maanantai 7. syyskuuta 2015

Pehmoista syksyyn
Jos jokin kangas on unelman pehmeä, niin tämä Euronkankaasta ostettu turkistrikoo. Rakastuin kankaan suloisen savuiseen väriin ja päätin ostaa palaseni silläkin uhalla, että pesuohje pelottelee käsinpesulla. Aion kyllä vakaasti heittää tämän koneeseen pyykkipäivänä- katsotaan sitten kuinka käy. Ja näytinhän minä tälle toisaalta vahingoitta jo  kolmenpisteen silitysrautaakin applikointia kiinnittäessäni vaikka samaisten ohjeiden mukaan oikeampi valinta olisi ollut yksi.
 
Kuvaksi applikoitui veloureista kissa. Tarkemmin ottaen lapsille kovin rakas naapurissa asustava Vertti-kissa. Laitoin vetoketjun kokeeksi ylösalaisin - tällaisessa hyvin joustavassa kankaassa se toimii loistavasti näinkin päin. Olisin alun perin halunnut huppariin valkoisen vetoketjun. Sellaiset olivat kuitenkin päässeet loppumaan varastostani, joten päädyin ompelemaan mustan vetoketjun sivuille valkoiset tehosteet. Lopputulos on ehkä jopa ryhdikkäämpi näin.
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


9 kommenttia:

 1. Upea! En voi käsittää miten joku on noin taitava. Mä sanoinkin viikonloppuna äidille että kumpa olisin yhtä taitava kun sinä ♥ Tekisin varmasti lapsille vaatteita itse.

  VastaaPoista
 2. I-HA-NA! Kerroppas sitten mitä paita tuumasi pesukoneesta ��

  VastaaPoista
 3. Nuo sun applikointikuvat on aina (siis aina!) ihan superihania!
  Hauska idea tuo vetoketju ylösalaisin. Voisi toimia meidänkin puolitoistavuotiaalla, joka aina kiskoo vetoketjuja alaspäin.

  VastaaPoista
 4. Ihana! Nämä on kyllä kerrassaan aina kaikki niiiiin IHANIA!!!! =)

  VastaaPoista
 5. Siis NIIN IHANA! Ihana kangas ja mitä suloisin kisumirri. Kerro sitten miten kävi kankaalle kun pesit koneessa, voisin nimittäin meillekkin kotiuttaa kyseistä kangasta, jos voi pestä koneessa. =)

  VastaaPoista
 6. Ooh, kuinka hieno! Mä rakastuin samaiseen turkistrikooseen, ja juhannuksena (kun oli niin kovin lämmin) tein siitä itselleni vinovetskarihupparin. Käsinpesuohje vähän pelotti, kutta ihan hyvänä on pysynyt vaikka olen pessyt koneessa ja rummuttanutkin.

  VastaaPoista
 7. Hellyttävät kuvat ja niin suloinen kissa! Vetskari toimii noin kaitaleilla hyvin, kuten sanoitkin; ryhdittää kivasti takin ilmettä.

  VastaaPoista