maanantai 6. joulukuuta 2010





Tämä postaus ei liene tarvi suurempia esittelyjä. Ne on Autoja
Lasten Metsolan On the road - joustofroteet ovat tulleet kankainakin myyntiin. Pikku-tyypit ovat aivan innoissaan - ja äiti myös :)


Ompelin myös aiemmin Lasten Metsolasta ostetusta Lada-neuloksesta samalla paidan. Tämäkin kuosi on vaan mielestäni jotenkin niin suloinen.









Niinpä... Tämä Sampsukan Öttiäis -trikoo on yksi ehdottomista trikoosuosikeistani, mutta autojen jälkeen paidan sovitus otti pienen miehen mielen päälle.

26 kommenttia:

  1. Hienoja ihania paitoja ja tota auto kangasta oon niin oottanu ja kävin heti kattomassa metsoloiden sivulta....en mä vaan löydä.. =(
    onko ne tullu myyntiin vaan myymälään???

    VastaaPoista
  2. Kiitti tiedosta! Mä oon oottanu tuota autojoustista! Sitä on pakko lähtä hakeen heti huomenna! Mulla on samoja kankaita öttiäistä ja ladaa mutta on ollu hiukka muuta tekemistä niin ei oo omille muksuille ehtiny ompeleen, mutta jospa nyt sitten taas ehtis! ihania vaatteita olet tehnyt, kuten AINA! :) Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle ja koko teidän perheelle!

    VastaaPoista
  3. Ihania paitoja pojilla!!! Toivottavasti pieni mies sai autopaitansa takaisin päälle. :-)

    VastaaPoista
  4. Tuota on the road-joustista olen itsekin odotellut ja jälkikasvu odottaa ehkä vielä jopa enemmän kuin minä! Mutta en sitä ainakaan tuolta Metsolan nettikaupasta löytänyt ja asun itse porvoossa eli hiukan liian pitkä matka lähteä hakemaan, jos on myynnissä vain myymälässä.laitoin jo sähköpostia Metsolaan, josko suostuisivat sitä minulle postittamaan, mutta vastausta en ole saanut vielä.Täällä on sormet ja varpaat ristissä ;)

    Mahtavan ihania vaatteita teet!!Joka päivä on pakko käydä kurkkaamassa blogiasi, että voi täällä kotona päivitellä, miten joku voikaan olla niin taitava :)

    VastaaPoista
  5. Tuo autokangas on niin mahtavaa.Harmi vaan kun sitä näköjään myydään vaan siellä liikkeessä :(Suostuisikohan he postittamaan mmyös minullekkin :)

    VastaaPoista
  6. Pikkupikkuriikki, myymälästä ostin nämä kankaat itse. En tiedä ovatko laittamassa kankaita nettikauppaan, mutta luulisi että jos ottaa heihin yhteyttä voisivat postittaakin. Ainakin lauantaina kankaita oli vielä ihan reippaasti pakoilla :)

    KA, hyvää itsenäisyyspäivää myös sinulle ja perheellesi. Kävin muuten eilen siellä joulumyyjäisissä katselemassa ympäriinsä ja olin aikeissa tulla sinuakin moikkaamaan, mutta sitten jänistinkin viime metreillä... :/

    Henna, autopaita laitettiin vilkkaasti takaisin päälle :) Öttiäisten aika on myöhemmin.

    Vekarana, kannattaa kysellä kankaan perään! Luulisi, että jos kangasta on, voisivat sitä postittaakin.

    VastaaPoista
  7. Kiitos Annika vinkistä! Soittelen sinne heti huomenna... =)

    VastaaPoista
  8. Annika: Olisit vaan tullu moikkaamaan! En ainakaan omasta mielestäni hirveen pelottava oo, enkä purekaan yhtään! ;)

    VastaaPoista
  9. voi onko tuota ladaa ollu ruskeanakin!!!aivan ihanaa!!
    voi harmi kun myymälä niin kaukana että ei tuollaisia ihanuuksia ikinä saa...

    -ode-

    VastaaPoista
  10. Tuota autokangasta on kyllä ehkä pakko lähteä ostamaan :)Minulle ovat sanoneet monta kertaa, että kankaat päivittyvät nettiin hitaammin eli varmaan nämäkin kankaat ovat tulossa nettiin ihan lähipäivinä!

    VastaaPoista
  11. OI ihanuus! Ovat varmasti lempipaidat heti!!!

    VastaaPoista
  12. Aivan ihania kaikki, kylläpä tekisi mieli tilata itsekkin (taas) lisää kankaita.

    VastaaPoista
  13. Upeita ja herkullisia on aina vaan nuo metsolan froteet, tekisi mieli ostaa meidän tytöillekin tuota kangasta - voishan olla hauska tehdä jotkut tunikat, vaikka autoja onkin. Omaan silmääni varsinkin tuo mustapohjainen autokangas on IHANA <3 ja pojat tosi söpöjä!

    VastaaPoista
  14. Hei!
    Millä kaavalla teet näitä paitoja?

    -Katri-

    VastaaPoista
  15. Katri, nämä tämän postauksen paidat on tehty Ottobren 6/2010 Villi Viikinki -kaavalla.

    VastaaPoista
  16. Ihania, ihania, tahtoo kans!! Mutta kukahan ihme ompelisi nuo kaikki edelliset kankaat kaappia täyttämästä.. :)

    VastaaPoista
  17. Voi krääk ja mokomat!! ajattelin eilen kuin näin nämä ihanat paidat. Itse kuolasin niiden perään. Muistatko kun kirjoitin vähän aika sitten että mulle sanottu ettei se autojoustis tulisi metritavarana?? Näin se kävi ja siellä se on. Kun mainitsin sen mitä minulle sanottin, vastaus oli, että hekään eivät aina tiedä tarkaan mitä on ehkä ja milloin se on tulossa.
    Tuli oikein kiire nyt.... mutta minäkin kävin aamupäivällä ostamaan pikkusen näistä kankaista itselles(pojille siis) ja kaverille ja jos voi uskoa mitä minulle kerrottin kun kysyin: että myös ruohonvihreällä pohjalla kangas olisi tulossa metritavarana. Kuka meistä bongaa sen nyt ensimäisenä??? Annetaan taas viidakkorumppu soittaa??? Siis blogin tai sähköpostin kautta???

    VastaaPoista
  18. No nyt näytti olevan Metsolan sivuille päivitetty näitä ihania kankaita!

    -Hanna-

    VastaaPoista
  19. Ihanuuksien ihanuus nuo autot!!! Ja en kestä, jos OIKEESTI et saa Annika mitään alea tai kylkiäistä tästä ilmaisesta tuotemainoksesta, kyllä olet sen verran mainio "mainostaja" ja nuo paidat (niin kuin mallitkin!) on supersuloisia!!

    Postaathan myös joulupukin konttiin menneet luomuksesi joulun jälkeen, oletan että pukinpakettiin löytää tiensä jotain todella spesiaalia...?

    Aih ja voih, huokaillen täällä Piiuli

    VastaaPoista
  20. Piiuli,meidän täytyy varmaankin itse laittaa Lasten Metsolaan vinkkiä näistä Annikan ihanista sivuista ja ilmaisesta mainostuksesta, ettei hänen itsensä tarvitse lähteä "kerjäämään".
    Annika sietäisi saada meiltä lukijoilta ison halauksen! Niin paljon hän on antanut inspiraatiota ja hyvää mieltä sivuillaan.
    Tuija Blogiton

    VastaaPoista
  21. Ihana blogi! Kiitos siitä! Olet kyllä innoittanut monia kotiompelijoita, minut muiden joukossa... :

    Ostin minäkin tuota Metsolan mustaa autokangasta, mutta kutistuspesussa meni tosi ruman näköiseksi. Kun kaikki irtonyppy (leikkausreunasta) tarttui noihin valkoisiin kohtiin. Hö. Nyt ei innosta yhtään ommella sitä. :(

    Mites, kutisteletko sinä noita kankaita pesemällä tms. ennen leikkausta ja ompelua?

    Tiina

    VastaaPoista
  22. Piiuli, ihan mainostelen omasta riemusta ja ilmaiseksi :)

    Tiina, Voi miten kankaallesi kävi... Saisiko ironypyt teippiharjalla pois?
    Minä en laiskana ja malttamattomana yleensä ole kutistellut kankaita pesussa ennen ompelua, kun ompelen omille lapsilleni. Sitten jos valmis vaate kitsahtaa ensimmäisessä pesussa, niin sitten harmittelen hetken jos siltä tuntuu :) Tuo musta pohjainen autopaita on ollut meillä jo ensimmäisessä pesussa, eikä se ainakaan kutistunut ollenkaan. Myöskään mitään irtonyppyä ei irtoillut - johtuen varmaankin siitä kun kaikki saumat oli tietysti huoliteltuja.

    Mutta jokatapauksessa suosittelen kuitenkin edelleen kutistuspesujen tekemistä, varsinkin trikoiden suhteen. Tämä on nyt juuri se "älkää tehkö niinkuin minä teen..."-osasto :)

    VastaaPoista
  23. ^Trikoota on kettumainen leikata siksi minäkään en pese kangasta mutta leikkaan aina helmaan ja hihoihin enemmän pituutta jotta ei haittaa vaikka pikkusen kitsahtaakin.

    Olipas ihania paitoja. Mulla on tuolla niin paljon ihania kankaita joita meinaan tässä surutta tehä kuhan saan kaikki joululahja ompelukset tehtyä.

    VastaaPoista
  24. Hei Annika! Olen seurannut blogiasi pitkään ja itsekkin jotain ommellut, tällainen innokas harjoitteleva ompelija :) Uskaltauduin nyt kysymään konkarilta, kun en itse löydä ratkaisua tähän onkelmaan, että mistä ihmeestä saa värillisiä painoneppareita??? Noita metallisia joita mm. paidan, bodyjen ym. nepitykseen käytetään. Olen kolunnut kaikki kaupat enkä netistäkään löydä, ainoastaan hopean värisiä. Osaatko auttaa? Terveisin Katja

    VastaaPoista
  25. trikoiden ja joustofroteiden kutistus pesuun kätevä konsti on huolitella reunat yhteen niin ei rullaa. Sit vaan kyllä joutuu sen jälkeen leikkaamaan saumuroinnin pois tai purkamaan.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.