maanantai 3. elokuuta 2009

Koiruuksia ja kokeiluja

Erinäiset "hippi" -eläimet tuntuvat pomppivan säännöllisen epäsäännöllisesti painatuksiin tällä suunnalla. Koirapaidan ajatuksena oli tehdä jotain rauhallisen ruskeaa ja ihan mukava tästä tuli. Paita on nyt harmillisesti vähän miten sattuu mallipoikasen päällä. Johtunee siitä, että tein tämän kokoa suurempana kasvunvaraa silmällä pitäen. Kangasvärit ovat jälleen hyväksi havaittuja Donnon värejä, beige kangas Eurokankaan kilokankaita ja tummanruskea resori Myllymuksuilta.



Retkahdin viikonloppuna jälleen ostamaan Eurokankaasta lisää velouria, kun juuri sain järjestelmällisesti tuhottua miltei kaikki varastoni tilan toivossa... Noh, kokeiluluonteisesti testasin sitten miltä näyttäisi haalari hihoilla :) Tästä tuli tosi hauska oloasu. Ajattelin koettaa samaa mallia myös jostakin kuviojoustofroteesta.



Tässä myös vilkaisua iltahetkien näpertelystä. Vitsit mie olen itsestäni niiiiin ylpeä! Siis minä olen virkannut :) Ajatuksena on tehdä näistä jonkinmoinen torkkupeitto. Sävyt on tylsästi suoraan meidän sisustuksesta tummanruskea, beige ja valkoinen, vaikka isoäidinneliöiden luonteeseen kaiketi kuuluisikin riemunkirjavuus. Mutta minä tykkään näistä aivan mielettömästi!!! Voisin syödä näistä jokaisen palan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.