tiistai 21. heinäkuuta 2009

Joustofroteeta

Sain vihdoin kuvattua muutamia niistä vaatteista, jotka valmistuivat viikonloppuna. Olipas kiva taas välillä vain leikata kankaat ja ommella. (Vaikka painaminenkin on tietysti ihan mukavaa touhua.) Nämä kankaat siis tuskin esittelyjä kaipaavat :) Ensimmäisen kuvan Norsu -joustofrotee on löytö muistaakseni Sampsukan poistoista, resori Myllymuksuilta ja kaava ihan omasta päästä.

Apina - joustofroteesta syntyi mm. tällainen lyhythihainen body. Kankaat ja resori molemmat Myllymuksuilta ja kaava tässäkin oma.


Haalarissa olen yhdistellyt raidallista ja tummanruskeaa joustofroteeta. Vetoketju on kierrätetty jostain vanhasta vaatteesta. Paidan joustofrotee on suloisen pehmoista mangonkeltaista uutuutta Myllymuksuilta. Muista kankaista en ihan tarkkaan nyt muista mistä mikäkin on hankittu, mutta tuolta Myllymuksuilta löytyy kyllä näitä ihan varmasti. Kaavat näissäkin ihan omia saksintoja :) Tuo keltainen paita on minun makuuni hieman liikaa käytettäväksi tämän haalarin kanssa, mutta tulivatpa nyt kätevästi kuvattua samalla kertaa.
Nyt voin hyvillä mielin kaivaa kangaslaatikosta välillä jotain rauhallisempia sävyjä - tyyliin vaaleansinistä ynnämuuta ylipäätään vain söpöä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti