perjantai 11. helmikuuta 2011

pojille

Nyt ollaan liikkeellä hieman poikamaisemmin, sillä kokeilussa on astetta asiallisempi Liivi-Paita. Liivin ja paidan hartiasaumat on ommeltu yhteen, eli kyseessä on itse asiassa vain tavallinen paita. Eteen applikoin ruudullisesta trikoosta solmion. Paita osio on tehty valkoisesta interlocktrikoosta. Liivi on tummanharmaata trikoota ja vuoritettu samalla ruudullisella trikoolla jota käytin solmiossa. Tästä tuli yllättävän hauska kokonaisuus. Voihan sitä välillä hassutella näinkin vaikkapa päivähoidossa vai mitä? :)

















36 kommenttia:

  1. Hauska idea! Luulisin, että meillä mieskin ottaisi mieluummin tuollaisen vaatteen juhliin, kuin pukisi kiristävän kauluspaidan ja solmion;)

    VastaaPoista
  2. Voi juku, mikä paita!!! Varmasti voi hupsutella ja menee myös juhlissa ihan täydestä. Huippuidea kyllä tuo solmion applikoiminen! :-)

    VastaaPoista
  3. Oi että, pitääpä itsekin joskus aplikoida solmio! Todella hieno paita! :)

    VastaaPoista
  4. Ai että mahtava idea ja loistava toteutus!
    Ja loistava asu pienempimuotoisiin juhliin :)

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva idea :)

    Menee hupsuttelusta, mutta myös ihan virallisestikin. Oikeastaan näyttää kivemmalta mitä ne "aikuisten juhlavaatteet" lapsilla, tämä tekee tyylistä sopivan asiallisen mutta lapsenmielisen.

    VastaaPoista
  6. Hieno paita! Ja varmasti paljon mukavampi lapselle kun kauluspaita ja solmio.

    VastaaPoista
  7. En ole ikinä ennen kommentoinut, vaikka olenkin blogia pitkään lukenut ja ihailen kovasti taitojasi. Mutta nyt on pakko kommentoida, kun on niin nerokas keksintö! Pitää kyllä laittaa erittäin vakavaan harkintaan tollasen tekeminen omallekin pojalle :)

    VastaaPoista
  8. Hieno paita - minusta käy vaikka pieniin juhliinkin. Ja voihan sitä mennä kraga kaulassa päiväkotiinkin :)

    VastaaPoista
  9. Hauska toteutus ja sopii kyllä juhlaankin mainiosti.
    Minua on aina naurattanut ne pienten lasten kokoasut juhlaan. Siis ne missä on liivi, paita ja housut samassa haalarissa ja vetoketju selässä, toteutettu yleensä vielä velourista. Tämä pesee sellaiset mennen tullen :D

    VastaaPoista
  10. Mainio mies-paita. :) Loistava toteutus!

    VastaaPoista
  11. Mahtavaa oivaltamista! Ihana paita =)

    VastaaPoista
  12. Pitkästä aikaa eksyin blogiisi ja voi että mitä ihanuuksia taa löysin! Sä olet oikeasti taitava ja mieletön silmä makeille jutuille! Siis toinen toistaan kauniimpia vaatteita ja heti voisin ostaa suurimman osan!!! Tää vika paita pitäs saada heti pojalle, jos mulla sellanen olis =) Sä olet lahjakas!!!

    VastaaPoista
  13. Onpas hauska paita! Täytyy napata idea ja tehdä joskus siskon pojalle.

    VastaaPoista
  14. Ihana ja menee kyllä juhla-asuna hyvin! Minä alikoin kravatin oikien essuun (että olis oikamaisempi). Sun luvalla kopioisin idean, esikoiselle olis varmasti tosi mieluinen paita!

    VastaaPoista
  15. Aivan ihana taas! =) Mistä sää saat näitä hyviä ideoita?! ;D Ps. Kiitos paidan neuleohjeesta, yksi paita valmiina! ;D

    VastaaPoista
  16. Hyvä toteutus, paita sopii moneen menoon.

    VastaaPoista
  17. Todella hauska keksintö! Ja onnistunut. Nyt on pikkupoika tyylikkäänä! :)

    VastaaPoista
  18. Onpas Eemu komeana paidassaan ja liivissään! Aivan ihana! <3

    VastaaPoista
  19. Siis aivan mahtava! Ja itse just kuvittelisin, että tuo menis loistavasti pienimuotoisemmissa juhlissa. :)

    VastaaPoista
  20. Hauska idea, hieno toteutus ja loistavat kuvat! Jälleen kerran :)

    VastaaPoista
  21. On sulla kyllä hyviä ideoita! :)

    VastaaPoista
  22. Sinun blogi ei koskaan petä joka kerta on jotain uutta ja ihanaa :) Mainio idea tämäkin! Tuollaista pitääkin miettiä seuraaviin juhliin poikaselle!

    VastaaPoista
  23. Ihana idea! Kuten sun ideat yleensäkin! Pitänee itsekin kokeilla...

    Seuraan innolla blogiasi, mutta en ole aikaisemmin kommentoinut.

    VastaaPoista
  24. arnie grape... <3
    Teidän Eemu on niin ihana.

    VastaaPoista
  25. Minkälainen on takakappale?

    VastaaPoista
  26. ...vast'ikään eksyin blogiisi/blogeihisi, olen pyörtyä taidokkaasta ompelustasi ja ennenkaikkea niistä upeista ideoista joita et epäile toteuttaa! Oletko saanut alalle koulutusta ja oletko ajatellut ryhtyä kauppaa pitämään? Olisi värmaan nimittäin meitä ostajia :-) voimia teidän perheelle elämässä eteenpäin, eihän me itse osiamme valita....

    VastaaPoista
  27. Eikä! Miten hieno idea ja toteutus! Upea! :)

    VastaaPoista
  28. Anonyymi, valkoisessa paidassa on ihan tavallinen takakappale ja liivissä omansa. Eli liivi on tehty ihan omaksi "vaatteekseen", mutta on sitten ommeltu yhteen paidan olkasaumojen kanssa. Onpas vaikea selittää :) Ompelin ensin liivin valmiiksi niin, että olkasaumat olivat vielä auki ja sitten yhdistin etu- ja takakappaleen olkasaumat niin, että laitoin liivin olkasaumat väliin. Sitten vasta ompelin paitaosioon hihat paikoilleen ja kanttasin paidan kauluksen jne.

    VastaaPoista
  29. Ihana! Tahtoo kans tommosen pikkupojalle, omat ompelutaidot vaan ei riitä. :( Sulla on niin hienoja ideoita, tekisit sopimuksen jonkun kanssa joka ompelis sun ideoista valmiit tuotteet jos ei itselläsi riitä aikaa tai halua tehdä näitä ihanuuksia myyntiin. Ostajia löytyis varmasti. :)

    VastaaPoista
  30. Mainio paita. Kopsin idean ja teen tuommoisen pojalle ihan päiväkoti käyttöön. Meidän poika, 4v. kun tykkää muuten asialinjasta, siis kauluspaidoista, slipovereista jne. Mietin myös josko toteuttaisin samalla tyylillä eskaritytöllemme liivipaidan, korvaisin vaan solmion koruaplikaatiolla.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.