torstai 19. marraskuuta 2009

Wroom - Wroom - Walmet!

Oulussa sijaitsevasta Lasten Metsolasta löytyi kankaana mm. tätä suloista kelta-ruskeaa Walmet -traktorikangasta! Kangas muistuttaa luonteeltaan kovasti Murun neuloksia. Meillä tästä syntyi hiipahuppari. Hupussa on vuorina Myllymuksujen mangonkeltaista bambujoustofroteeta ja kanttauksissa mangonkeltaista resoria.

30 kommenttia:

 1. Ihanat nuo värit ja tietty tuo Wwwwrruuum Walmet kuosi ;)

  VastaaPoista
 2. Vitsi,tuollaista mangonkeltaista collegekangasta löysin juuri kirpuntorilta hyvän pätkän...nyt ei tarvita enää kuin Wwwrrruuummm Walmetia:)

  VastaaPoista
 3. Ihana. Minkä hintaisia nuo kankaat tuolla oli. Ja oliko siellä joustofroteita ollenkaan? JOs kävis veronpalautuksia tuhlaamassa. :D

  VastaaPoista
 4. Jenkku, tämä traktorikangas maksoi n. 24 euroa/metri. Joustofroteita löytyi mukavasti - jopa kuviollisiakin. Joustisten hintoja en tosin hoksannut katsoa, kun nauliinnuin heti tähän Walmettiin kiinni, kun en ollut tällaista kangasta ennen nähnyt myynnissä. (Ymmärsin niin, että tämäkin pakka oli heidän vaatetuotannostaan ylijäänyttä, eli taas kerran sitä "vain nopeat elävät" -osastoa.)

  VastaaPoista
 5. Ompa hieno!!!!voi miks me asutaan täällä"maalla"...ei vaan..ei tää niin maalla oo mut ei täällä oo noita metsoloita ja muitakaan...

  VastaaPoista
 6. Pikkuriikkiä peesin, mie HALUUN kanssa walmet-kangasta!!!!! Upea takki! Meillä on Metsolan Walmet-haalarit, ihan alkuperäiset Metsolat siis. Mutta voi jestas kun sais tuota kangasta paitaa varten!

  VastaaPoista
 7. Ihana huppari. Oletko tarkoituksella käsitellyt kuvan noin että näyttää ihanasti 70-lukuisalta?(onko tuollaista sanaa edes olemassa?)

  VastaaPoista
 8. Vau! Hyvän löydön teit :) Täältä ei taida viitsiä ihan Ouluun asti lähteä ostoksille.. Hieno Valmet-huppari siitä tulikin!

  VastaaPoista
 9. Voi vitsit, miten ihanan kankaan olet löytänyt! Kyllä meidän pienin ois ihan lumoutunut...

  VastaaPoista
 10. Voi vitsit! Kiva hupparitakki! Pitäs itekki joskus ennättää sinne uuteen Metsolan myymälään..

  VastaaPoista
 11. Onpa hieno takki. Minäkin kysäisin Metsolassa, että onko vihreetä traktoria tulossa kankaana niin myyjä sano, että myyntiin tulee kankaana tosiaan sitten ne ylijäämät kun ko. kuosin vaatteiden teko on lopetettu. Mä kerkesin saada sieltä palan sitä ruskeapohjaista kukkakangasta=)

  VastaaPoista
 12. Voi vitsi miten ihana huppari!! Minun kummipoika olisi onnessaan jos saisi tuosta kankaasta vaikka housut!! Harmi kun Ouluun on matkaa ja kankaatkin jo varmaan menneet?!

  VastaaPoista
 13. Aivan upea löytö tuo kangas!!!

  VastaaPoista
 14. Ihana! Minäkin luin metsoloiden mainoksen kalevasta ja aattelin että sielläkin pitäisi joskus käydä kunhan ehtii! :)

  VastaaPoista
 15. Leppis, hih salamalla otettu kuva *plääh* muuntui hassusti todellakin 70-lukutyyliseksi luonteeltaan, kun korjasin kuosin värejä lähemmäksi vastaaman kankaan luonnollisia värejä :)

  Voisi tuo aurinko silti jo tulla takaisin päiviä ilahduttamaan, että saisi otettua edes jonkinlaisia tärähtämättömiä otoksia ilman sitä hiton salamaa, joka vääristää värit lätistää kohteet - kiitos!

  VastaaPoista
 16. Jestas kuinka ihana!! Onneksi meidän eskarilainen ei suostuisi varmaan tuota kuosia vaatteissaan kantamaan, jotenka ei tartte tuskailla sitä, etten pääse Metsolassa pyörähtämään. =D Niin tuo hännänhuippu on liika pinkkifani. =D (kutos- ja seiskaluokkalaista en etes mainitse tässä yhteydessä)

  VastaaPoista
 17. Aivan ihana setti! meidän poika tykkäis, tai taitaa olla kyllä jokaisen pienen pojan suosikkeja traktorit:)

  VastaaPoista
 18. It looks great!
  I have linked to your blog. I hope that´s ok!

  VastaaPoista
 19. Tuo kangas on niin ihanaa. Sopii niin mainiosti tuollaisille pienille ja söpöille poikasille! Mun on ollut tarkoitus käydä tuota ostamassa mutta en oo päässyt kaupunkiin asti, toisaalta hyvä säästyypä rahat :D Metsola kankaita haluaville tiedoksi, että kankaat tulevat myös nettimyyntiin näin lukee Metsolan kotisivuilla.

  VastaaPoista
 20. Olen seurannut blogiasi sivusta jonkun aikaa ja teet kyllä aivan ihania vaatteita. Olen saanut niin paljon inspiraatiota että päätin avata oman blogin omille ompeluksilleni.

  VastaaPoista
 21. Aivan ihana kangas. Se kelpais kyllä meidän pojallekin!

  VastaaPoista
 22. Ihana kangas :) Koitin tuossa selailla, mut en löytäny enkä muista että oonko jo kysyny (tai joku muu) että miten saat noi kuvat tuollain kivasti tänne? (ettei ole ihan sellaisia tavallisia kuva pohjia liitettynä)

  VastaaPoista
 23. Iiiihana valmettitakki, ja aivan ihana blogi! Mä jäin niin koukkuun heti, kun tänne ensimmäisen kerran eksyin. Sen jälkeen oli ihan pakko alkaa pojalle ompeleen vaatteita, tilailla kankaita niin paljon, ettei kehtaa miehelle kaikkia kertoa, sitten vasta pikkuhiljaa esitellä valmiita tuotoksia, on ollut aivan pakko tilata donnolta kangasvärejä, kokeilla applikointia, ja kaiken kukkuraksi oli ihan pakko aloittaa oma blogi. Eli kuten olen ymmärtänyt, että tarkoituksesi on toimia inspiraation lähteenä muille kotiompelijoille, niin voi sanoa, että olet onnistunut aivan täydellisesti! Täällä täytyy käydä vähän väliä vakoilemassa, mitä uutta ja ihanaa olet taas keksinyt.

  VastaaPoista
 24. Täytyy tulla kiittelemään hyvistä ideoista ja kauniista kuvista! Tämä ilta meni blogiasi selatessa ja lopputuloksena täytyy alkaa innolla odottelemaan postista saapuvaa juuri napsuteltua kangasvärilähetystä ;)

  VastaaPoista
 25. Oi mikä ihana retroinen walmet huppari!! Mahtava kangaslöytö!

  VastaaPoista
 26. Nyt kankaita saa tilattua myös netistä! Mm. tuota Walmet-kangasta oli tarjolla...

  VastaaPoista
 27. Aivan ihania töitä sinulla :) Olet todella taitava ja innostat muitakin harrastajia :)
  Itse bongasin myös metsolan walmet kankaan ja pitihän sitä ostaa:) ihanaa kun Ouluunkin on tullut kunnon kangasvalikoimaa niin säästyy postikuluilta eikä tarvitse tyytyä vain eurokankaan valikoimaan :)

  VastaaPoista