keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

kolme pientä apinaa

Ostin jo monta kuukautta sitten Lasten Metsolasta limenvihreää interlocktrikoota. Kangas lojui luvattoman kauan kaapissa, kun väri tuntui jotenkin niin räikeältä. No nyt tuleva kesä ja upea väriloisto ulkona teki tehtävänsä ja trikoo pääsi lopulta ompelupöydälle. Joukkoon hyppäsi pikku-herran toiveen mukaisesti joukko liaanissa leikkiviä pikku-apinoita. Apinan kuva on varioitu kummisedän Japanista tuomien katselukorttien pohjalta. Yhden apinan häntä on irtonainen ja yksi puolestaan kiikkuu selkäpuolella. Applikaatiot on tehty veloureista ja kaulus on kantattu samaisella paidan limenvihreällä trikoolla. Eikä kangas näytä enää yhtään räikeältä apinoineen, jee!












P.S. Ihan lähipäivinä muuten käynnistyy RuttuNutun historian toinen arvonta. Jännää! Siitä enemmän i-han koh-ta-puo-lin... :)

23 kommenttia:

  1. Onpas ihan mahtavan pirtee paita :) Sulla ei nämä ihanat ideat lopu ;)

    VastaaPoista
  2. Huippuhieno paita ja kiva idea taas!! Limen ja ruskean yhdistelmä on NIIIIN ihana, eikä yhtään liian räikeä tuo lopputulos.

    VastaaPoista
  3. Aivan mielettömän ihana!!! Nyt iski kateus ;D. Apinat sopis meidänkin perheeseen kuin nenä päähän. Harmi vaan kun en osaa ollenkaan ommella, täytyy vaan tyytyä ihastelemaan näitä sun tekeleitä.

    VastaaPoista
  4. Tosi upea paita ja väri on kaunis.

    VastaaPoista
  5. Ei yhtään liian räikeä! Aivan ihanan raikas ja pirteä väri.

    VastaaPoista
  6. voi ei, siis AIWAN SULOISEN SYÖTÄVÄN IHANA pusero!

    VastaaPoista
  7. Todellakin kaunis, yksinkertainen mutta silti niin mahtava. Väri ja upeat hahmot!!!

    VastaaPoista
  8. Ihana! Sopisi niin meidän 4v poitsulle, mutta mä en osaa ommella edes suoraa :(

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana! Ja tuo vihreä väri sopii paremmin kuin hyvin kesään. :)

    VastaaPoista
  10. Voi mikä ihanuus jälleen kerran! Täälläkin ois puhumaan opetteleva pikkumies tosi innoissaan, sillä meillä hoetaan nykyään vähän väliä "a-pi-a" :)

    VastaaPoista
  11. Heissan! Sulla on kyllä uskomaton taito keksiä ideoita moniin erilaisiin aplikaatioihin plus se toteutuskin niin mahtavasti! Ihania niin moni! Hyvää mieltä itselle saa, kun käy näitä kurkkailemassa :) Noora

    VastaaPoista
  12. Todella suloinen! Voi että, pitää itsekin taas ryhdistäytyä ompelun suhteen :)

    VastaaPoista
  13. Ihana paita taas! Sulla noita ideoita riittää. Itsellä on ihan kamala inspiraatiopuutos, en oo saanut pitkiin aikoihin tehtyä yhtään mitään.

    VastaaPoista
  14. Hurjan suloisia apinoita ja lehdet on piste iin päälle. :) Tällaisen haluaisin omillekin muksuille, vaikka jokaiselle! jos vain saisin aikaiseksi, ei minulla taitaisi olla sinniä aplikoida molempia kappaleita... Väri on kaunis, ei näytä yhtään liian räikeältä.

    Manda

    VastaaPoista
  15. Hieno paita, tykkään etenkin takakappaleessa olevasta apinasta. Söpö! :)

    VastaaPoista
  16. Aivan ihana!! Voi kun sais tuollaisen omille lapsille! Idea, toteutus ja värit ihan huiput!

    VastaaPoista
  17. Miten ihmeessä sinun kankaasi ei mene lainkaan ryppyyn kuvien ympäriltä? Itse ompelin kalapaidan, ja siihen koitin tehdä ompeleella ongensiiman, niin koko kangas oli rypyssä..Taustapuolella oli kyllä tukikangasta mutta silti..

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.