lauantai 18. syyskuuta 2010

Ihan niinkuin
isot pojat


Äidin iso-pieni kulta sai ensimmäisenä vinoruutuisen villaneulepaidan itselleen. Näitä siis tullaan tekemään muillekin, aivan varmasti. Paita on tehty kahdesta Fancy Wool villa&villasekoite neuleesta, jotka löytyivät Eurokankaasta. Paita sopii aivan täysillä farkkujen seuraksi - niin suloisen syksyistä !!!


11 kommenttia:

 1. Oi kun ihana herra ja pusero!

  VastaaPoista
 2. Hymyn pistää huulille. Siinä on tyylikäs nuori herra. :) Todella hieno ja magee.
  -Peppe

  VastaaPoista
 3. Mitä näistä sun ompeluksista voi enää kommentoida????
  Kaikki ihanoivat sanat jo käytetty!
  Huokailen:)

  Hieno mies mallina<3

  VastaaPoista
 4. Hieno paita! Onko se selkäpuolelta myös harmaa, niinkuin hihat?

  VastaaPoista
 5. Katja, selkäpuoli on harmaa kuten hihatkin, eli ruudullista neulosta tarvittiin vain tuohon etukappaleeseen.

  VastaaPoista
 6. Onhan muuten upea paita ja herra sen käyttäjänä! Miten saat tuon v-aukkoisen kaula-aukon noin siistiksi? Teetkö ensin ikään kuin tekisit sen pyöreänä ja sitten ompelet sen vekin siihen v-osaan? Vai miten? Itse joskus muistan taistelleeni sellaisen kanssa, mutta taisin sitten suosiolla tehdä ihan tavallisen, kun en saanut onnistumaan. Neuloessa se on helpompi. :-)

  - Henna -

  VastaaPoista
 7. Ihana isonpojan neule! Kauniit kankaat ja sopivat mainiosti syksyiseen puseroon. ♥ Ihanat nuo sinun poikasi. Ja edellisen postauksen paita- ja kissa varsinkin- aivan mahtava!

  VastaaPoista
 8. Heips! Olet saanut tunnustuksen :) Käyppäs asiaa tarkemmin tutkimassa osoitteessa: http://nunnunkynnet.blogspot.com/2010/09/tunnustus.html

  VastaaPoista
 9. Todella ihana paita! Meillä esikoinen käyttää paljon tämän tyyppisiä ostopaitoja. Täytyykin joku kerta kokeilla ihan itse ommella sellainen.

  VastaaPoista
 10. Aivan mahtava paita!! täytynee minunkin käydä meidän Eurokankaassa jos sieltä sattuisi löytymään tätä.Meillä kun on tosi huono Eurokangas:(Ei oikein tahdo löytyä muuta kuin juhlapukuihin/verhoihin kangasta.

  VastaaPoista