lauantai 29. tammikuuta 2011

Palloja ja sydämiä

Nämä aivan ihanat kankaat on tilattu I k a s y r i s t a. Sydäntrikoo on interlockia ja pallotrikoo taas singletrikoota. Tein molemman paidan kaulukseen napillisen yksityiskohdan, toiseen keskelle eteen ja toiseen sivulle. Nämä kankaat veivät todella sydämeni.
7 kommenttia:

 1. On kyllä herttaisia.
  Kivasti saa näistä käsityksen kuosin koosta. Taisin itse tilata punaisena, mutta on kyllä ruskeanakin oikein kiva.

  VastaaPoista
 2. Ihana pallopaita, aika isot pallot tosiaan, söpö!

  VastaaPoista
 3. Mietin sydänkankaan tilaamista ja nyt kun näin kuvat, niin pakkohan se on.

  Ihailen luovuuttasi ja taitoa tehdä vaatteita.

  VastaaPoista
 4. Voi, kun tuo sydänkangas ois kunnon rehellinen tummanruskea. Ihana tuokin, mutta miksi mun silmään näyttää valmiiksi pesuissa kulahtaneelta? Onko oikeestikin tuommonen beigeruskea?

  VastaaPoista
 5. Tuula, pohjaväri on tosiaan tuollainen vaaleahkonruskea, hieman toffeinen mielestäni. Minä taas tykkään tästä sävystä tosi paljon. Sitä tummanruskeaa on jo tullut joka tuutista niin paljon, että ehkä minulle alkaa sitten olla siitä yliannostus :)

  VastaaPoista
 6. Teetkö sinä myyntiin asti vaatteita? Olen ihastellut monia sun tekeleitä ja suunnitellut itsekin ompelevani, mutta valmiiden ostaminen olisi helpompaa..:)

  VastaaPoista
 7. Moi,
  Kiva nähdä sydänkuvioita pojille! Itse olen epätoivoisesti yrittänyt vääntää pojalleni yhtä sydänkoristeltua takkia, josta kuva blogissani. Jossain vaiheessa vain itselle tuli olo, että onko tämä nyt kaiken lisäksi tyttötakki? Mutta nuokin sydänpaidat näyttävät niin hyviltä, että taidan vielä yrittää.. Kumma miten sitä on sukupuolisidonnainen, vaikka yrittää olla unisex...
  Kankaanpainantasi on muuten ihania!Nyt voisitkin tehdä sarjoja tuolla seulatekniikalla? =)

  VastaaPoista