenttia:

 1. I Love this little Flying Animal (sorry, don't rememdber the word) on the tounge,
  whatever, Great As always!

  VastaaPoista
 2. Hulvaton! Sinä se osaat ja keksit!

  VastaaPoista
 3. What a great idea! I love your appliqués! Greetings from Germany!

  VastaaPoista
 4. Onpas taas upea!!! Sinulla tuota mielikuvitusta piisaa :D

  saara

  VastaaPoista
 5. Voi kvaak miten ihana sammakkopaita! =) Tuo ötökkä kielellä on paras.

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava! Uskomatonta, miten sammakko näyttä vähän apealta kun sillä on kieli suussa mutta kun kieli on ulkona se näyttää iloisemmalta. ;)

  VastaaPoista
 7. NorppaStiina, heh - juu en tajunnut ompeluvaiheessa, että olisin voinut tehdä alahuulesta hieman kaarevan jotta sammakko olisi hiukkasen iloisempi. Kieli kuitenkin roikkuessaan hieman vetää suun keskiosaa alaspäin ja ilme muuttuu vähän iloisemmaksi :) Minusta sammakko lähinnä näyttää tuolloinkin ylensyöneeltä, mutta hyvä niin, ehkä kärpäsrukka saa pitää henkensä!

  VastaaPoista
 8. sanalla sanoen uskomatonta - taas:)

  VastaaPoista
 9. On aivan uskomattoman hieno idea,ja toteutus taas! :) Toi muutaman postauksen takainen torkkupeittokin on aivan mahtava! =D

  VastaaPoista
 10. No onpas hauska veijari!

  Pakko myös kovasti kehua aiempaa torkkupeittoa!

  Ja myös se trikoinen hellepaita oli tosi kiva. Luulinkin sen olevan puuvillaa, kunnes luin tekstin. Tytöille tulee aina mekkoja ommeltua puuvillakankaista ja olen harmitellut, kun pojille ei oikein tule puuvillasta ommeltua mitään, kun ei niitä kauluspaitojakaan arkena tule käytettyä. Tuo sinun mallisi oli mukavan rennon oloinen, arkeenkin sopiva:)

  VastaaPoista
 11. mieletön idea! muutenkin blogiasi on ilo lueskella.

  VastaaPoista
 12. Nättiä trikoota! Ja sammakko tietysti aivan mainio. Joko on muitakin "syöneitä" eläinhahmoja mietittynä? ;)

  VastaaPoista
 13. Tulin taas ihastelemaan töitäsi. Eniten ilostuttaa vallaton mielikuvituksesi, joka saa aikaan tosi veikeitä ja uniikkeja lopputuloksia. Tollasta mielikuvitusta kaipaan itsellenikin! :) Sulla on myös tosi vetoava kuvaustyyli sekä huolitellut kuvat - niitä on ilo katsella.

  Ompelu- ja bloggausintoa! :)

  VastaaPoista
 14. What a wonderful expression in that frog's face!!

  VastaaPoista