maanantai 15. huhtikuuta 2013

Mutturalla Arvonta - Raffle!!!Mitäs olette mieltä, eikö olisikin aika
pistää pystyyn kunnon arvonta
blogin uuden Mutturalla-nimen kunniaksi?
Olen täysin samaa mieltä :)
 
Ja tästä se lähtee!
 

 
Arvonta on tarkoitettu kaikille Mutturalla-blogin lukijoille sekä sellaisiksi arvonnan aikana tuleville. Osallistumisaika alkaa tänään 15.4. ja kestää 5.5. saakka. Lupaan ommella arvonnan voittajalle T-paidan pyydetyssä koossa ja applikoida siihen toivotun kuvan. (Pidän itselläni taiteellisen vapauden ideoinnin ja toteutuksen suhteen.)

Eikä tässä vielä todellakaan kaikki!  Ikasyr, Nosh Organics, Royal-tuote, Selia ja Verson Puoti ovat lähteneet sponsoroimaan tämänkertaista arvontaa!!!

Arvontavoittoina on siis myös:

 
Ikasyr 50 euron lahjakortti
 
Nosh Organics 2 kpl 25 euron lahjakorttia
 
Royal-tuote 50 euron lahjakortti
 
Selia 50 euron lahjakortti
 
Verson Puoti 50 euron lahjakortti

 

Arvon siis kaikkiaan seitsemän voittajaa! Ja mikäli innostun, kuten yleensä tapanani on, saatan arpoa ja ommella useammankin voittopaidan :)

 
Arvonnan ohjeet

Osallistut arvontaan kommentoimalla tätä kirjoitusta ja kertomalla viestissäsi paidan kuva- ja väritoiveen, sekä minkä kokoisen T-paidan haluaisit saada! Mikäli sinua kiinnostaa enemmän lahjakortin voittaminen voit myös mainita siitä kommentissasi.

 

Voittomahdollisuuksiesi parantamiseksi voit lunastaa toisen arvan linkittämällä yllä olevan kuvan kanssa arvonnan blogiisi tai Facebookiin, tai tykkäämällä Ikasyrin, Nosh Organicsin, Royal-tuotteen, Selian ja Verson Puodin FB-sivuista. Muista ilmoittaa kommentissasi kuuluuko sinulle yksi vai kaksi arpalippua.


Onnea kaikille osallistujille!

EDIT!
Kommentit tulevat kyllä perille, mutta eivät mahdu enää yhdelle sivulle :) Kommenttilootan alla on teksti jossa lukee Lataa lisää... ja tätä klikkaamalla pääsee seuraaviin kommentteihin ja taas seuraaviin. Jos et jostakin syystä löydä kommenttiasi tästäkään huolimatta, voi minulle laittaa s-postia, niin tarkastan onko viesti tullut perille :)
 
 
 
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!!
 ****************************************
What do you think, would it be the right time
to organize a raffle to honor of
the new blog name Mutturalla?
Well I agree :)And here we go!

The raffle is meant for everyone who is already a member of Mutturalla's reader panel, and those who join the panel during the competition. The raffle starts today, and lasts until May 5th. For the lucky winner I will sew a t-shirt in the size of their choosing, and applique the desired figure to it. (I will hold all rights to artistic freedom as far as the idea and execution go)
I'm also pleased to announce that

Ikasyr, Nosh Organics, Royal-tuote, Selia and Verson Puoti have decided to sponsor our raffle


 so the raffle winnings are also

Ikasyr 50 euros gift certificate

Nosh Organics 2 kpl 25 euros gift certificates

Royal-tuote 50 euros gift certificate

Selia 50 euros gift certificate

Verson Puoti 50 euros gift certificate

 


Instructions

You can participate in the raffle by commenting on this thread. Remember to include what kind of a t-shirt you would like to have; size, colour, and of course the desired image or figure. If you are more interested in winning the one of the gift certificates remember to state that as well.

 

By copying the picture and the link to the raffle above to your blog or sharing it on Facebook, or by liking Ikasyr, Nosh Organics, Royal-tuote, Selia and VersonPuoti in Facebook, you can claim another vote for the raffle. When you comment on this thread remember to state how many votes you have.

 
Good luck to all participants!

 RAFFLE HAS ENDED!!!
****************************************

854 kommenttia:

 1. kahdella arvalla mukana tavoittelemassa lahjakortteja :)

  VastaaPoista
 2. Yhdellä arvalla mukana lahjakortteja tavoittelemassa:)

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukana ja toiveena olisi Oktonauttipingviini 134cm koossa tytölle :)

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukaan! Tykkäilen noista sponsorien sivuista fb:ssä.
  Jos voitan paidan, niin koko olisi 110/116cm, unisex värinen (koska haluan että paita käy molemmille lapsilleni), eikä sillä kuvallakaan niin väliä ole, kun ihan mitä ikinä olet tehnytkään, niin hienoja ovat olleet! :)
  Ja tietysti miulle lahjakorttikin kelpaa :)

  VastaaPoista
 5. Ooh, ihana arvonta! Paita 128 pojalle / 116 tytölle, täysivaltaisella taiteellisella toteutuksella väreineen kaikkineen olisi huippua voittaa, tai tietty lahjakortitkin maistuisi. :) Kahdella arvalla minäkin mukana!

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtava arvonta. Mukana kahdella arvalla! Ja saako toivoa aikuiselle? Jos näin, toivoisin itselleni paitaa koossa s/m ja, väriä saa olla ja kuva mikä tahansa! Jos lapselle, niin sitten 110 cm ja kuvana kippari-kalle :)

  VastaaPoista
 7. No tottakai aina arvonnoissa mukana! Olen blogisi pitkäaikainen lukija ja nyt ihan "virallinen" lukija! Kahdella arvalla mukana, linkitän ehdottomasti blogiini tämän. T-paita voisi olla koko 110cm ja kuva ihan mitä vaan 4v. pojalleni, kovalle musa/palomiehelle:) Juu ja kyllä tietysti mielelläni ottaisin myös lahjakortin, mutta täytyy kyllä sanoa, että tuollainen uniikki t-paita olisi arvokkaampi, kuin mitkään lahjakortit!

  VastaaPoista
 8. Ihana arvonta :) Kahdella ravalla mukana. Paita pojalle koossa 98. Puput on pop, värillä ei väliä :)

  VastaaPoista
 9. Kahdella arvalla mukana! Ja toive olisi t-paita poitsulle koossa 110/116 ja toivoisin jotain ihanan pirtsakkaa paitaa! =D kuvalla ei ole väliä kuhan se on söpö! =D

  VastaaPoista
 10. Kahdella arvalla mukana tavoittelemassa lahjakortteja :0)

  VastaaPoista
 11. Yhdellä arvalla mukana. Ihana arvonta! Jos paidan voittaisin,Se menisi jollekkin tytöistä,luultavasti koko 122. Väriä ja kuvaa pitää sit miettiä. Toivotaan mulle paljon onnea!😊

  VastaaPoista
 12. yhdellä arvalla mukana. Koon 110 t-paita pojalleni.. lempiväri on punainen ja autoaiheella :)

  VastaaPoista
 13. Yksi arpa, lahjakorttiarvontaan osallistun, toki arvokkaampi voitto kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
 14. Yhdellä arvalla mukana :) Jos onni suosii, toivoisin lahjakortin Nosh Organicsille ja mikäli suurempi onni suosii ja sinä ompelisit, toivoisin nalle t-paitaa omalle pikkuiselle poikakarhulleni. Koko 80/86. Ja kun äidiltä kysytään niin kirkkaat kesäiset värit ovat mieluisia ;)

  VastaaPoista
 15. Mahtavaa! Onnea kivasta uudesta nimestä! Kahdella arvalla mukana ja mikä tahansa palkinto käy. Jos voittaisin paidan, se voisi olla meidän perheen pienimmälle pojalle kokoa 116 jollain eläin kuvalla esim. apina :)

  VastaaPoista
 16. tietysti kahdella arvalla mukana. Lukenut olen jo aikoja, aikoja, mutta vasta nyt sain liityttyä lukijaksesi. Ensisijaisesti tavoittelen 116cm paitaa pojalle, vaikka käyttöön tulisi lahjakortitkin! Kuvasta en ole vielä varma, mieleen on jääny monenmoista, mutta erityisesti olen tykännyt c-kasettihupparista, joten paita voisi olla jotain vastaavaa. Väreistä käy melkein mikä vaan.:)

  VastaaPoista
 17. Yhdellä arvalla mukana!
  Pitkille pienille tytöille on niin vähän tarjontaa, että tytölle toivoisin kapeaa teepaitaa. Koko 134/140 valkoinen teepaita pandan kuvalla olisi ihana!

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla mukana ja kaikki palkinnot kiinnostaa tasavertaisesti! :) t-paita tulisi tytölle koossa 80cm ja kuvaksi joku kiva eläinhahmo :p

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukana! :) Toiveena t-paita koossa 104 mielellään jollain oktonauttiaiheisella kuvalla.

  VastaaPoista
 20. Osallistun kahdella arvalla. Linkitin arvonna blogiini. T-paidan toivoisin koossa 86cm ja aplikointina toimisi mainiosti koira, koska ne ovat poikamme mieleen :)

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukana. :) hurjan hienot palkinnot jotka kiinnostaa tasapuolisesti kaikki! :) jos paidan voitan, se voisi olla 116cm pojalle, kuvana vaikka joku oktonauttiaihe, juna tai muu kulkupeli. :) hulamaja ät gmail.com

  VastaaPoista
 22. Wow, mikä arvonta! Mukana yhdellä arvalla. Toiveena olisi värikäs t-paita itselleni jonkinlaisella ketturepolais-aplikaatiolla. Se lämmittäisi valtavasti lapsenomaista mieltäni.. ;) koko saisi olla noin 38.

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla mukana! Mahtava blogi sinulla, täältä tarttuu mukaan inspiraatio jos toinenkin! Paita tulisi teiniveljeskatraaseen viime syksynä syntyneelle pienelle prinsessalle! Koossa 80cm ja värinä punainen(tai pinkki) kuva-aiheena kissa tai hevonen. Nimimerkki. Nanu

  VastaaPoista
 24. Kahdella arvalla mukana! Jos onni potkaisee toivoisin 98 senttistä t-paitaa jollakin eläinhahmolla eläinrakkaalle pojallemme. Värillä ei ole väliä! Lahjakorttikaan ei ole huono vaihtoehto!

  VastaaPoista
 25. Yhdellä arvalla mukaan. Toiveissa jotain prinsessamaista 110-116 senttiselle tai lahjakorttikin kiinnostaa.

  VastaaPoista
 26. Kahdella arvalla mukana, voi kun kerrankin voittaisin! Blogia mulla ei ole, mutta laitoin arvontakuvan facebookiin. T-paidan haluaisin 110-senttisenä vaikkapa jollain hälytysajoneuvolla varustettuna. Värillä ei väliä, luotan sun värisilmään :)

  VastaaPoista
 27. Onnea uudelle blogi-nimelle! Mikä tahansa palkinnoista lämmittäisi mieltä. Jos paita palkinto osuu kohdalle niin toiveissa olisi 92cm tytölle jotain värikästä ja söpöä.. applikaationa ehkä jokin pupu tai pingviini?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, unohtu yksi tärkeä eli siis kahdella arvalla mukana! Lukijana oon ollut jo ikuisuuden ja jokaisen sponsorin fb-sivut on tykätty myös aika päiviä sitten. =)

   Poista
 28. Mukana arvonnassa ja onnea uudelle hauskalle nimelle =) Kahdella arvalla mukana (kaikki tykätty facessa) ja voiton osuessa kohdalle toivoisin ensisijaisesti lahjakorttia,koska ompelen PALJON =)

  VastaaPoista
 29. Kaksi arpaa minulle! :) Uusi nimi sopii kyllä blogille hyvin, ei kalpene vanhalle ruttu-nutulle yhtään. :) Toivoisin t-paidan pikkuiselle miehelle vaikkapa 68-kokoisena (tai vähän reilumpana), väritoivetta ei ole, mutta kuvana ehkäpä joku pingviinijuttu! (tai pöllö, käytähän ihanaa loistavaa luovuuttasi :)).

  VastaaPoista
 30. Onnea uudelle nimelle! Kahdella arvalla mukana ja lahjakortti olisi tälläiselle maaniselle ompelijalle ihana palkinto.

  VastaaPoista
 31. Kahdella arvalla mukaan lahjakorttijahtiin!

  VastaaPoista
 32. Osallistun arvontaan :) Olen aiemmin jo tykännyt ikasyrin, selian ja royalin sivuista.

  Jos mitenkään niin hyvä tuuri kävisi, että voittaisin, niin t-paita voisi saapua meille joko koossa 128, 116 tai 74. Tyttöjä kaikki, väri tai kuvatoiveita ei ole, kaikki vapaus tekijälle.

  VastaaPoista
 33. Kahdella arvalla mukaan. :) Tavoittelisin lahjakorttia, koska kangasta kuluu aika paljon koko ajan ;)

  VastaaPoista
 34. Yhdellä arvalla mukana! Tyttömäinen paita koossa 116 ois loistavaa! Ariel on neidin lempihahmoja tällä hetkellä.

  VastaaPoista
 35. Mahtava arvonta! ILman muuta mukana! Niin monipuoliset palkinnot ja sitä kautta paremmat voittomahdollisuudet. Jos onnetar olisi suopea, toivoisin t-paitaa koossa 128 cm, ja erittäin mieluusti koira-aiheisella kuvalla pojalleni. Värien suhteen täysi vapaus tekijälle!

  VastaaPoista
 36. Mahtavia palkintoja! Yksi arpa minulle, kiitos. Esikoistyttöni ilahtuisi ikihyviksi 140-kokoisesta Angry Birds -paidasta, punainen lintu on suosikki. Paidan väri voi varmaan olla mikä vaan mikä sopii kuvioon...

  VastaaPoista
 37. Mukana kahdella arvalla. Lahjakortti olisi ykköstoiveena sillä kangasta kuluu melkoisesti (: Sinun aplikoima paitasikin kuitenkin olisi ihana, joten toiveena kettu paita koossa 92, pohjaväriltään kenties violetti (:

  VastaaPoista
 38. Onnea! Yhdellä arvalla mukana. Ensisijaisesti toivon lahjakorttia, mutta jos paitaa saa niin toiveena unisex koossa 134cm (menee molemmille muksuille sit).

  VastaaPoista
 39. Kesällä kaksi vuotta täyttävä poika on ihanaa paitaa vailla. Tyyppi rakastaa yli kaiken, autoja, lentokoneita (no okei, ihan mitä tahansa äänekkäitä kulkuneuvoja), myyrää ja muumeja. Pojan äiti rakastaa Mutturallan luomuksia. :D

  Mukana siis yhdellä arvalla.

  p.s. Mutturalla on minusta ihana nimi!

  VastaaPoista
 40. Onnea uutukaiselle nimelle!
  Kahdella arvalla mukana. Lukiajaksi olen liittynyt joskus aikaa sitten ja tykätty on myöskin noista sponsoreiden FB-sivuista. linkitin myöskin arvontakuvan Blogiini.
  Kaikki palkinnot ovat huippuja...kangaslahjakortilla olisi käyttöä, mutta uniikki paita jalkapallo-aiheella 140 cm:n paidassa pojalle olisi myöskin hieno palkinto.

  VastaaPoista
 41. Hieno arvonta! Olen ehdottomasti mukana yhdellä arvalla. Paita toiveena 116 cm poikamainen paita.

  VastaaPoista
 42. Kahdella arvalla mukana. Linkitin arvonnan uutukaiseen blogi-vauvaani. Se minimaalinen mahdollisuus palkintoon... minulle kelpaa mikä vain... lahjakortit ja paita. Paita koossa 122 ja tytölle, joka tykkää turkoosista, mustasta, valkoisesta, pinkistä, keltaisesta.... Kuvalla ei ole väliä. Sinun käsissä kaikki kuvat ovat niin upeita!

  VastaaPoista
 43. Joko nyt olisi minun vuoro voittaa... Kahdella arvalla mukana!

  Toiveissa 92 kokoinen t-paita ja kuvatoiveena skootteri tai pingviini. =)Värityksen saa taiteilija valita!

  VastaaPoista
 44. Yhdellä arvalla mukana. Jotain kissamaista kuvaa koossa 140 cm ja pohjaväri voisi olla esim. turkoosia tai jotain muuta unisexiä, kun vanhempi on tyttö, mut saishan sen sitten periyttää pojallekin.

  VastaaPoista
 45. Yhdellä mukana, lahjakortit kiinnostais kovasti=), Paitakin ois tosi mieleinen; jotain oikeen miehistä Reippaalle rattorimiehelle koko 86.

  VastaaPoista
 46. Kahdella arvalla mukana. :) Linkitin kuvan omaan blogiini.
  Lahjakortit on ykköstoiveena, mutta jos paitapalkinto napsahtaa, niin toiveena teeppari koossa n.70-74cm ja jotain kirkkaita värejä (tytölle) ja kuvana voisi olla jokin veikeä olio! :D

  VastaaPoista
 47. Yhdellä arvalla mukana ja paitapalkinto kiinnostaa koossa 104cm kaikki aiheet käy ja mieluusti värikäs paita joka sopii pojalle, lempparivärejä keltainen, punainen, turkoosi :) Ihana uusi nimi blogillasi :)

  VastaaPoista
 48. Kahdella arvalla mukana. Toiveissa jokin tytölle sopiva väri ja kokoa 92. Aiheena jokin eläinhahmo. Tällä hetkellä huippusuosiossa kissat, koirat, puput ja hepat.

  VastaaPoista
 49. Yhdellä arvalla mukana tässä huippuarvonnassa!Esim.tuommoinen koirankuonolaispaita,(se missä vetskari suussa) olis miun 128cm pojalle ihan huikee palkintopaita =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai jos tuuri kävisi lahjakortin kohdalla,niin ei tuota ongelmaa sitäkään tuhottua.. ;)
   Ja onnea uudesta mukavan "makuisesta" nimestä!

   Poista
 50. Kahdella arvalla mukaan arvontaan.
  Palkintopaita voisi olla pyöräilystä/skeittaamisesta kiinnostunelle 7-v pojalle sopiva värikäs paita koossa 140-146 :)

  VastaaPoista
 51. Onnea uudelle ihanalle nimelle!
  Kahdella arvalla mukana, lahjakortit olisivat ykköstoiveena, mutta paitakin oikein mieluinen palkinto :) Joku eläinaiheinen värikäs paita kokoa 92 cm meidän pienelle miehelle.

  VastaaPoista
 52. Kahdella arvalla mukaan ja kelpaa kumpainenkin, sekä ihana t-paita koko 104/110 unisex, jotta voisi pitää ensin tytöllä ja sitten pojalla. Mie tykkään yllätyksistä, joten kuvaan antaisin täydellisen vapaat kädet, ainoa tuo, että menis molemmille. :)

  VastaaPoista
 53. Mukana arvonnassa :). Meille kelpaisi t-paita kokoa 68cm ja vaikkapa robotin kuvalla ja raikkaissa musta-valko-punainen jne. väreissä.

  VastaaPoista
 54. Yhdellä arvalla mukana. Jotain pojalle sopivaa koossa 128cm meille:)

  VastaaPoista
 55. Yhdellä arvalla mukana. Toivepaidan koko olisi 98 cm ja siinä olisi nalle. Värejä ja kuoseja saisi olla kaikenlaisia.

  VastaaPoista
 56. Kahdella arvalla mukaan! Toivoisin t-paitaa pojalle kokoa 104/110 ja utelias vili -aplikaatio olis ihana :)

  VastaaPoista
 57. Yhdellä arvalla mukana. Paita, jossa on kissan kuva, koko 120. -Saara10-

  VastaaPoista
 58. Kahdella arvalla mukana! Minulle kelpaa sekä lahjakortit että tekemäsi t-paita. Paitavoiton osuessa kohdalle ykköstoive on tietysti t-paita itselleni koossa S, kuva voi olla melkein mikä tahansa kunhan ei ole koira ;-) ja napapaitaa en halua. Jos aikuisen koon paita ei sisältynyt voittoon niin kelpuutan paidan tytölle koossa 110. Vaikka vähän prinsessamainen sitten.

  VastaaPoista
 59. yhdellä arvalla mukana. toiveena vihreitä robotteja harmaalla pohjalla koossa 116.

  VastaaPoista
 60. Kahdella arvalla mukana! :) Lahjakortti olisi näin ompelijana kiva, mutta paita ei yhtään huonompi :) Jos onni suosii paidan suhteen niin jokin värikäs, ehkä hieman retro, olisi ihana. Käyttäjä on hoikka likka joka käyttää kokoa 92, mutta saa olla aika kapea malli. Kuvana voi olla mitä vaan :)

  VastaaPoista
 61. Yhdellä arvalla lähden mukaan. :) Toivon paitaa jossa aplikaationa esim, pöllö, leijona, kettu tms eläin. Unisex värit ovat parhaita mutta ei sen niin väliä. Pojalle kuitenkin on tulossa ja vaaleansininen on inhokkivärini. Koko voisi olla vaikka 74-80cm niin menee n. vuoden iässä.

  VastaaPoista
 62. Kahdella arvalla mukana. Kaikki voitot käy,t-paidassa koko 122cm ja kuva ku kuva kunha on pojalle käypä ;)

  VastaaPoista
 63. Kahdella arvalla mukana. Paita pojalle koossa 98, kuvalla ja värillä ei väliä:)

  VastaaPoista
 64. Yhdellä arvalla mukana kiitos.

  Jos paita osuisi kohdalle, koko 146 ja kuvaksi kilpikonna tai pöllö ja pojalle sopivassa värissä.

  VastaaPoista
 65. 2lla arvalla mukana mahtavassa arvonnassa :) 134cm tuleville ekaluokkalaisille (kaksospojat) sopiva kuva paitaan jota molemmat voi vuorotellen käyttää :D

  VastaaPoista
 66. Ehdottomasti kahdella arvalla mukana! Kaikki palkintosi ovat kyllä erittäin mieluisia, ja jos paidan onnistuisin saamaan toivoisin sen itselleni keväisessä värissä (eli oikeastaan missä tahansa muussa, kuin mustassa) ja shoppailuun tai matkustamiseen liittyvällä kuvalla (heh, kerrankin oikein mietin asiaa, ja mikäli arpaonni ei minua kohtaa, saatan joutua yrittämään itse...). Blogilla on muuten hieno uusi nimi!!

  VastaaPoista
 67. Mahtava arvonta! Mutturalla on kiva nimi! JOS voittaisin paidan ei minulla olisi muita toiveita kuin koko 128-130, meidän kohta 6 v tyttö käyttää nyt tuota kokoa,on pitkä :) vaikka me vanhemmat ollaan aika pätkiä :D
  Olen lukijasi Ruttu-Nuttu ajoista saakka ja facessa tykkään kaikista .

  VastaaPoista
 68. Kahdella arvalla mukana!
  Jos onni sattuisi kohdalle, paita ekaluokkaiselle tytölle (koko 134/140-146cm)joka rakastaa koiria. Lahjakorteillekin toki käyttöä löytyy!

  VastaaPoista
 69. Hei!
  Olen mukana kahdella arvalla.Paita toiveena olisi 80cm paita roope ankan kuvalla tai sit 134cm lego paita

  VastaaPoista
 70. Yhdellä arvalla mukana! Toivoisin paitaa pojalle koossa 98, kuvalla ei väliä, mutta semmoinen vetoketjutasku olisi kiva (joka olisi esim. suu niinkuin siinä koirapaidassa).

  VastaaPoista
 71. Kahdella arvalla mukana ollaan! Me voitais toivoo 110cm paita, jossa huristais paloauto. Värien suhteen ollaan kaikkiruokaisia :)

  VastaaPoista
 72. Kahdella mukana! Kaikki kissa- ja koira-aiheet käy tänne 2 vuotiaalle tytölle (koko n.92cm)

  :)

  VastaaPoista
 73. Kiva uusi nimi ja huikea arvonta!

  Yhdellä arvalla mukaan. Paitatoiveena olisi nyt 107 senttiselle ja prinsessavaihetta elävälle tytölle pinkki/vaal.pun paita prinsessa- tai keijuaiheisella kuvalla :).

  VastaaPoista
 74. Hei!
  Olen mukana kahdella arvalla.Paita toiveena olisi 80cm paita roope ankan kuvalla tai sit 134cm lego paita

  VastaaPoista
 75. Yhdellä arvalla kokeilen onnea.
  Toiveissa olisi paita 86cm tytölle, kuvana jotain kettumaista ja väritoiveena jotain raikasta tytölle sopivaa (keltaista, peruspunaista, turkoosia) tai vaikkapa sateenkaarenvärisillä hihoilla. :)

  VastaaPoista
 76. Kahdella arvalla mukana!
  Toiveena lahjakortit tai unisex paita 116/122cm :)

  VastaaPoista
 77. Moikka!
  Mukana kahdella arvalla. Ja toiveissa voittaa paita 6-vuotiaalle pojalle. Lahjakortitkin olisi huippuja. :)

  VastaaPoista
 78. Mukana kahdella arvalla.
  Paidan koko voisi olla 110 ja jotain kivaa pirteää raitaa pojalle. Kuvatoiveeksi herra, kohta 4vee, ilmoitti Monsterit Oyn Masi Pallopään ja Tarmo Karvasen :D

  VastaaPoista
 79. Olen mukana kahdella arvalla. Toiveissa olisi paita lapselle koossa 98/104, kumpi vaan käy. Eläimistähän täälläkin tykätään ja kaikenlaisista kulkuneuvoista, mutta oikeastaan annan sinulle vapaat kädet kuvan suhteen. Punainen, keltainen, lila, vihreä, musta- siinä värit jotka meitä miellyttävät. :)

  VastaaPoista
 80. Ehdottomasti 2:lla arvalla mukana! Paita toiveena, mitä tahansa tyttömäistä väriä ja sammakot on meidän mieleen, kokona 86cm.
  Ennen kaikkea Onnea uudelle nimelle! :)

  VastaaPoista
 81. Moi! Osallistun kahdella arvalla. Toiveena 92cm apina paita jossain kivassa pojalle sopivassa värissä. :)

  VastaaPoista
 82. Kahdella arvalla mukana, tykkäilen sponsorien fb-sivuista. Paita toiveena esikoiselle, koko 104cm ja poika rakastaa tiikereitä ja värejä :D

  VastaaPoista
 83. Kahdella arvalla mukana. paita 116 tytölle joka on aika poikatyttö eli dinot&autot on kuuminta hottia :D

  VastaaPoista
 84. Pojalle 110 paita :) Aplikaatiolla ja hurja hai :D

  VastaaPoista
 85. Kahdella arvalla mukana, toiveena 116cm oktonauttipaita poijalle.

  VastaaPoista
 86. JOs voittaisin paidan, niin toivoisin pojalle kokoa 116 cm. Aplikaation suhteen vapaat kädet. :)

  VastaaPoista
 87. Kahdella arvalla mukana, jos voitan paita kokoa 140 ensi syksyn koulukkaalle pojalle!

  VastaaPoista
 88. Mukana arvonnassa! Toiveena olisi paita 2v tytölle, varmaan joku eläinaiheinen (lemppareita maakilpikonnat, kirahvit ja pandat). Ja jos paidan saisi unisex värisenä niin menisi tytön jälkeen vielä pikkuveljellekin.
  neppulijee (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 89. Hei, yhdellä arvalla mukana olen ja toiveeni olisi turkoosi paita koko 68 jossa on pingviinin kuva. :-)

  VastaaPoista
 90. 2 arvalla mukana ja paita saisi olla 116cm pojalle jonka lempivärit ovat turkoosi, tummansininen, musta ja harmaa

  VastaaPoista
 91. Mukana lahjakorttien arvonnassa! Paitatoive 68 cm ja aihe vapaa :)
  Blogisi on tosi kiva ja uusi nimi mainio.

  VastaaPoista
 92. Onnittelut uudesta nimestä!

  Osallistun arvontaan kahdella arvalla ja tietenkin lähden ensisijaisesti tavoittelemaan t-paitaa :) Mutta lahjakorttikin ilahduttaisi valtavasti.

  Jos onni sattuu tällä kertaa potkaisemaan, niin toiveena olisi saada pirteän värinen t-paita jota koristaisi musta mopsi aplikaatio! Koko saisi olla 116cm ja värimaailma tosiaan unisex, jotta paitaa voisi isosiskon jälkeen käyttää myös pikkuveli. :)

  VastaaPoista
 93. Onnea Mutturalle!
  Tulen mukaan arvontaan. Sekä lahjakortti että ompelemasi paita olisivat unelmavoittoja :) Paidan koko 80cm ja jotain tyttömäistä voisi olla.

  VastaaPoista
 94. kahdella arvalla mukana. Lahjakortitkin kiinnostaa, ja myös merirosvoaiheinen paita koossa 116 pojalle :-)

  VastaaPoista
 95. Mikäli arpa minun kohdalleni osuu, paitatoiveeni olisi suloisella pöllö- tai kilpikonna-aplikaatiolla varustettu paita kaksivuotiaalle tytölle( minulla ei ole kokohajua..). Lahjakortin käyttäminen ei myöskään ole ongelma :)

  VastaaPoista
 96. Kahdella arvalla mukana :) Mikäli paidan voitto osuu kohdalle niin 164cm aiheinen pokemon paita (8,5-vuotiaalle tytölle).

  VastaaPoista
 97. Kahdella arvalla lahjakortin arvontaan

  VastaaPoista
 98. Yks lippu ja traktorimaatalouskonemikävaanpöriseväkuvalla pienelle pojalle jotain pirteetä koossa 74/80cm.

  VastaaPoista
 99. Kahdella mukana! :) T-paitatoiveena n. 80cm kokoisena jotain pöllö- tai kettuaiheista (pojalle), lahjakortitkin kuulostavat hyvältä :)

  VastaaPoista
 100. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 101. yhdellä arvalla mukana, mieluisin palkinto olisi tuo selian lahjakortti mutta kelpaa nuo muutkin;)

  VastaaPoista
 102. Onnea uudesta tuotenimestä :) Ihana arvonta, pakkohan tähän on osallistua. Ihailen niin paljon sinun ompelu- ja sommittelutaitoja että ehdottomasti ompelemasi paita olisi ensisijaisesti voittotoiveena :) Värimaailma tytölle sopiva, koko 110. Aiheena voisi olla suloinen kissanpentu ja siihen yhdistettynä jotenkin kakkujen leivonta tai jokin muu leivontaan liittyvä hauska yksityiskohta. ;) Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 103. Kahden arpalipukkeen turvin osallistun innolla, paitatoive on koko 92cm ja vihertävät tai keltaiset värit. Pientä tyttöä eniten ilahduttaisi työkoneet tai eläimet (kissa, orava, ihan mikä vaan), äidille kelpaa lähes kaikki ;)

  Verski

  VastaaPoista
 104. Mutturalla on tosi hyvä nimi! Onnea uudelle taipaleelle!! Olen mukana arvonnassa 2 arvalla. Toiveena olisi 1v. tytölle koon 86-92 hemppispaita. Tuo ystävänpäivänä ompelemasi pupu on aika ihana, semmoinen joku :)

  VastaaPoista
 105. Upea arvonta, minulle kaksi arpaa (tykätty joka putiikista).
  Lahjakortit kelpaa oikein hyvin ja paita toiveena 134cm tytölle jotain tyttömäistä, mutta kuitenkin jo pikkukoululaista miellyttävää.

  VastaaPoista
 106. Kahdella arvalla koitan onneani. Mikäli arpaonni suosii, näkkäriprinsessani toivoisi päälleen jotain loikkamaisen pehmeää pupua ja mustavalkoisissa väreissä, toki aavistus pinkkiä prinsessalla pitää aina olla ;)

  VastaaPoista
 107. Mukana kahdella arvalla. Tykkäilen melkein kaikista noista jo fb:ssa ja seuraavaksi menen tykkäämään lopuistakin.

  Ihana arvonta ja kaikki palkinnot olisivat mieluisia. T-paidan, jos voittaisin, tulisi se 104-kokoiselle pojalleni ja aiheena Oktonautit (jossa suosikkihahamo on Kwazi). Ja turkoosi väri olisi mieluinen. :)

  VastaaPoista
 108. Kahdella arvalla mukana!

  Palkinnot on kaikki huippuja, voiko ne voittaa kaikki :D Hehe. T-paidan tahtoisin koossa 122cm, sävyltään keltainen - 6v tytölle joka tykkää kaikesta söpöstä - kuvalle annan siis taiteilijan vapauden :)

  VastaaPoista
 109. Kahdella arvalla lähden minäkin metsästämään t-paitaa. Olisi ihana saada vaikka tuolle 3-vuotiaalle likalle t-paita. Tapahtuipa seuraavaa, sanoin häntä kultamuruksi, johon hän vastasi tomerasti: "EN MINÄ OLE KULTAMURU VAAN KULTAKALA, sinä olet kultakukko, isä kultapupu ja pikkuveikka kultapossu." Niinpä olisikin hienoa saada sellainen t-paita kokoa 116, joka olisi vaikka violetti ja siinä olisi kuvana kultakala. Blogi on muuten ihana!

  VastaaPoista
 110. Osallistun kahdella arvalla. :)

  Totoro-aiheinen paita koossa 104 kelpaisi meille. :) Värillä ei ole väliä, mutta saisi mielellään sopia sekä isoveljelle että aikanaan pikkusiskollekin.

  VastaaPoista
 111. Ihana arvonta, yhdellä arvalla mukana. Lahjakortit tai paita kokoa 110 poikamaisella kuviolla, esim. hämähäkillä.

  VastaaPoista
 112. Yhdellä arvalla mukana. Paita 128 cm, metsäinen ilves aihe. Onnea uudesta nimestä, luomuksesi ovat upeita :).

  VastaaPoista
 113. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 114. Aito Mutturalla T-paita tytölle koossa 92 tai 122 olisi ihana. Aiheen ja värin suhteen ei ole toiveita, jännempää ja hauskempaa niin ... Lahjakorttikin käy. Mukana kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 115. Jestas mitkä palkinnot :O :D Pakkohan tähän on osallistua ;) Jos onni suosii t-paidan suhteen, niin se vois olla jotain poikavärityksellistä ja merirosvoaiheisella aplikaatiolla koossa 110cm. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 116. Mukana kahdella arvalla.Jaoin omilla FB-sivuillani.
  T-paita tytön värillä koossa 128cm esim pupun kuvalla ja lahjokortille on myös käyttöä.
  Entuudestaan tykkäilin jo nosh organista ja Seliasta :)

  VastaaPoista
 117. Kahdella mukana. Meiltä löytyy 98cm poikanen joka on kova dinosaurusfani :)

  VastaaPoista
 118. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 119. Mukana kahdella ja lahjakorttia tavoittlen :)

  VastaaPoista
 120. Tytölle, joka pitää mustasta ja vihreästä paita koossa 152/158cm ja kuvana kiinanharjakoira puuterihuisku, valkoinen/luonnonvalkoinen. Ihana arvonta!

  VastaaPoista
 121. Onnea blogin uudelle nimelle! Kahdella arvalla mukana tavoittelemassa mahtavaa palkintoa, jos arpaonni suosii paidan muodossa toivoisin tyttöselleni jotain unisexjuttua koossa 98 ja että applikaatiossa olisi tasku :)

  VastaaPoista
 122. Aivan ihana blogi ja onnea uudelle nimelle. Kahdella arvalla olisin mukana ja kaikki palkinnot ovat aivan huippuja. Ja jos vielä niin iso onni potkaisisi että saisin paidan niin neiti 3v olisi iki onnellinen liilasta paidasta, jossa olisi jotain prinsessamaista tai muuten tyttömäistä, annan vapaat kädet :)

  VastaaPoista
 123. 2 arpaa.
  Oooo, arvonta, ihanaa! Onnittelut uudesta, hyvästä nimestä! :) Itse lähden mukaan kahdella arvalla. Jos niin kävisi, että voittaisin, niin toivoisin itselleni ihanaa "tissi-tunikaasi" ruskean, turkoosin, violetin tai vihreän sävyisenä kauniiksi, iloiseksi kesä paidaksi :)

  VastaaPoista
 124. Kahdella arvalla mukana, tykkäilen fb kovastikin noista sivuista. :) Paita ja lahjakortti molemmat oikein mieluisia palkintoja. Paidan toivoisin olevan 80 cm ja poikamainen. Väreinä turkoosia ja valkoista esimerkiksi. Kuvana lemppareita on olleet kirahvit ja ketut (uusimpana lempparina ihana ujo kettu).

  VastaaPoista
 125. Osallistun yhdellä arvalla. Jos onni suosii meitä ja voitamme paidan, tyttö toivoo punaista Kwazii-paitaa ja koko saisi olla 128.

  VastaaPoista
 126. Onpas huikeat palkinnot! Paljon onnea vielä kerran uudelle, ihanalle nimelle! Mikä tahansa palkinto kelpaisi, mutta jos paidan saisi, niin toiveena olisi 116/122 cm, jollakin hauskalla applikoinnilla. Tyttö yksi suosikkieläin on rotta :) Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 127. Osallistun kahdella arvalla. Mahtavat palkinnot. Paitatoiveena koossa 104 (pojalle) on joko betoniauto, vanha T-Ford auto tai sitten jokin elukka vetskarisuineen...tai siis mikä vaan kelpaisi. :) Lahjakortinkin voisin ottaa. :)

  VastaaPoista
 128. mukana kahdella arvalla... tykkäilen myös facessa. :)
  kaikki olisivat mieluisia voittoja, ja jos paidan saan niin toivoisin sen olevan 104cm pojalle jotain leikkisää jalkapallo juttua kesäksi

  riitu

  VastaaPoista
 129. Kiitos upeasta blogista ja arvonnasta! Osallistun kahdella arvalla, jaoin kuvasi blogissani fatoverdose.blogspot.fi. Toivoisin voittavani mielummin uniikin paidan esim. koira aiheisella kuvalla. Väriksi toivoisin sukupuolineutraalia kun en vielä tiedä kummanmoisen pikkuisen saan joulun tienoilla. koko 68cm (sinänsä koolla ei ole väliä!)

  VastaaPoista
 130. Mukana yhdellä arvalla! Toiveena 110cm t-paita pojalle, väreistä mieluista olisi sinisen sävyt, ruskea, oranssi, melkeinpä mikä vaan kunhan ei olis kirkkaan keltaista ihan kasvojen lähellä. Kuvaksi dinosaurus tai vastaava :)

  VastaaPoista
 131. Kaksi arpaa minullekin. Lahjakortti olisi mieluisa, toki paitasikin ovat megaihania mutta juuri nyt en keksi mitään kuva-aihetta omille lapsilleni... vapaat kädet siinä suhteessa, käyttäjät ovat tyttöjä vaatekoossa 134-140 cm joille ei kovin lapselliset kuvat iske.

  VastaaPoista
 132. Mukana yhdellä arvalla! :) Jos voitan niin palkinnolla ei ole väliä. Jos paita osuu kohdalle, niin esikoinen toivoi kuvaksi merirosvolaivaa (lempiohjelma tällä hetkellä Jake ja mikä-mikä-maa) ja koko saisi olla 110. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja väreistä lähes kaikki käy, tykätään simppeleistä, mutta myös värikkäistä! :) Jos materiaalitoiveen saa vielä esittää niin mieluiten trikoo. :)

   Poista
 133. Yhdellä arvalla mukana! Ilahtuisin kovin sekä paidasta että lahjakorteista. Paidan käyttäjä on kokoa noin 92 cm, ja on tällä hetkellä erityisen hullaantunut erääseen rottweiler-pentuun, jonka kuvalla varustettu paita olisi tietty mahtava!

  Kiitos blogista, jota on ollut ilo seurata, sekä uudesta hienosta nimestä!

  VastaaPoista
 134. Hei, ihana blogi! Osallistun arvontaan kahdella arvalla. Ja jos arpaonni suosii minua, niin pian 2-vee tyttönen on armoton angry birds possu-fani, joten jos sellaisen possupaidan saisi tyttöselle koossa 92, niin neiti olisi ikionnellinen.

  VastaaPoista
 135. Onnea blogisi uudelle nimelle!
  Yhdellä arvalla mukana, lahjakortteja tavoittelen :)

  VastaaPoista
 136. Mukana yhdellä arvalla. Paita voisi olla joko 110cm prinsessa-aiheinen tytölle tai 104cm paloautoaiheinen pojalle.

  VastaaPoista
 137. Hei, blogisi on ihan huippu. Osallistun yhdellä arvalla ja meitä ilahduttaisi suunnattomasti jokin nalle/pupumainen pienen miehen paita koossa 92 cm :)

  VastaaPoista
 138. Oijoi, mitkä palkinnot! Osallistun kahdella arvalla. Väri- ja kuvatoivetta ei oikeastaan ole, mutta sanotaan vaikka musta-valkoista yhdistettynä johonkin raikkaaseen väriin ja kuvana joku suloinen otus. Paita kokoa 86cm.

  VastaaPoista
 139. Pakkohan tähän on osallistua ja toivoa hyvää onnea.

  Kahdella arvalla osallistun (tykkäsin sponssaajien sivuista fbssä) ja osallistun sekä paidan että lahjakorttien arvontaan.

  Jos paidan voittaisin haluaisin sen mammapaita koossa M/L ja taiteellinen vapaus sinulle tehdä kiva paita.

  VastaaPoista
 140. Kahdella arvalla mukana (linkitän omaan blogiin) ja kokotoive olisi 104cm ja annan vapauden toteuttaa jonkun pirteän ja värikkään unisex-tyyppisen paidan, jotta voin käyttää kummallakin lapsella :)Eläinkuva olisi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin ja osallistun sekä paidan että lahjakorttien arvontaan :)

   Poista
 141. Osallistun kahdella arvalla, linkitin arvontakuvan blogiini. Kaikki palkinnot olisivat mieluisia. Tyttö toivoi T-paitaa hevosen kuvalla ja paidan väritys saisi kuulemma olla ruskea-vaaleansininen.

  VastaaPoista
 142. Mukana yhdellä arvalla! Kokotoive 110 cm ja tyttömäinen väri ja aihe. Prinsessat ovat nelivuotiaan neidin mieleen ainakin!

  VastaaPoista
 143. Kahdella arvalla, tykkään facebookissa. Lahjakorttihan aina kelpaa, mutta myöskin käyttöä paidalle pojalle 110. Aplikaatio jossa vetskarilla avattava tasku/suu ois ihana.

  VastaaPoista
 144. Kahdella arvalla mukana! T-paita voisi olla junia rakastavalle pienelle miehelle koossa 92cm :)

  VastaaPoista
 145. Wautsi!! Onpa mahtava arvonta! Ja tietysti mukaan, kahdella arvalla (tykkäilen sponsorien fb sivuista), tavoittelen vaikkapa ensisijaisesti lahjakortteja mutta paitaakaan vastaan ei mitään ole, kokotoive 86 ja tulisi tytölle (taiteellinen vapaus täysin sinun käsissäsi :) ) :)

  VastaaPoista
 146. Yhdellä arvalla mukana! T-paitatoiveena jotain vihreää pojalle koossa 116cm. Kuvassa voisi olla iloisia (tai hurjia?) dinoja. :-)

  Blogisi on mahtava! Seuraan tasan kahta blogia vakituisesti ja tämä on niistä toinen. :-)

  VastaaPoista
 147. kahdella arvalla mukana, mielummin ottaisin lahjakortin,mutta jos paitaonni osuisi kohdalle niin pojalle ja kokoa 98cm, kuva voisi olla ylläri :)

  VastaaPoista
 148. Yksi arpa minulle, toiveissa lahjakortti ykkösenä tai sitten kissa- tai pupupaita tytölle 90cm koossa

  VastaaPoista
 149. Auts, nyt on kyllä pakko osallistua! :D Yhdellä mukana tavoittelemassa ensisijaisesti lahjakorttia, kun nuo kankaat on tällaiselle mummolle lievästi sanottuna heikkous.. <3

  VastaaPoista
 150. Kahdella arvalla mukana! Jos onni suosisi, olisin aivan superonnellinen luomuksestasi, jonka toivoisin olevan jotain oranssia 122 cm-kokoista pojalle, jolle kaikki karjuva ja hurja, kuten tiikerit ja muuta kissaeläimet ovat nyt se kovin juttu!

  VastaaPoista
 151. Mahtava arvonta! mukana kahdella arvalla :) Lahjakortti olisi varmaankin tällaiselle hamsterille sopivin palkinto. Ja voin tässä samalla nyt kiittää sinua, loputonta ideoiden lähdettä, blogistasi löytyy AINA ratkaisu inspiraatio-pulaan :)

  VastaaPoista
 152. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 153. Mukana kahdella arvalla (toisella lahjakortin ja toisella paidan arvontaan). Isompi poitsu ilahtuisi kovasti hurjasta lohikäärmepaidasta koossa 104-110cm.

  VastaaPoista
 154. Mukana olen myös. Pieni prinsessa (n. 80cm) saattaisi toivoa (jos jo osasisi) pirteän tyttömäistä paitaa suloisella eläimellä, jota on pehmoinen rapsuttaa ja koskettaa. Lahjakortilla äiti koettaisi taikoa samansuuntaista.. ;)

  VastaaPoista
 155. Mukana mukana! Kahdella arvalla vieläpä! Ja tietenkin sinun oma tekele olisi ihana juttu. :) Lotta tykkäisi koon 116 pinkki tai violetti paita, jossa olisi joku prinsessa, keiju tai tyttöhirviö, kuten esim vampyyri! Nää on nyt meillä IN. :D

  VastaaPoista
 156. mukana yhdellä arvalla! kaikki voitot käy, jos teeppari osuu kohdalle niin 98cm prinsessa-paita ois kiva :)

  VastaaPoista
 157. Oi kun kiva arvonta: toivoisin vähän isompaa paitaa: tytölle 140cm ja suosikkeja ovat apinat!

  VastaaPoista
 158. Yhdellä arvalla mukana! Kaikki palkinnot olis mieluisia, mutta paita tulisi 98cm pojalle, joka tällä hetkellä tykkää erityisesti junista ja tunneleista, autot saa myös paljon huomioo ja kaikki muutkin ääntävät koneet :)

  VastaaPoista
 159. Hi, this is fun, two tickets for me, please, I'll place a link in my blog :-)
  If I win, it would be great if you made a t-shirt with an african animal (or some other wild animal). You can choose whether you want to sew to girl (size 6) or boy (size 8). Colours... The boy is not very fond of green. In general I like colourful clothes (if you need, check out my blog).

  VastaaPoista
 160. Vuodesta toiseen aina yhtä toiveikkaana täällä arvontaan osallistuvana osapuolena! Toivoisin pojalle vanhahtavan tyylistä paitaa, jossa olisi joku henkselijuttu. Koko olisi joku 110/116. Nyt onnea mulle paljon tähän arvontaan kiitos, kaikki varpaat on jo ristissä!

  VastaaPoista
 161. Kahdella arvalla mukana. Kaikki palkinnot niin mieluisia, ihana arvonta!
  Paita tulisi tytölle 110cm, punainen ja pinkki hänellä lempivärit. Pupu tai apina kuvana olisi ihana.

  VastaaPoista
 162. Kahdella arvalla mukana arvonnassa! FB-tykkäsin ;) Kaikki palkinnot ovat huikeita!

  VastaaPoista
 163. Jaettu facessa ja lukijanakin häärännyt olen jo hyvän tovin, eli kaksi arpaa, kiitos :) Kaikki voitot kelpaa, mutta paita, kokoa 122 cm tyttömäisissä väreissä, olis kuitenkin kaikkein mieluisin. Kuva-aiheena söpöt eläimet, keijut tai prinsessat ovat suosikkeja.

  VastaaPoista
 164. Kahdella arvalla mukana ja mikä vain palkinto on mieluinen :) Mikäli paita osuu kohdalle, niin meiltä löytyy 104 cm vaatteita käyttävä poitsu, joka tykkää kovasti krokotiileistä. Aurinkoista kevättä ja onnea uudesta nimestä!

  VastaaPoista
 165. Yhdellä mukana paitaa tavoittelemassa. Poikani on 4-vuotias (koko 104 siis?) ja hän rakastaa punaista väriä ja merirosvoja. Arrrr! :)

  VastaaPoista
 166. Yhdellä arvalla mukana :) paita voi olla joko 104 cm (tytölle) tai 122 cm (pojalle), kuvat saat valita itse, kaikki käy!

  VastaaPoista
 167. Kahdella arvalla mukana, haaveena teeppari 122cm luppakorvaisen koiran kuvalla

  VastaaPoista
 168. Kahdella mukaan! Arvonta linkattu Kadun aurinkoisella puolella :)
  Mieluisa olisi 104cm turkoosi t-paita, aplikaation aihe vapaa, jotakin poikamaista.. traktorit, dinot ja pikkuautot on in! :)
  Toki lahjakorttikin aina kelpaa!

  VastaaPoista

 169. Two tickets. Linked at facebook.

  And I would love a tshirt in size 3 years with a lion applique for my little boy named Leo. The colours that are preferred are curry yellow, brown and orange.

  I love your blog and it inspires me to work on my application technique and conquer new challenges each time!

  VastaaPoista
 170. Kahdella arvalla osallistun. Toiveena pinkki-turkoosi paita koossa 134/140 ja kuvassa voisi olla ainakin ruskea mäyräkoira koirafanille esikolleni :)

  VastaaPoista
 171. Kahdella arvalla mukana. :) Mahdollista toivetta paidasta täytyykin miettiä hetken aikaa. Eiköhän me jotain keksitä. :)

  VastaaPoista
 172. Kahdella arvalla mukana (linkitetty facessa). Ensalkuun toiveena, että t-paita 2-vuotiaalle tytölle koossa 92/98.

  VastaaPoista
 173. Yhdellä arvalla mukana. T-paita voisi olla nuorimmalle pojalleni ja koko olisi 98. Traktori ja maatilan eläimet voisi olla aiheena.

  VastaaPoista
 174. Kiva uusi nimi! Osallistun yhdellä arvalla. Toiveena T-paita kohta 5vuotiaalle tytölle (116cn). Pinkki,ja kuvatoiveena "rakkaus" :)

  VastaaPoista
 175. Kahdella arvalla mukana. Toiveena t-paita 98 cm raktorifanille (tytölle)

  VastaaPoista
 176. Kahdella arvalla osallistun. T-paita itselleni koossa M olisi ihana. Jotain värikästä saisi olla tai murretut luonnonsävytkin käy. Ykköstoiveena siis Mutturalla paita, mutta kyllä kankaatkin tällaiselle ompelevaiselle käy mainiosti :)

  VastaaPoista
 177. Kahdella arvalla mukana. Toiveena t-paita koossa 98 traktoreista pitävälle pojalle.

  VastaaPoista
 178. Yhdellä arvalla mukana. Ihana oisi Mutturalla imetyspaita ;) värillä ei niinkään väliä... toki omat sormet syyhyäisivät myös kankaita, joten jos onni potkii niin potkikoon sitten.

  VastaaPoista
 179. Hei kivaa! :)
  Yhdellä arvalla mukana ja toiveena 150cm kettuaiheinen paita pojalle :)

  VastaaPoista
 180. Yhdellä arvalla mukana. Jos sattuisi voittamaan toiveissa olisi paita viisivuotiaalle tytölle, kuvan voin kertoa myöhemmin. Ompeluksesi ovat huikeita, niitä jaksaa ihmetellä ja ihastella.

  VastaaPoista
 181. Yhdellä arvalla mukana. Jos sattuisi voittamaan toiveissa olisi paita viisivuotiaalle tytölle, kuvan voin kertoa myöhemmin. Ompeluksesi ovat huikeita, niitä jaksaa ihmetellä ja ihastella.

  VastaaPoista
 182. Sininen paita kettupojalle eli kettuaplikaatiolla koossa 110 tai lahjakortti. Mukana kahdella arvalla. :)

  VastaaPoista
 183. Kahdella mukana. 116cm tytölle olisi paita toiveissa. Neiti rakastaa kissoja ja prinsessoja. :)

  VastaaPoista
 184. Lahjakorttiarvonnassa mukana yhdellä arvalla :)

  VastaaPoista
 185. Kahdella arvalla mukana lahjakorttien arvonnassa :)

  VastaaPoista
 186. kiva! oon niin ihaillu nuita vauvanvaatteita!!
  voittaja-arvalla mukana arvonnassa.;)
  pojalle 104cm jotai traktori/auto/mönkkäri/eläin,l joku raikas väri vihreä/sininen/punainen/keltainen/musta...en osaa päättää, ovat kaikki niin ihania täällä!

  VastaaPoista
 187. Kahdella arvalla (linkitin blogiini) mukaan tähän kivaan arvontaa! Jos T-paita voitto osuisi kohdalle, niin paita tulisi 6-vuotiaalle ruskeasilmäiselle värikkäistä vaatteista pitävälle neitokaiselle koossa 116/122. Neidin uusi lempiväri on vaaleansininen :D

  VastaaPoista
 188. Kahdella arvalla mukana. Lahjakortit kiinnostaisivat enemmän, mutta kyllä tekemäsi T-paitakin kelpaisi. Tässä tapauksessa 3-vuotias poika olisi innoissaan Peso-t-paidasta koossa 104. Vihreä on lempiväri :)

  VastaaPoista
 189. Lahjakortit kiinnostaa ja toki myös sinun ompelema paita. Paitadan koko toive olisi 140 ja kuvana poni tai hevonen heppahullulle 10 vuotiaalle tytölle.

  VastaaPoista
 190. 2 arvalla mukana ja jos aikuisen koon t-paidassa saa, niin se mieluisin, muuten lahjakortti.

  VastaaPoista
 191. Kahdella arvalla koitan onneani =)
  Kangaspaketti olisi tieten minulle mukava mutta olisi kyllä ihana saada meidän pojillekin jotain. vaikka nurimmalle pojalle koossa 104.

  VastaaPoista
 192. Yhdellä arvalla mukaan!T-paita kelpaisi 110 ja mikä tahansa eläin käy :)

  VastaaPoista
 193. Ihana arvonta! Mulle kelpaa kaikki palkinnot :D T-paita tulisi pojalleni, koko 104, vihreä apina-paita olisi kiva :)

  Ja kaksi arpaa, kiitos! Linkitän blogiini.

  VastaaPoista
 194. Mukana yhdellä arvalla! Toiveena olisi raikas pojan paita koossa 110 cm, kuvana esim. Pikku Traktori, Lauri Kilpa-auto tai joku Oktonautti.. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.