lauantai 31. lokakuuta 2009

Taidan olla jälleen rakastunut! Edellinen rakkaushan oli tämä. Mutta voi miten nämä JNY desingnin pilvikankaat ovat kauniita. Syötävän suloisia!!! Raskin juuri ja juuri tehdä ruskeapohjaisesta pilvikankaasta hupparin. Vuoritin takin mangonkeltaisella (yllätys-yllätys) ohuehkolla singletrikoolla ja laitoin hihansuihin leveät mangonkeltaiset Myllymuksujen resorit. Vetoketjuksi pääsi myös Myllymuksuilta tilattu hieno vetoketju rengasvetimellä.

Odottelen parhaillaan muualtakin niiiiiin suloisia kankaita, että en tahdo pysyä järjissäni. Pitäisiköhän tästä jo huolestua? No mutta niistä ihanuuksista enemmän sitten myöhemmin :)


35 kommenttia:

  1. Hih, minäkin hihittelen :) Iipon huppari on ihana. Voisin haluta itsellekkin. Arvaan mitä, sain juuri valmiiksi Elmon ruskean pilvipaidan mangonkeltaisilla resoreilla :D Ja juuri ommellessa huokailin koko ajan, että kuinka ihanaa tämä kangas on ja kuinka ihanan väristä on mangonkeltainen resori, hulluutta kait tämäkin on :D

    Ja mitähän ihanuuksia sinä oot tilannut? Onkohan mulla menneet jotku ihanuudet ihan sivun suun!

    VastaaPoista
  2. Tosi IHANA huppari! Noi JNY:n kankaat on kyllä tosi suloisia. Itsekin odottelen lähetystä sieltä ja parista muustakin paikasta...! Tämä kankaiden tilaus on liiian helppoa netin kautta! Kertoilethan sitten mistä ne tulevat kankaat olet ostellut, niin voi itsekin kenties erehtyä samaan..! :D nimim. järjenmenytys on tarttuvaa..

    VastaaPoista
  3. Mistä muuten on tuo mangonkeltainen trikoo?

    VastaaPoista
  4. ihana huppari....jälleen kerran
    löytöpalasta tartui viime lauantai iso pino ihania trikoota mukaan... mango, ruohonvihreä, tummanvihreä, punainen ja sininen... ja nyt odotan että tulee autokangas ruskealla pohjalla tänne Suomeen... Odotatko sinäkin :o) ??? t Jana

    VastaaPoista
  5. Hanna, mietin kauan pitäisikö laittaa välillä jotain muuta kuin sitä ainaista mangonkeltaista, mutta ei... Se vain on nyt niin suloinen yhdistelmä mielestäni tällä hetkellä, että sama kai sitä on nyt sitten käyttää niin kauan että tursuaa korvista ulos :)

    made by KA, mangonkeltainen trikoo on muistaakseni Löytö-palasta joskus ostettu... Nyt en tarkalleen kyllä muista. Joko sieltä tai sitten olen tilannut sen Kangastukusta. Tämä on tosiaan sellaista superohutta trikoota, kun olisi muutoin takista tullut liian paksu ja painava.

    Jana, no odotan kovastikin. Juuri itse asiassa laitoin siulle viestiä s-postiin aiheesta malttamattomana :)

    VastaaPoista
  6. Hei, ja autokankaasta puhuttaessa oululaiset huomio!!! Amoriinista (..ööö onkohan se Pakkahuoneenkadulla) saa vaaleansinipohjaista autokangasta!!!

    VastaaPoista
  7. ompa kaunis, sinulla taitaa olla tuo sama hulluus kuin minulla mutta minulla vain huovutusvilloihin. nytkin odottelen malttamattomana tilaamiani villoja edellisten lisäksi:)Yksi ihana väri niin se on menoa taas.

    VastaaPoista
  8. Tosi ihana tuo huppari!! =) Olen katsellut pilvikankaita muissa blogeissa, ne ovat tosi ihania. Ovatko nuo JNY:n kankaat miten kalliita postikuluineen?

    VastaaPoista
  9. Aivan syötävän ihana kangasyhdistelmä! Itse olen nyt kyllä missannut tuon mangonkeltaisen... täytyy kyllä käydä katsastamassa meidän Löytö-pala, josko siellä olisi:)Lisäsin muuten sinut uuden blogini listalle. Käyn päivittäin kurkkimassa mitä ihanuuksia olet taas tehnyt:)

    VastaaPoista
  10. Mar3ngi, minä tilasin yhdessä kankaat Hannan kanssa ja miun osuuteni oli postikuluineen kun tilasin kolmea kangasta kutakin puolimetriä, vähän päälle kolmekymppiä. Nythän kannattanee toki jo alkaa tarkkailla tuota www.ikasyr.fi -kauppaa, kun aloittavat kohta samaisten kankaiden toimittamisen Suomessa.

    VastaaPoista
  11. Huppari on sanalla sanoen: taivaallinen! Odottelen samaa kangasta postista itsekin, ikasyrista kuitenkin.

    VastaaPoista
  12. Onpa ihana! Odotin vesi kielellä viikonloppua kun arvasin, että toisit jotain ihanaa taas tänne uuteen koloosi. :)
    Heti kun vaan saan noita kankaita tuhottua niin ostan noita pilviä...

    VastaaPoista
  13. Ihana takki! Kertakaikkiaan :) Miulle on tulossa ihan samaa, ruskeana ja vihreänä, sekä viidakkoa. Ikasyrilta tilasin. Ja nyt taistelen itteni kanssa muru-kankaiden kanssa. Ja oliivipallollisen joustofroteen kanssa. Ja omenajoustofroteen. Ja ja ja ja ja :-D Ei tässä todellakaan ole järkeä, etenkin kun kattoo mitkä määrät kankaita noissa kaapeissa on, koska koskaan ei voi ostaa vaan sitä määrää minkä just tarvii... Ois hyvä kun sais vaikka vaihdeltua noita kankaita!

    VastaaPoista
  14. Kyllä tuo pilvikangas on ihanaa.. Minä en ole arvannut alkaa ulkomailta tilailemaan (vielä), mutta kunhan tuota saa täältä, niin on kyllä kokeiltava johonkin. Huppari on tosi suloinen ja tuo mangonkeltainen sopii tuohon niiiin hyvin! Vetoketjukin on hieno yksityiskohta..

    VastaaPoista
  15. Oi voi, autokangastako saiskin täältä Oulusta.. Jotenkin arvasin, että Amoriinistapa tietenkin sitä löytyisi, kun myyvät Hilcon kankaita. Ei vaan ole tullut Amoriinissa vähään aikaan käytyä. Paljonkohan se siellä maksaa?

    VastaaPoista
  16. Ihana huppari ja ihana kangas! Itsekin olen noita ihaillut mutten vielä ole raaskinut tilata...ehkä pian raaskin kun niitä saa suomestakin.

    VastaaPoista
  17. made by KA, autokankaan hinta Amoriinissa oli jotain tyyliin 17 euroa ja jotain päälle metriltä. Eli kun välttyy postikuluilta tulee jopa varmaan hieman halvemmaksi kuin tilaus nettikaupasta :)

    VastaaPoista
  18. Ihastuttava. Toi vetoketju on kyllä piste i:n päälle. Ja tietysti mulle on tulossa myös noi ihanat pilvi- ja viidakkokankaat =)

    VastaaPoista
  19. Ihana huppari!! Minullekkin on tulossa noita kankaita. Tilasin Ikasyrilta. Pitäisi varmaan tilata tuota mangonkeltaista resoriakin. :) Näyttää niin hyvältä tuon ruskean pilvikankaan kanssa.
    Kiva kuulla, että autot kangasta saa Amoriinista. Täytyy ensiviikolla hakea sitä palanen.

    VastaaPoista
  20. Kiitos ihanasta blogistasi! Joka päivä täytyy käydä kurkkimassa oletko taas ommellut jotain ihanaa. ;o)
    Itse haluasin kovasti ommella ja vaikka mitä, ideoita olisi vaikka kuinka mutta taidot ei ihan vielä riitä. Täytyy siis treenata.
    Tuo kangaskauppavinkki on ihan huippu, iso kiitos myös siitä!
    Olen etsinyt jo pitkään juuri tuollaisia kankaita muutamaan ompelukseen löytämättä ja nyt ne sitten löytyi, ihanaa! :o)

    VastaaPoista
  21. Joo, tosi ihana tuo pilvikangas ja sinun huppari!Olen etsinyt noita vetoketjuja..hyvä tietää että Myllymuksulla on.

    VastaaPoista
  22. Ihana huppari!
    Pitäisi malttaa itsekin ostaa lisää kankaita.. Nekin ovat vain yllätävän kalliita! Mutta kun tuollaista jälkeä saa aikaan kuin sinä, niin kyllä kannattaakin!

    VastaaPoista
  23. Upee,mahtava,paras!Kysyisin että miten tuon vetoketjun ompelet takkiin?

    VastaaPoista
  24. Tosi hieno huppari! Minullekin on tulossa tuota ruskeaa pilvikangasta, joten hyvä tietää, että se näyttää valmiissa vaatteessa noin kivalta.

    VastaaPoista
  25. Kiva huppari! Näitä kankaita on ollut nyt niin paljon esillä, että taitaapi olla pakko tilailla itekin, kun ihan Suomestakin saa. Kiitos kauppavinkistä!

    VastaaPoista
  26. Anonyymi, tässä takissa on tosiaan vuori, joten ompelin vetoketjun kiinni siten, että laitoin vuorin ja pilvikankaan etuosat oikeatpuolet vastakkain ja vetoketjun sinne väliin ja ompelin. Tämän jälkeen käänsin etusivut oikein päin, asettelin sekä pilvikankaan ja vuorin kulkemaan vetoketjun hammastuksen reunan vieressä ja tikkasin kiinni.

    Mikäli takissa ei ole vuoria, ompelen ensin vetoketjun molemmat puolet etukappaleiden reunoille ihan reunaa pitkin oikeatpuolet vastakkain. Sitten käännän vetoketjut oikeaan asentoonsa, asettelen kankaan kulkemaan mahdollisimman lähellä vetoketjun hammastuksen vieressä ja tikkaan kiinni.

    VastaaPoista
  27. voi mahoton kun on hieno takki! :D

    VastaaPoista
  28. Eipä taida löytyä enää superlatiiveja kehumaan sekä ompeluksia että blogia!! Ihanaa, upeeta ja inspiroivaa. Sen takia en lakkaakaan ihmettelemästä sitä, MITEN siulla riittää aikaa muksuilta ja kodin pyörittämiseltä niin ompeluun kuin sitten vielä jakamaan nuo ihanuudet blogissa näin tyylikkäästi!? Teetkö näitä harrastuksia yön pimeinä tunteina vai miten? Et varmaan yhdeltä istumalta saa paitoja valmiiksi? (Koitan itsekin ommella ja aina joku pikkumies keskeyttää puuhan...) Niin ja onks siulla näihin blogikuviin joku helppo-nopee-näppärä editointi vai vaan photoshop...? Postaukset on niin kauniita!

    VastaaPoista
  29. Kiitos ihanasta blogista! Tosi inspiroiva, oon ihan innoissaan:) Just ajattelin tilata noita kangasvärejä ja kokeilla painaa jotain kuvia.
    Miten teet sabluunat? Onko siihen tarkoitettua jotain omaa kalvomateriaalia vai ihan piirtoheitin kalvolle? leikkaatko veitsellä vai joillain pikkusaksilla? Kiitos jos ehdit vastata!

    VastaaPoista
  30. Anonyymi, ihan Photoshopilla näprään nämä kuvat. Mutta näppärähän se toki Photoshopkin on :) Aikaahan se tietysti aina vie, mutta ehkäpä se kannattaa :)

    Anonyymi, Teen sabluunat piirtoheitinkalvolle. Olen tehnyt aiheesta ohje postauksenkin aiemmin, joten kannattaa käydä vilkaisemassa sitä! Tässä linkki: http://ruttu-nuttu.blogspot.com/2009/09/tee-se-itse-retropaita-ohjeet.html

    VastaaPoista
  31. Kiitos linkistä! Värit tulivat ja nyt pitäis vain löytää aikaa että pääsis kokeileen!

    VastaaPoista
  32. Voih,niin ihania...juutuin tunniksi tänne sivuillesi ihastelemaan,niin vaatteita kuin lapsiakin;) ...Nyt on varmaan pakko rientää evästämään omat lapsukaiseni!...Mutta kalliiksi taisi käyntini tänne tulla..tilaamaan siis sitä sun tätä<3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.