keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Tossuja tarjolla koko RuttuNutun poppoolle!

Oi, kuulkaa RuttuNutun hassujen tossukokeilujen vuoksi Tohvelisankari haluaa tarjota helmikuun 2011 ajan RuttuNutun lukijoille 20% alennuskupongin koko tossumallistostaan koodilla RUTTUNUTTU. Nyt taidan kyllä hieman hemmotella itseäkin - eihän ihan aina tarvitse tehdä itse...eihän :)

12 kommenttia:

 1. Nuo puputossut oli muuten niin söpöt, että hankin ne varastoon jo viime syksynä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon tästä! :)
  Nyt on meidän pojille tulossa aivan ihanat tossut ♥

  VastaaPoista
 3. Kävipä tuuri! Juuri katselin tyttäreni (tohvelisankarin)tossujen käyneen ahtaiksi varpaista. On onneksi niin pehmeät ja ihanat tossut, ettei samalla lailla purista kuin pienet kengät.

  Nuo tekemäsi villapaita tossut ovat muuten upeat!

  VastaaPoista
 4. Tulipa kreivin aikaan tää tarjous, sillä just katottiin pojan kanssa mitkä tossut sille tilataan! Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Oi ja vau! Juuri olin ajatellut, että en uusia tossuja tilaisi vaan yrittäisin väkertää itse, mutta taisi mieli muuttua.. :D

  VastaaPoista
 6. sopiiko noi tohvelisankarin tossut teidän lapselle?
  kun meillä ne oli jotenkin ihan hupsun malliset, eivätkä ollenkaan pysyneet jalassa/ istuneet jalkaan...? :/

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, minä en osaa vielä kommentoida sopivuuteen, kun en ole koskaan sellaisia vielä omistanut. Meillä on ollut käytössä vain noita miun omatekoisia versioita.
  Nyt voinkin sitten kunnolla testata miten tossut oikeen istuvat, kun toisella pojista on kunnon leveä äijän jalka ja toisella taas sellainen siro ja kapea :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos. Juuri sopivasti tuli koodi, niin saan pojan synttäripakettiin lisättyä toiveena olleet tossut. :)

  Ihastuttavat ovat kyllä nuo sinunkin tekemät tossut!!!

  VastaaPoista
 9. Pakko kommentoida tuohon tossujen sopivuuteen. Esikko on sirojalkainen neitokainen, jolle Tohvelisankarin tossut on aina sopineet erittäin hyvin, tosin koko on saanut olla selkeästi numeroa pienempi kuin mitä kokotaulukossa. Ostin sitten kuopukselle ekat Tohvelisankarin tossut kokoa 19-20 ja tällä pikkumiehellä on leveälestinen jalka eikä sopineet yhtään, koko ajan tossut lipsuivat kantapään takaa, tossut oli jotenkin tosi ahtaat. Silloin siis pikkumies oli jo kävelyiässä. Nyttemmin jalankoko on kasvanut, mutta malli on ennallaan. Ihme ja kumma Tohvelisankarin tossut ovat sopineet nyt ihan ok, kun neitokaisen vanhoja on leikeissä käyttänyt. Että eiköhän meiltäkin tilaus nyt lähde eteenpäin :)

  Mellu

  VastaaPoista
 10. Me ollaan käytetty näitä Tohvelisankarin tossuja jo 4 vuotta eli jo ennen kuin TS alkoi niitä myymään. Meidän lapsille ne on sopinut hyvin. Valitettavasti päiväkodissa on mystisesti hävinnyt pupu tossu, porkkana vaan jäljellä:/ Pitää tilata uudet. Kiitos ale koodista.

  VastaaPoista
 11. Hei! Loysin tanne sattumalta ensimmaista kertaa. Aivan mielettoman ihana blogi, olet tosi taitava ja aikaansaava!! Upeita kasitoita, kauniita kuvia - ja aivan mielettoman suloisia nuo sun kaksi pikkupoikaa!! Kaikkea hyvaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista