sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Joulusalaisuuksia ja sammakoita

HUOMIO! Pienten kummilasteni vanhemmat voivat jouluun asti

nyt rajoittaa täällä blogissa vierailuaan!

Niin siis mikäli haluatte säästää yllätyksiä jouluaattoon...


Nämä Janeas Worldin sammakkotrikoot loikkivat pikkupoikien suosikkipaidoiksi. Tilaus tehtiin jälleen Janan suosiollisella avustuksella Michas Stoffeckesta Saksasta. Ihana Gaby lähetti minulle ihan suoraan kotiinkin näitä samaisia trikoita, joten pojat saavat vielä lisääkin vastaavanlaisia söpöyksiä päällensä. Kiitos Gaby!!!
Ikasyrin sydänautoja on vaikea vastustaa. Oranssipohjainen velour odottaa vielä inspiraatiota, kun puoli metriä ei enää riitäkään toiseksi nuorimman huppariin... Kuopus sai kuitenkin ruskeasta omansa kuten suunniteltiin ja onhan se kyllä aivan huippu!Yhden kummipojan joulupakettiin lähtee toiveiden mukaisesti Myyrää. Myyrän kolo on tasku, johon voi piilottaa pieniä ja tärkeitä aarteita. Punainen singletrikoo on Eurokankaan kilotrikoita ja applikointi on tehty veloureista.Erään kummitytön pakettiin löytää tiensä taas tällainen liivimekko ja paita. Vanhan roosan värinen velour ja munakoiso-vaalenapunainen trikoo on ostettu Fabriinasta.


Pupu on applikoitu velourista ja trikoosta. Päähänsä pupuneiti sai haarukkarusetin.


16 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia jälleen kerran!

  VastaaPoista
 2. Näitä toivotaankin varmaan paljon tänä vuonna Joulupukilta;) Ihania ovat!

  VastaaPoista
 3. Ihan mielettömän ihania kaikki. Toi pupu setti on todella ihanan värinen =) <3

  VastaaPoista
 4. ..kyllä noita paketteja on ilo avata...

  VastaaPoista
 5. Hei, nyt taas noviisi kyselee... noista aplikoinneista. Kun anoppi aina varoittelee velourin ja trikoon yhdistämisestä, ni joustavuuseroisuudetko katoaa kun tukikankaalla kiinnitetään ja kovetetaan...

  Skude

  VastaaPoista
 6. Hei! Olen jo pidemmän aikaa seuranut blogiasi, mutta ekaa kertaa saan kommentoitua. Vaattesi ovat aivan uskomattomia! Ne ovat kauniita, hauskoja, oivaltavia, lapsekkaita ja kadehdittavalla taidolla tehtyjä. Kiitos ihanasta inspiraationlähteestä! Tunnelmallista joulun odotusta T: kotiäiti oulusta

  VastaaPoista
 7. Siis sulla on niin mahtavia ompeluksia että ei voi olla ees totta... :D aivan huippuja! :)

  VastaaPoista
 8. Skude, tokihan applikaation kohdalta kangas ei jousta ihan niin paljon kuin ei-applikoidusta-kohdasta. Tosin kävin tuota Myyrää tuossa venyttelemässä ihan testin vuoksi ja kyllä applikaatio joustaa todella hyvin. Se väliin tuleva kaksipuolinen liimaharso ei koveta kuvaa nimeksikään, kun on tarkoitettu vain palasten kiinnittämiseen applikoinnin ajaksi - ja irtirevittävä tukikangas taas tosiaan revitään irti :) Voihan sitä varmuuden vuoksi valita trikoon ja velourin joustavuudeltaan mahdollisimman läheltä toisiaan jos arveluttaa. Itse en ole käytössä huomannut kyllä mitään yhteensopivuusongelmia. Teollisissa trikoovaatteissa olen kyllä nähnyt myös puuvillakankaasta tehtyjä applikointeja jotka ei jousta lainkaan. (Puhumattakaan niistä muoviprinteistä :/ ) Jos kuva on kovin suuri, pitäisi tällainen joustamattomuus ottaa huomioon sitten muutoin vaatteen leveydessä.

  Mie kyllä olen vain tällainen harrastelija, enkä mikään ammattilainen, joten en lähde kenenkään vinkkejä koskaan kyseenalaistamaan. Menen ja kohellan vaan inspiraatioiden mukana ja jos menneepi mönkään, niin sitten koitetaan seuraavan kerran toista lähestymistapaa :)

  VastaaPoista
 9. Toi pupumekko on kyllä tosi söpö :)

  VastaaPoista
 10. Annika: kiitos kun vastasit :) Joulun jälkeen aion kokeilla minäkin jotain aplikoida:) jännää...

  Ja kyllä nää sun aplikaatiotekeleet on ammattilaisen tasoa, tai siis kaikki mitä täällä on esillä ni on upeita!

  Skude

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.