perjantai 27. marraskuuta 2009

R is for RuttuNuttu

___________
_______

Yöpukuja jälleen. Tällä kertaa vain vaihteeksi taas hieman rauhallisimmissa väreissä. Ruudullinen trikoo on Eurokankaan suloinen palalöytö, joka lähes vaati tekemään tuollaisen "Burberry" -tyylisen kokeilun :) Ja tuollaiseen pappa-tyyliseen kaulukselliseen trikoopaitaan ruudullinenkuosi on tietysti mitä sopivin. Valkoinen ohut trikoo on taitanut myös tarttua joskus mukaan Eurokankaasta. Applikoin molempiin paitoihin R-kirjaimet kaksipuolisen liimaharson avulla.
______
Houkutteleva kangaskasa pöydällä senkun kasvaa kasvamistaan... Voisikohan joulupukilta pyytää lahjaksi hieman lisää aikaa vuorokauteen?

16 kommenttia:

 1. Ihanat yöpuvut! Minulla olis ihan sama lahjatoive kuin sinulla ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Sinä se teet aina hyviä löytöjä eurokankaasta! Minäkin kaipaisin tuplasti lisää tunteja vuorokauteen! :D

  VastaaPoista
 3. Tuollaise voisi pukea itsellekkin :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita! Sama lahjatoive täälläkin...

  VastaaPoista
 5. Hienoa. Minulle myös lisää aika please.

  VastaaPoista
 6. Tuo on tosi kivaa tuo trikoo. Kivan rauhoittavat yöpuvut tosiaan.

  VastaaPoista
 7. Oi, kuinka tyylikäs kokonaisuus!

  VastaaPoista
 8. Suloinen yöpuku :) Rauhalliset värit sopii kivasti yöasuun. Samat toiveet pukille täälläkin :) Aika vähän sitä "omaa aikaa" vuorokaudessa on, kun joskus pitäisi nukkuakkin..

  VastaaPoista
 9. Kivoja juttuja olit tehnyt ja jälleen sain ilolla todeta, että olet huikean taitava ompelija! Mie ite muuten ehdotin armaalle aviopulisolleni, että saisin joululahjaksi parin tunnin värkkäysaika-lahjakortteja:). Niin olis helpompi alkaa tekemään "omia juttuja", kun se olis aina ennalta sovittu. (Meillä nimittäin tahtoo ison perheen pyörittämisessä jäädä minun oma aika turhan vähälle.)
  Tsemppiä tuleviin ompeluksiin!

  terkuin, Sari

  VastaaPoista
 10. Taas niin nättejä. Uusi oma aikani, kun käyn blogiasi katsomassa, mutta tietysti teen jotain samalla esim. syötän vauvaa

  VastaaPoista
 11. so qute! i dont understand a word finnish, but i looooooove your pics! :) would you cosider writing a short explanation in english from time to time?

  VastaaPoista
 12. If someone asks me, those are great. You really can sew!

  VastaaPoista